''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana

sağol bitanemmmm Şeniz Şeniz

sağol yafrummm Şeniz Şeniz bugün gene gittim doktora ilerlemiş dedi. eee antibiyotik alıyorum dedim bazen olabilir öyle antibiyotik engellememiş olabilir dedi akannehir akannehir kocişe dedim olmaz öyle şey akşama ben seni başka bir doktora götüreyim dedi. valla nefes alamıyorum artık yaa :gitme:

senin sınav nasıl geçti minikim? gerçi iyi geçmiştir yetenekli hatunsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sorumu geri alıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın ben yeni katıldım aranızakaydirigubbakcemile5 ve bu klüp tam benlik çünkü kocişim benim HayaTımın anlamı:asigim:

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan

herkese iyi günler.......
mutlu bir hafta diliyorum kızlar

sana da tatlımmm opuyorumnanaktan

hepinize selamlar tatlişkolarım Şeniz ohhhhh dışarda nasıl güzel yağmur var sonunda kış gelmeye başladı zemuszemus zemuszemus zemuszemus

slm hemşom sabah nasıl mutlu oldum anlatamam havanın serinlediğini görünce az da olsa

dün aşırı sıcak vardı

inşallah burda da yarın yağmur yağcakmış ve hava 25 derece olcak kaydirigubbakcemile3

yine de yağmur sıcağı kesiyor hemşom. ben çok mutluyum bugün. kış gelsin biran önce ohhh evimizde oturup kahvemizi içip karın yağışını izleyelim kaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım
bugün çok yoğundum fırsat bulup giremedim malum ev telaşı var bendeakannehir
hepinizi öpüyorum şekerlera.s.a.s.a.s.a.s.

işler başlamadan size günaydın demek istedim :kedi: hepinize günaydın arkadaşlarımmm Şeniz Şeniz

günaydınlar yafruşlar
nabersiniz bakalımm?
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım.
tugba hosgeldin canım sende aramıza allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallahhhhhhhhhh
bekleriz artıkın canım topiğimize
defne bebeğim bencede eşin haklı canım başka bir dra görün canım dikkat et kendine tekrardan geçmiş olsun.
sağolasın canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için de pek ktitik bir noktadayım canım yaaa.
dün soru ve cevapları açıkladılar.hatırladığım kadarıyla cevaplarımı çözdüm ve 1 soru belirleyecek herşeyi
((
1 soru fazla bildiysem geçiyorum yoksa kalıyorum(
kritik bir noktadayım anlayacağın bakalım göreceğiz ay sonuna açıklanacak cevapları canım
öyle yani benden son durum
kaçtım accık ortalığı toplayımda kızımın okuluna gideceğiz yafruşlarrrr malzemeleri teslim etmeye öğleden sonra.
şimdiden işleri halledeyim
muckkkkkkkkkkkkk sizleriiiiiii canlarım

sen geçersin minikim hiç merak etme canını da sıkma olur mu :teselli: ben sana bol bol dua edicem canımcım. yetenekli hatunsun bacum senin yapamadığın şey mi var bi sınavamı yenileceksin heee kaydirigubbakcemile3 bende seni öptümmmm şekercim kolay gelsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…