''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

merhaba hanımlar
miniğim ne yaptın öyle kız akannehirmeleği korkuttun haklısın ama o kadar da karamsar olma canımyerimseniben
bu zamanda en fazla 2 çocuk yapacaksın en az 5 yaş farkla.o şekilde insan iyi kötü idare eder ama benim gibi 3 tane sık sık olunca zor valla.bebekliği zor diyordum meğer okul faslı daha zormuş:gitme:birde bunun ergenliği var dediğin gibi benim adamda kafayı sıyırır bizimle birlikte artıkkaydirigubbakcemile3
neyse uzatmayayım melekçim sen vazgeçme canım yine de evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu:1hug:

günaydın aşk böcükleri

tamam minik vazgeçtim :1shok: :1shok:

yaaa anam ordan gözlerini belertirsin bizi görsen birde evdesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ahanda bu haldeyik:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar
miniğim ne yaptın öyle kız akannehirmeleği korkuttun haklısın ama o kadar da karamsar olma canımyerimseniben
bu zamanda en fazla 2 çocuk yapacaksın en az 5 yaş farkla.o şekilde insan iyi kötü idare eder ama benim gibi 3 tane sık sık olunca zor valla.bebekliği zor diyordum meğer okul faslı daha zormuş:gitme:birde bunun ergenliği var dediğin gibi benim adamda kafayı sıyırır bizimle birlikte artıkkaydirigubbakcemile3
neyse uzatmayayım melekçim sen vazgeçme canım yine de evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu:1hug:

mihribanım kıs neden kızın başını yakıyon dur aaaaaaaaaaa
biz yandık o yanmasın:roflol::roflol::roflol:
valla düğün arabası falan görünce önlerine atlayasım geliyo yapmayın durun diye:roflol::roflol::roflol:
hele hamişleri görüyomya kasıla kasıla yürüyo diyorum içimden çıksında bi az büyüsün senin kasıntını görürüm ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bu ara çok fena bir karu oldum
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
hayırlı cumalar
hafta sonu koşturmacadayım merak etmeyiniz ölmedim sürünüyom hala-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın kızlar hayırlı cumalar

miniğim eşim yazdıklarını okusa der ki sen hep bu topikte takıl kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

miniğim eşim yazdıklarını okusa der ki sen hep bu topikte takıl kaydirigubbakcemile3

evliliğin çocuğun sorumluluğu çok ve ağır melekçim ama dediğim gibi sık yapmazsan çocuğu çok da yıpranmazsın
yani bilmiyorum evlat sahibi olmak farklı bir güzellik bence:asigim::1hug:

yaaa anam ordan gözlerini belertirsin bizi görsen birde evdesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ahanda bu haldeyik:roflol::roflol::roflol::roflol:

mihribanım kıs neden kızın başını yakıyon dur aaaaaaaaaaa
biz yandık o yanmasın:roflol::roflol::roflol:
valla düğün arabası falan görünce önlerine atlayasım geliyo yapmayın durun diye:roflol::roflol::roflol:
hele hamişleri görüyomya kasıla kasıla yürüyo diyorum içimden çıksında bi az büyüsün senin kasıntını görürüm ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bu ara çok fena bir karu oldum
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
hayırlı cumalar
hafta sonu koşturmacadayım merak etmeyiniz ölmedim sürünüyom hala-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

minikçim öyle deme yaaboshayallersmile
çocuk sahibi olmanın hep kötü tarafı yokki güzellikleri de var biraz onlarıda anlat gözünü korkutma meleğinkaydirigubbakcemile3

mehabalar arkadaşlar. a.s. Uzun bir aradan sonra birlikteyiz. Bu arada çok iyi ve çok ta kötü şeyler oldu hayatımda. Neyse bunları anlatıp uzatmayacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum. a.s.

nehirler yarışır, çağıldar gözlerinde
o nehirler benim nehirlerimdir
aşk
ki azar azar benim yerimdir
üşüyorsam, sokaktaysam, yalnızsam
gözlerin ey yâr benim evimdir

/vurulup düştükçe, düştükçe seni sevmekten caymayacağım
gece insin, el ayak çekilsin gelip kapında ağlayacağım!/

iyi ki bu sestesin
dünyayı ısıtan nefestesin
bir haydut gibi gezinirim kapında
kalbimde tutuşan ateştesin…

rüzgârlar savrulur, uğuldar gözlerinde
o rüzgârlar benim rüzgârlarımdır
aşk
suskunsam, bozgunsam, bulutsuzsam

iyi ki bu düştesin
her sabah ışıyan güneştesin
iyi ki yoksuluz bulutlar gibi
soğuyan dünyada sımsıcak fırınlar gibi

