- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.641
iyiyim tatlım sen nasılsınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantünaydın kamilececim nasılsın şekercim?
tuğba hoşgeldin ,Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
hoşgeldin aramızaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın ben yeni katıldım aranızakaydirigubbakcemile5 ve bu klüp tam benlikçünkü kocişim benim HayaTımın anlamı:asigim:
iyiyim tatlım sen nasılsınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana
melekimmm kamilem canlarım hepinize çok çok tesekürler canlarım
bakalım dananın kuyruğunu koparacam bu hafta sonu:)))
defnemmmm bebeğimmmmmm canım benim çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine canım ilerlemesin.öpuyorum seni şekerciğimm
destina mersiii canım pek güzel ifade etmişsin kendini.evladınıda allah bağışlasın inşaallah canım sizlere
mutluluğunuz daim olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
unuttuğum yoktur umarım sabah sabah
herkesi çok çok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk accık bakınayım son kezde duş alacağım daha
haydin bana müsadeeee:))
gitmeden gocamında topiğine uğrayam dedim uğur getirin diye:)))
günaydın ben yeni katıldım aranızakaydirigubbakcemile5 ve bu klüp tam benlikçünkü kocişim benim HayaTımın anlamı:asigim:
herkese iyi günler.......
mutlu bir hafta diliyorum kızlar
slm hemşom sabah nasıl mutlu oldum anlatamam havanın serinlediğini görünce az da olsa
dün aşırı sıcak vardı
inşallah burda da yarın yağmur yağcakmış ve hava 25 derece olcak kaydirigubbakcemile3
günaydın ben yeni katıldım aranızakaydirigubbakcemile5 ve bu klüp tam benlikçünkü kocişim benim HayaTımın anlamı:asigim:
günaydınlar yafruşlar
nabersiniz bakalımm?
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım.
tugba hosgeldin canım sende aramıza allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallahhhhhhhhhh
bekleriz artıkın canım topiğimize
defne bebeğim bencede eşin haklı canım başka bir dra görün canım dikkat et kendine tekrardan geçmiş olsun.
sağolasın canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için de pek ktitik bir noktadayım canım yaaa.
dün soru ve cevapları açıkladılar.hatırladığım kadarıyla cevaplarımı çözdüm ve 1 soru belirleyecek herşeyi
((
1 soru fazla bildiysem geçiyorum yoksa kalıyorum(
kritik bir noktadayım anlayacağın bakalım göreceğiz ay sonuna açıklanacak cevapları canım
öyle yani benden son durum
kaçtım accık ortalığı toplayımda kızımın okuluna gideceğiz yafruşlarrrr malzemeleri teslim etmeye öğleden sonra.
şimdiden işleri halledeyim
muckkkkkkkkkkkkk sizleriiiiiii canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?