''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyi akşamlar kuşlaaaaarrrrr
havayı tatili bulan kaçmış:)))
mihribanım selam canımmmmm
yemekten sonra işleri halledeyim az dinleneyim sonrada oturup
kib kolay gelsin herkese
opuyorumnanaktan
güzel bir akşam olsun inşaallahhhhhhhhhhhhh

gnaydn05kb0.gif

mrb aşk ptırcıklarıı boshayallersmilebenim aşkımda haziran başı izine gelcekmiş 4 5 gün sonra dönecekmiş çok zor geçiyo günler yaa off off mafoldumben

eşin gitti değilmi canım
zordur tabii ama geçer bugünlerde canım yaa
allah yeterki can sağlığı versin:1hug:

canım yaa allah kolaylık versin tez zamanda inşaallah rabbim kavuştursun sizi
saolun kızlar yaa çok zor valla ablamdan geldim bugün eve evde daha zor geçiyo ablamda oyalanıyodum insan vardı kafa dengş burda arkadaşımda yok komşumda yok bi tane vardı ben gittim evine o pek gelmedi bende gitmedim daha yalnızım yani
iyi akşamlar şekerlerr
herkese güzel bir akşam diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan canlarrrrrr

mrb aşk ptırcıklarıı boshayallersmilebenim aşkımda haziran başı izine gelcekmiş 4 5 gün sonra dönecekmiş çok zor geçiyo günler yaa off off mafoldumben

saolun kızlar yaa çok zor valla ablamdan geldim bugün eve evde daha zor geçiyo ablamda oyalanıyodum insan vardı kafa dengş burda arkadaşımda yok komşumda yok bi tane vardı ben gittim evine o pek gelmedi bende gitmedim daha yalnızım yani

inş tez zamanda kavuşursunuzzz
hülyacımmm
bende yanlızım genelde kızımla canımmm
zaman onla nasıl geçiyor anlamıyorum bileee
gtcek çok kişi var sitede amaaa
gidemiyorum bileee
iremin uykusu yemesi derkennn
olmuyorrr
anca bi sitenn bahçesine çıkartabiliyorummm
o kadarrr
dışarı istiyor artıkk ev ortamından sıkılıyo yavrumm
ha bide eşya toplamaya başladımmm
işte böleee
artık burdan gtmek istiyorumm
çoooooooooookkkkkkkkkk bunaldımmmmmmmmmm
batı olsun nere olursa olsun annemlere yakın olurum inş birdeeeee
orda vakit süper geçiyorrr
kafadır annem babammm
belki bu ay sonu giderimmmmm
ayyyyy ne çok dertliymişim beee
oh be rahatladımmmmmmmm :lepi:

canım yaaa zor valla allah kolaylık versin kimsede eşinin yerini tutmaz tabi eve gelince boş yine sıkılır insan
allah en kısa zamanda kavuştursun inşaallah sizi canım ne diyim
düşünmesi bile zor geliyor bana

melekimmmm
bebekimmmm
nabersin şekerimmmmmm
nasılda manidar yazışırmışım amaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

hülyacımmm
gidemiyorum bileee
olmuyorrr
o kadarrr
işte böleee
kafadır annem babammm

hakkında hayırlısı inşaallah canım benim
seni çok iyi anlıyorum geçen ayda ben aynı durumdaydım evden çevreden sıkılmış kaçmak istiyordum belirsizlikler vardı neler olacak bilmiyordum evin yarısını topladım iyice soğudum derken ne zor bir kıştı benim için
çok şükür şu an daha yoğunum ama en azından tatlı telaş
sende en kısa zamanda gönlünün muradına erersin canım benim
rahatla şekerciğim rahatla biz niye varız burda demi amaaaaa

merhaba şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar aşk kadınları:asigim::asigim:
gelen giden olmamış pek:sinifsinif::sinifsinif:

selam yafruşum nabersin canım benim
valla sorma canım benim analar topiğinde yazdım ya durumlar malum o yüzden ne koca göresim var şu ara nede topiğe vakit kalıyor
kocama akşam sadece yatakta soluyarak uyuyan bir hatun olacam bu yoğunluk bitmezse ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonram nolur bilmem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese iyi geceler şekerlerrrrr
görüşmek üzere kib canlarımmmmmmmm