/vurulup düştükçe, düştükçe sana koşmaktan caymayacağım
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

işine geliyorda ondan diyordur canım boşver sen gel takılda bizide çok dinleme tabi şaka bir yana zorluğu çok ama güzelliğide apayrı
allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin en önemliside evladın

evliliğin çocuğun sorumluluğu çok ve ağır melekçim ama dediğim gibi sık yapmazsan çocuğu çok da yıpranmazsın
yani bilmiyorum evlat sahibi olmak farklı bir güzellik bence:asigim::1hug:

minikçim öyle deme yaaboshayallersmile
çocuk sahibi olmanın hep kötü tarafı yokki güzellikleri de var biraz onlarıda anlat gözünü korkutma meleğinkaydirigubbakcemile3

iyi haftasonları şekerlera.s.a.s.a.s.

tamam canım tamam sustum korkutmuyorum
tabiki güzelliği bambaşka ama etrafı hayatı zorlukları insanları gördükce evlatlarımız ve gelecekleri hakkında düşündükce insan kafayı yiyor
allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ne diyim

mehabalar arkadaşlar. a.s. Uzun bir aradan sonra birlikteyiz. Bu arada çok iyi ve çok ta kötü şeyler oldu hayatımda. Neyse bunları anlatıp uzatmayacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum. a.s.

selam canım hoşgeldin kaçak nerelerdeydin bakalım?
hayır olsun inşaallah canım sağlık sorunu olmasında gerisi boş be güzelim herşeyin başı sağlık
ne demek canım biz sıkıntında her daim dinlemeye hazırız elimizden gelen bişey olmasada rahatlamak istersen biz buralardayız
tekrardan hoşgeldinnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.

nehirler yarışır, çağıldar gözlerinde
o nehirler benim nehirlerimdir
aşk
üşüyorsam, sokaktaysam, yalnızsam

/vurulup düştükçe, düştükçe seni sevmekten caymayacağım

iyi ki bu sestesin
dünyayı ısıtan nefestesin
bir haydut gibi gezinirim kapında
kalbimde tutuşan ateştesin…

rüzgârlar savrulur, uğuldar gözlerinde
o rüzgârlar benim rüzgârlarımdır
aşk
suskunsam, bozgunsam, bulutsuzsam

iyi ki bu düştesin
her sabah ışıyan güneştesin
iyi ki yoksuluz bulutlar gibi
soğuyan dünyada sımsıcak fırınlar gibi

/vurulup düştükçe, düştükçe sana koşmaktan caymayacağım
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

vavvvvvvvvvvvv paylaşım için teşekkürler kuzummmmmmmmmmmmmm
aşık hatun seniiiiiiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam hanımlar. Herkese iyi akşamlar. a.s. Çok yoruldum ya pazara gittim, çarşıya gittim, geldim birde yemek yap falan filan bittim yani. kafamçokkarıştı Şimdi açlıktan ölüyorum kocişimi bekliyorum. cokacimcoook
Çok sağol minikkuşum özlemişim sizi valla opuyorumnanaktan

günaydınlar şekerlerrr
güzel bir gün diliyorum canlarım sizlere
meleğim elifim mihribanım balımmmmmmmmmm nabersiniz bakalım?
keyifler yerindedir inşaallah
tüm güzellikler sizlerin olsun yafruşlar elifimi kocişimi gönderdik küçük cadımla kahvaltımızı yapalımda evi toplayalım az yemeğimde var bugün başka işim çıkmazsa az oturayım diyorum ama ben ne zaman bunu desem bi şey çıkar:))))
muckkkkkkkkkk hepinize canlarım
kolay gelsin sizlerede

good_morning_coffee.gif

günaydınlar şekerlerrr
güzel bir gün diliyorum canlarım sizlere
meleğim elifim mihribanım balımmmmmmmmmm nabersiniz bakalım?
keyifler yerindedir inşaallah
tüm güzellikler sizlerin olsun yafruşlar elifimi kocişimi gönderdik küçük cadımla kahvaltımızı yapalımda evi toplayalım az yemeğimde var bugün başka işim çıkmazsa az oturayım diyorum ama ben ne zaman bunu desem bi şey çıkar:))))
muckkkkkkkkkk hepinize canlarım
kolay gelsin sizlerede

Günaydın canım. İyidir valla işte napalım. Evi süpürdüm sildim falan, malum işler yani. kaydirigubbakcemile4 Sanada iyi oturmalar canım inşallah bişey çıkmaz :kahve:

Sanada günaydın melekçim. a.s.

merhaba şekerler
ancak şimdi zamanım oldu kk ne girmeye günlük koşturmacadan:bbo:
miniğim umarım bir işin çıkmamıştır bugün yoğun olma bari :1:
şimdi kızlarım gelir okuldan ben kaçıyorum
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar aşk böceklerii
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
elifim mihribanım sağolun şekerler
çıkmadı çok işde bu kezde canım sıkıldı valla gün geçmiyor
alışınca sıkıcı geliyor bu seferde:))
boş durmak ta yaramıyo bana anam ne yapacaksam:))
meleğim muckkk şeker sağolasın ellerin dert görmesin;)
opuyorumnanaktan herkesi kuzucuklar

Back