''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

merhaba aşk kadınları
yağmurlu bulutlu bir hava var burda insanın içi kararıyor
hiç sevmem böyle havaları:gitme:
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sizlerede tünaydın hanımlar. Anca girebildim bugün. Aynen Mihriban'cım bizim burası da öyle. Çok sıkıcı. :sinifsinif:
Offf zaten stresliyim havada böyle olunca daha bir geliyorlar. Annem dr. gitti bugün de göğsü ağrıyordu ultrason, mamografi istemiş dr. merak ediyorum. Aslında çok korkuyorum. 6 Ay önce babamı kaybettik kanserden. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Bu yüzden çok tedirginim. Dr. iltihapta olabilir demiş ama net sonucu öğrenmeden içim bir türlü rahat etmeyecek.

Sizlerede tünaydın hanımlar. Anca girebildim bugün. Aynen Mihriban'cım bizim burası da öyle. Çok sıkıcı. :sinifsinif:
Offf zaten stresliyim havada böyle olunca daha bir geliyorlar. Annem dr. gitti bugün de göğsü ağrıyordu ultrason, mamografi istemiş dr. merak ediyorum. Aslında çok korkuyorum. 6 Ay önce babamı kaybettik kanserden. Hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Bu yüzden çok tedirginim. Dr. iltihapta olabilir demiş ama net sonucu öğrenmeden içim bir türlü rahat etmeyecek.
başın sağolsun canım:teselli:
annen için de olumsuz düşünme belki basit birşeydir.içini ferah tut canım
o benim sebeb-i hayatım :kedi: onu çok seviyorum iyiki benim kocam herşeyim benim

aramıza hoşgeldinyerimseniben

günaydınlar canlarım dünden beri nasıl güzel bir yağmur yağıyor anlatamam
gerçi evden dışarı çıkmadığımızdan güzel olabilir bizede:))
küçük cadı soğukta dışarıyı sevmez elifimde servisten geldi çıkıyor yukarı kadar anne kız evdeyiz akşama kadar camdan yağmur seyrederek kahve keyfi yapacağım herkese kolay gelsin
elifim canım öncelikle başınız sağolsun canım
kötü düşünme canım sonuçları alınca bizleride haberdar et olurmu?iyi düşün iyi olsun canım
sıkıntı stres herşeyin başı:(dikkat et kendine
mihribanım meleğim muckkk şekerlerrr kolay gelsin sizlerede
yaprak sende hoşgeldin canım allah bozmasın inşaallah mutluluğunuzu

Sağolun hanımlar. Bugün tekrar dr. gittik, iki ilaç verdi 10 gün kullancak sonra filmleri çektireceğiz. Önemli birşey olmadığını düşünüyorum dedi dr. Ama yinede filmlerede bir bakalım dedi. Bizde biraz olsun rahatladık.

Hepinize iyi akşamlar diliyorum. opuyorumnanaktan

Sağolun hanımlar. Bugün tekrar dr. gittik, iki ilaç verdi 10 gün kullancak sonra filmleri çektireceğiz. Önemli birşey olmadığını düşünüyorum dedi dr. Ama yinede filmlerede bir bakalım dedi. Bizde biraz olsun rahatladık.

bak kafaya takacak üzülecek bir durum yokmuş canımyerimseniben
inşallah film sonuçlarıda iyi çıkar rahat ol sen
öptüma.s.a.s.

hadi bununla geçmiş olsun kuzummmmm
filmlerdede güzel olacak herşey boşa endişe etme şekerciğim
sanada iyi günler opuyorumnanaktan

günaydınlar
hayırlı cumalar canlarım
opuyorumnanaktan hepinizi
azcık ev temizleyim diyorum hafta sonları işlerim var kızım gelmeden halledeyim işleride sonra ödevleri derken akşam oluyor accık evi dip köşe halledeyim bugün
muckkk herkese kolay gelsin kib görüşmek üzere

normalgul10ynsf4vh7.jpg

başın sağolsun canım :teselli:

annenin sonuçları da iyi çıkmış şükür :Saruboceq:

o benim sebeb-i hayatım :kedi: onu çok seviyorum iyiki benim kocam herşeyim benim

:nazar: :nazar:

günaydınlar
hayırlı cumalar canlarım
azcık ev temizleyim diyorum hafta sonları işlerim var kızım gelmeden halledeyim işleride sonra ödevleri derken akşam oluyor accık evi dip köşe halledeyim bugün

kolay gelsin miniğim kadınların işi bitmiyo valla hiç

bak kafaya takacak üzülecek bir durum yokmuş canımyerimseniben
inşallah film sonuçlarıda iyi çıkar rahat ol sen
öptüma.s.a.s.

hadi bununla geçmiş olsun kuzummmmm
filmlerdede güzel olacak herşey boşa endişe etme şekerciğim
sanada iyi günler opuyorumnanaktan

İnşallah kızlar ya... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınlar
hayırlı cumalar canlarım

Sana hayırlı cumalar canım. Kolay gelsin. kaydirigubbakcemile4

başın sağolsun canım :teselli:

annenin sonuçları da iyi çıkmış şükür :Saruboceq:

Çok sağol canım. İnşallah iyi çıkacak. :Saruboceq:

Herkese iyi akşamlar. a.s. opuyorumnanaktan a.s.

selam şekerler
iyi geceler diliyorum yarın işlerim var kızımında veli toplantısı var
eşimle film izledik de yatmadan sizlere bakayım dedim yoruldum bu hafta sonu epey 1 2 saatlik dinlenme iyi geldi ama uykumda geldi gidemde yatam bari diyorum
muckkk herkese iyi geceler canlarım benim
görüşmek üzere aşk dolu bir gece sizlerin olsun

Back