- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #6.361
şekerler günaydınnnn olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağolsun canım:teselli:Sizlerede tünaydın hanımlar. Anca girebildim bugün. Aynen Mihriban'cım bizim burası da öyle. Çok sıkıcı. :sinifsinif:
Offf zaten stresliyim havada böyle olunca daha bir geliyorlar. Annem dr. gitti bugün de göğsü ağrıyordu ultrason, mamografi istemiş dr. merak ediyorum. Aslında çok korkuyorum. 6 Ay önce babamı kaybettik kanserden. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Bu yüzden çok tedirginim. Dr. iltihapta olabilir demiş ama net sonucu öğrenmeden içim bir türlü rahat etmeyecek.
o benim sebeb-i hayatım :kedi: onu çok seviyorum iyiki benim kocam herşeyim benim
Sağolun hanımlar. Bugün tekrar dr. gittik, iki ilaç verdi 10 gün kullancak sonra filmleri çektireceğiz. Önemli birşey olmadığını düşünüyorum dedi dr. Ama yinede filmlerede bir bakalım dedi. Bizde biraz olsun rahatladık.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. opuyorumnanaktan
Sağolun hanımlar. Bugün tekrar dr. gittik, iki ilaç verdi 10 gün kullancak sonra filmleri çektireceğiz. Önemli birşey olmadığını düşünüyorum dedi dr. Ama yinede filmlerede bir bakalım dedi. Bizde biraz olsun rahatladık.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. opuyorumnanaktan
Sizlerede tünaydın hanımlar. Anca girebildim bugün. Aynen Mihriban'cım bizim burası da öyle. Çok sıkıcı. :sinifsinif:
Offf zaten stresliyim havada böyle olunca daha bir geliyorlar. Annem dr. gitti bugün de göğsü ağrıyordu ultrason, mamografi istemiş dr. merak ediyorum. Aslında çok korkuyorum. 6 Ay önce babamı kaybettik kanserden. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Bu yüzden çok tedirginim. Dr. iltihapta olabilir demiş ama net sonucu öğrenmeden içim bir türlü rahat etmeyecek.
o benim sebeb-i hayatım :kedi: onu çok seviyorum iyiki benim kocam herşeyim benim
günaydınlar
hayırlı cumalar canlarım
opuyorumnanaktan hepinizi
azcık ev temizleyim diyorum hafta sonları işlerim var kızım gelmeden halledeyim işleride sonra ödevleri derken akşam oluyor accık evi dip köşe halledeyim bugün
muckkk herkese kolay gelsin kib görüşmek üzere
bak kafaya takacak üzülecek bir durum yokmuş canımyerimseniben
inşallah film sonuçlarıda iyi çıkar rahat ol sen
öptüma.s.a.s.
hadi bununla geçmiş olsun kuzummmmm
filmlerdede güzel olacak herşey boşa endişe etme şekerciğim
sanada iyi günler opuyorumnanaktan
günaydınlar
hayırlı cumalar canlarım
opuyorumnanaktan hepinizi
azcık ev temizleyim diyorum hafta sonları işlerim var kızım gelmeden halledeyim işleride sonra ödevleri derken akşam oluyor accık evi dip köşe halledeyim bugün
muckkk herkese kolay gelsin kib görüşmek üzere
başın sağolsun canım :teselli:
annenin sonuçları da iyi çıkmış şükür :Saruboceq:
Çok sağol canım. İnşallah iyi çıkacak. :Saruboceq:
Herkese iyi akşamlar. a.s. opuyorumnanaktan a.s.