''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

canım yaaa zor valla allah kolaylık versin kimsede eşinin yerini tutmaz tabi eve gelince boş yine sıkılır insan
allah en kısa zamanda kavuştursun inşaallah sizi canım ne diyim
düşünmesi bile zor geliyor bana

melekimmmm
bebekimmmm
nabersin şekerimmmmmm
nasılda manidar yazışırmışım amaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

hakkında hayırlısı inşaallah canım benim
seni çok iyi anlıyorum geçen ayda ben aynı durumdaydım evden çevreden sıkılmış kaçmak istiyordum belirsizlikler vardı neler olacak bilmiyordum evin yarısını topladım iyice soğudum derken ne zor bir kıştı benim için
çok şükür şu an daha yoğunum ama en azından tatlı telaş
sende en kısa zamanda gönlünün muradına erersin canım benim
rahatla şekerciğim rahatla biz niye varız burda demi amaaaaa

selam yafruşum nabersin canım benim
valla sorma canım benim analar topiğinde yazdım ya durumlar malum o yüzden ne koca göresim var şu ara nede topiğe vakit kalıyor
kocama akşam sadece yatakta soluyarak uyuyan bir hatun olacam bu yoğunluk bitmezse ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonram nolur bilmem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese iyi geceler şekerlerrrrr
görüşmek üzere kib canlarımmmmmmmm
sğl miniğimmm
bende sen gbi inş. kafama göre ortamda olurummm
opuyorumnanaktan

cnm benim oturduğum yerde ne bir park ne bir gezme alanı eğlenebilicen bi yer yok ben merkeze yakın sayılırım ama araba saat başı geliyo ayağımın dibinde olsa heryere giderim ama ayağımın dibinde hiçbişi yok 2 market bi sağlık ocağı var ordada bitane hemşire sadec aşı vuruyo o kadar yani başkada bişisi yok hava iyi olunca bizde sadece kapı önüne çıkıyoruz işte eşimde yok şimdi o olsa gene çıkartır gezdirirdi bizi hani onla giderdik arkadaş olurdu tek başımada çıkıp gidemiyorum işte 2 3 ayda bir ablama gidersem bu süre bazen uzuyoda öle gdiyoruz bi yerlere geçen gittiğimde parka götürdüm pazara çıktık anneme gittim ablamla annem yakınlar ne kadar sevindi dışarda geziyorum diye parkta çocukları görüyo çığlık atıyo artık oda dışarda öle yerlerde gezmek istiyo ama yer müsait değil çok uzattım heee inş annene yakın yere düşersin cnm ne güzel canında sıkılmaz gezersin iroşumla inşş cnm dua edicem sana yanlızlık zor hadi benimki bi kaç ay kalıcak geri dönücek seninki iş nedeniyle hep görevde hep yalnızsın inş allahım yüzüne gülerde annecine yakın yere düşersin olumunekankayizsmile

saol cnm inşş hemencik geçer zaman bişi olmaz cnm oda bilmiyomu kk hatunları kk sız yapamaz:enbuyukkk:
hülyacımm az kaldııı inş görceksn eşiniii
senn içinde zorrr allh yardmcn olsn bitanemm
kıyamm bn nisaya demk çok sevndi cadııı gezmedee :ecrin_bebek:

günaydınlaaaaarr
güzel bir gün diliyorum canlarım
aşk dolu gün diliyorum sizlere

tünaydın cnmm zemuszemus

sğl miniğimmm
opuyorumnanaktan

tünaydın cnmm zemuszemus

hadi inşaallah canım en yakın zamanda senin içinde her şeyin en güzeli olsun
bende opuyorumnanaktan seni şekerrrrrrrrrrr

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen şekerr kksız bir hayatttttttttyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

günaydın canım benimmmmmmmmmmm
hihoyyyt:lepi:bağımlılık yaptı anacaım işten güçten alıkoyuyo adamı akannehir
sğl miniğimmm
opuyorumnanaktan

tünaydın cnmm zemuszemus
saol aşkım valla öle tam cadılar kız zaptedemiyorum emekliyo bide durmuyo mama yerken emerken bile ayaklasr hareket halinde ayaklarını tutsam elleri hareket halinde bazen sinir ediyo beni bu aşırı hareketliliğikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba şekerler
aşk dolu birgün diliyorum hepimize:asigim::asigim:ŞenizŞeniz
saol cnm eşim yok ama kızım var oda aşkım benim:asigim:

merhaba şekerler
aşk dolu birgün diliyorum hepimize:asigim::asigim:ŞenizŞeniz

merhaba şekerim
nabersin canım
sanada güzel bir gün olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh

hihoyyyt:lepi:bağımlılık yaptı anacaım işten güçten alıkoyuyo adamı akannehir

saol aşkım valla öle tam cadılar kız zaptedemiyorum emekliyo bide durmuyo mama yerken emerken bile ayaklasr hareket halinde ayaklarını tutsam elleri hareket halinde bazen sinir ediyo beni bu aşırı hareketliliğikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnm eşim yok ama kızım var oda aşkım benim:asigim:

öyle canım daha sen biyerlerimizin sandalyeye yapıştığı dönemlere gelecektin
geçen senelerde sürekli topikdeydik korkar olduk kocalar boşayacak diye hele kız analarında gırlaydı sohbet
okullar başlayınca bizde durulduk sanırım:roflol::roflol::roflol:

merhaba şekerim
nabersin canım
sanada güzel bir gün olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh

öyle canım daha sen biyerlerimizin sandalyeye yapıştığı dönemlere gelecektin
geçen senelerde sürekli topikdeydik korkar olduk kocalar boşayacak diye hele kız analarında gırlaydı sohbet
okullar başlayınca bizde durulduk sanırım:roflol::roflol::roflol:
evet cnm bende bi ara sürekli kk daydım sabah akşam açıktı eşim genemi kk diyodu bizde erkekler kulubu açıcaz diyodu bende diyodum akıllım zaten bu sitenin yöneticisi erkek kaydirigubbakcemile3 adam bıkmıştı bi ara hiç giremedim zaten bişiler olmuştu neyse ama genede eskisi kadar sık bakmıyorum o zamanda hamileydim o yüzden boş vaktim oluyodu şimdi o kadar yok çocuk peşindeyim herkesin işi gücü ayrı çocuklar olunca boş vakit pek kalmıyo kendine nasıl zaman ayırıp süsleniyolar ben şaşıyorum ya ben bazen yemek yemeye vakit bulamıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

gunaydin4ps0.gif

Back