- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #6.341
günaydın aşk böcükleri
tamam minik vazgeçtim :1shok: :1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın aşk böcükleri
merhaba hanımlar
miniğim ne yaptın öyle kız akannehirmeleği korkuttun haklısın ama o kadar da karamsar olma canımyerimseniben
bu zamanda en fazla 2 çocuk yapacaksın en az 5 yaş farkla.o şekilde insan iyi kötü idare eder ama benim gibi 3 tane sık sık olunca zor valla.bebekliği zor diyordum meğer okul faslı daha zormuş:gitme:birde bunun ergenliği var dediğin gibi benim adamda kafayı sıyırır bizimle birlikte artıkkaydirigubbakcemile3
neyse uzatmayayım melekçim sen vazgeçme canım yine de evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu:1hug:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
miniğim eşim yazdıklarını okusa der ki sen hep bu topikte takıl kaydirigubbakcemile3
yaaa anam ordan gözlerini belertirsin bizi görsen birde evdesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ahanda bu haldeyik:roflol::roflol::roflol::roflol:
mihribanım kıs neden kızın başını yakıyon dur aaaaaaaaaaa
biz yandık o yanmasın:roflol::roflol::roflol:
valla düğün arabası falan görünce önlerine atlayasım geliyo yapmayın durun diye:roflol::roflol::roflol:
hele hamişleri görüyomya kasıla kasıla yürüyo diyorum içimden çıksında bi az büyüsün senin kasıntını görürüm ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bu ara çok fena bir karu oldum
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
hayırlı cumalar
hafta sonu koşturmacadayım merak etmeyiniz ölmedim sürünüyom hala-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın kızlar hayırlı cumalar
miniğim eşim yazdıklarını okusa der ki sen hep bu topikte takıl kaydirigubbakcemile3
evliliğin çocuğun sorumluluğu çok ve ağır melekçim ama dediğim gibi sık yapmazsan çocuğu çok da yıpranmazsın
yani bilmiyorum evlat sahibi olmak farklı bir güzellik bence:asigim::1hug:
minikçim öyle deme yaaboshayallersmile
çocuk sahibi olmanın hep kötü tarafı yokki güzellikleri de var biraz onlarıda anlat gözünü korkutma meleğinkaydirigubbakcemile3
iyi haftasonları şekerlera.s.a.s.a.s.
mehabalar arkadaşlar. a.s. Uzun bir aradan sonra birlikteyiz. Bu arada çok iyi ve çok ta kötü şeyler oldu hayatımda. Neyse bunları anlatıp uzatmayacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum. a.s.
nehirler yarışır, çağıldar gözlerinde
o nehirler benim nehirlerimdir
aşk
ki azar azar benim yerimdir
üşüyorsam, sokaktaysam, yalnızsam
gözlerin ey yâr benim evimdir
/vurulup düştükçe, düştükçe seni sevmekten caymayacağım
gece insin, el ayak çekilsin gelip kapında ağlayacağım!/
iyi ki bu sestesin
dünyayı ısıtan nefestesin
bir haydut gibi gezinirim kapında
kalbimde tutuşan ateştesin…
rüzgârlar savrulur, uğuldar gözlerinde
o rüzgârlar benim rüzgârlarımdır
aşk
ki azar azar benim yerimdir
suskunsam, bozgunsam, bulutsuzsam
gözlerin ey yâr benim evimdir
iyi ki bu düştesin
her sabah ışıyan güneştesin
iyi ki yoksuluz bulutlar gibi
soğuyan dünyada sımsıcak fırınlar gibi
/vurulup düştükçe, düştükçe sana koşmaktan caymayacağım
gece insin, el ayak çekilsin gelip kapında ağlayacağım!/
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
günaydınlar şekerlerrr
güzel bir gün diliyorum canlarım sizlere
meleğim elifim mihribanım balımmmmmmmmmm nabersiniz bakalım?
keyifler yerindedir inşaallah
tüm güzellikler sizlerin olsun yafruşlar elifimi kocişimi gönderdik küçük cadımla kahvaltımızı yapalımda evi toplayalım az yemeğimde var bugün başka işim çıkmazsa az oturayım diyorum ama ben ne zaman bunu desem bi şey çıkar:))))
muckkkkkkkkkk hepinize canlarım
kolay gelsin sizlerede