''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydınlar canlarım
gününüz aydın olsun inşaallah
elifim sağol canım
meleğim kıs kırkızlık yapmışsın:)))
gören olmasın
muckk herkese şekerlerrrr
mihribanımmmmmm kuşummmmmmmmmmmmmmmm nabersin bebekimmmmmmm

merhabalar
iyiyim miniğim nasıl olayım hava bozdu rüzgar esiyor burda
benimde içim kararıyor sevmiyorum kapalı havayı yaaa:umursamaz:
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.

merhabalar
iyiyim miniğim nasıl olayım hava bozdu rüzgar esiyor burda
benimde içim kararıyor sevmiyorum kapalı havayı yaaa:umursamaz:
öptüm hepiniziiiiiia.s.a.s.

bizede yaranılmaz ki zaten kuzum yazın sıcak öldük kışın karardık hiç bişeye gelmiyoz yarın bigün ölünce girince 2 metre yere beğeniriz artık yerimizi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boşver dadını çıkarmaya bakalım geldik nasılsa bir şekilde devam yaşamayayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın miniğim onu hiç aklıma getirme bileohaoldumsmile
iyi akşamlar herkese

günaydınlar şekerlerrrrr
aşk dolu bir gün sizlerle olsun canişkolar
muckkkkkkkkkkk
meleğim elifim nerdesiniz bakem şekerlerrrr?

merhaba hanımlar
bugün eşime kırgın ve kızgınımguclubacismilelmaz:
size selam vermek için geldim yine de
öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktan

günaydınlar şekerlerrrrr
aşk dolu bir gün sizlerle olsun canişkolar
muckkkkkkkkkkk
meleğim elifim nerdesiniz bakem şekerlerrrr?

Burdayım buradyım. Dün misafirlerim vardı da, temizlik yemek falan derken akşam oldu. -tatlicadiarzu- Sonrada misfirlerle zaman geçti, yatağa zor attım kendimi valla. Ölmüşüm yorgunluktan. Aslında bunlar bana sökmez ama regl zamanında çok yoruluyorum. Bugünde çarşı pazar derken anca vakit buldum daha yemek yapacam kısmetse kaydirigubbakcemile3 işte böyle minikçim. Sanada aşk dolu bir gün inş. opuyorumnanaktan

mihribancım melekçim sizlerde iyisinizdir umarım. Hadi hepinizi opuyorumnanaktan görüşürüz. Elif kaçar kaydirigubbakcemile3 ( yemek yapmayıda hiç sevmiyorum ya neyse )

merhaba hanımlar

noldu kuzummmmmmmmmmm
kızma boşver işte neticede erkek biz gibi düşünmelerini yaşamalarını beklemek hata
kızgınlık kırgınlıkla ne oluyor sadece kendimizi üzüyoruz kendi huzurumuzu kaçırıyoruz
boşverrrrr
bende seni öptüm şekerrrrrrr

ay canım benim kolay gelsin sanada şekerciğim valla koşturmaca bizim ancak ölünce bitecek heralde
hele yemek konusunda bende aynıyım elim pratiktir az zamanda dünya yemek yaparım ama sevmeyerek
arkadaşlar bilir senelerdir topikdede yazarım yılbaşı bileti bir çıksa topikcek herkese birer aşcı tutacam tek hayalim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kurtaracam sizi bu hayattan:roflol::roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin bebek sanada
opuyorumnanaktan canlarım
hayırlı cumalarrrrrrr

merhaba hanımlar

Olur ara sıra boşver. Ne derler "bunlar evliliğin tuzu biberi" olmazsa olmaz. :1hug: Bazen onlar bizi sinir eder, bazen biz onları ne yapalım.
opuyorumnanaktan

Çok sevinirim valla, oohh ne güzel ne yapacağım diye düşünmek yok ahçı yapsın biz yiyelim. cokacimcoook İnşallah çıkarda hepimiz rahat ederiz.
Çok sağol canım sanada hayırlı cumalar. opuyorumnanaktan

Hepinize güzel, huzurlu bir gün diliyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba aşk kadınları
erkek milleti doğru hiç kırdıklarınıda bilmezler alsanaalsanasmilesonra gönlümü almaya çalışıyo ama bende onu sinir ettimaklinialirimsmileoh olsun hakketti zaten:umursamaz:
elifcim evliliğin tuzu biberi bunlar doğru da fazla kaçınca da olmuyo işte o yemek yenilmiyo.akannehirherşey ölçülü olmalı insan ağzından çıkanlara dikkat etmeli
neyse şimdi bir sorun yok boshayallersmile
hayırlı cumalar herkese
öpüldünüzzzza.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar şekerlerrrrr
kızları yatırmadan sizlere bakayım dedim babayla oynarlarken
az sonra onlarıda yatırayımda bugün yoruldum tv karşısında zap yaparaktan sızmayı düşünüyorum:)))
arada güzel oluyor ne zamandır yapmıyordum:))
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım
hafta sonunuzda güzel olsun inşaallah
opuyorumnanaktan herkesi şekerlerr

iyi sızmalar sana canımkaydirigubbakcemile3
öptüm bendeŞenizŞeniz

Selam hanımlar. Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Benim yine misafirim var. sempatiksalakcinni Kocacımda çalışıyor. Benim için pek güzel olmasada iadere eder bir hafta sonu olacak. Hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bye bye a.s. a.s. a.s.

aşkım bitanem hayatım herşeyim bnm sen benim sebeb_i hayatımsınnnn sevgilim seni çok ama çok seviyorummm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…