hülyacımmm
gidemiyorum bileee
olmuyorrr
o kadarrr
işte böleee
kafadır annem babammm
cnm benim oturduğum yerde ne bir park ne bir gezme alanı eğlenebilicen bi yer yok ben merkeze yakın sayılırım ama araba saat başı geliyo ayağımın dibinde olsa heryere giderim ama ayağımın dibinde hiçbişi yok 2 market bi sağlık ocağı var ordada bitane hemşire sadec aşı vuruyo o kadar yani başkada bişisi yok hava iyi olunca bizde sadece kapı önüne çıkıyoruz işte eşimde yok şimdi o olsa gene çıkartır gezdirirdi bizi hani onla giderdik arkadaş olurdu tek başımada çıkıp gidemiyorum işte 2 3 ayda bir ablama gidersem bu süre bazen uzuyoda öle gdiyoruz bi yerlere geçen gittiğimde parka götürdüm pazara çıktık anneme gittim ablamla annem yakınlar ne kadar sevindi dışarda geziyorum diye parkta çocukları görüyo çığlık atıyo artık oda dışarda öle yerlerde gezmek istiyo ama yer müsait değil çok uzattım heee inş annene yakın yere düşersin cnm ne güzel canında sıkılmaz gezersin iroşumla inşş cnm dua edicem sana yanlızlık zor hadi benimki bi kaç ay kalıcak geri dönücek seninki iş nedeniyle hep görevde hep yalnızsın inş allahım yüzüne gülerde annecine yakın yere düşersin olumunekankayizsmile
canım yaaa zor valla allah kolaylık versin kimsede eşinin yerini tutmaz tabi eve gelince boş yine sıkılır insan
allah en kısa zamanda kavuştursun inşaallah sizi canım ne diyim
düşünmesi bile zor geliyor bana

melekimmmm
bebekimmmm
nabersin şekerimmmmmm
nasılda manidar yazışırmışım amaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

hakkında hayırlısı inşaallah canım benim
seni çok iyi anlıyorum geçen ayda ben aynı durumdaydım evden çevreden sıkılmış kaçmak istiyordum belirsizlikler vardı neler olacak bilmiyordum evin yarısını topladım iyice soğudum derken ne zor bir kıştı benim için
çok şükür şu an daha yoğunum ama en azından tatlı telaş
sende en kısa zamanda gönlünün muradına erersin canım benim
rahatla şekerciğim rahatla biz niye varız burda demi amaaaaa

selam yafruşum nabersin canım benim
valla sorma canım benim analar topiğinde yazdım ya durumlar malum o yüzden ne koca göresim var şu ara nede topiğe vakit kalıyor
kocama akşam sadece yatakta soluyarak uyuyan bir hatun olacam bu yoğunluk bitmezse ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonram nolur bilmem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese iyi geceler şekerlerrrrr
görüşmek üzere kib canlarımmmmmmmm
saol cnm inşş hemencik geçer zaman bişi olmaz cnm oda bilmiyomu kk hatunları kk sız yapamaz:enbuyukkk:

cnm benim oturduğum yerde ne bir park ne bir gezme alanı eğlenebilicen bi yer yok ben merkeze yakın sayılırım ama araba saat başı geliyo ayağımın dibinde olsa heryere giderim ama ayağımın dibinde hiçbişi yok 2 market bi sağlık ocağı var ordada bitane hemşire sadec aşı vuruyo o kadar yani başkada bişisi yok hava iyi olunca bizde sadece kapı önüne çıkıyoruz işte eşimde yok şimdi o olsa gene çıkartır gezdirirdi bizi hani onla giderdik arkadaş olurdu tek başımada çıkıp gidemiyorum işte 2 3 ayda bir ablama gidersem bu süre bazen uzuyoda öle gdiyoruz bi yerlere geçen gittiğimde parka götürdüm pazara çıktık anneme gittim ablamla annem yakınlar ne kadar sevindi dışarda geziyorum diye parkta çocukları görüyo çığlık atıyo artık oda dışarda öle yerlerde gezmek istiyo ama yer müsait değil çok uzattım heee inş annene yakın yere düşersin cnm ne güzel canında sıkılmaz gezersin iroşumla inşş cnm dua edicem sana yanlızlık zor hadi benimki bi kaç ay kalıcak geri dönücek seninki iş nedeniyle hep görevde hep yalnızsın inş allahım yüzüne gülerde annecine yakın yere düşersin olumunekankayizsmile

saol cnm inşş hemencik geçer zaman bişi olmaz cnm oda bilmiyomu kk hatunları kk sız yapamaz:enbuyukkk:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen şekerr kksız bir hayatttttttttyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

günaydın canım benimmmmmmmmmmm

Back