• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

sen geçersin minikim hiç merak etme canını da sıkma olur mu :teselli: ben sana bol bol dua edicem canımcım. yetenekli hatunsun bacum senin yapamadığın şey mi var bi sınavamı yenileceksin heee kaydirigubbakcemile3 bende seni öptümmmm şekercim kolay gelsin opuyorumnanaktan

kıs deme öyle anam kendimi bişey sanacak biyerlerim kalkacam şimcik dur:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla sağolun canlarım hepiniz çok iyisiniz dualarınızı eksik etmediniz.
allah razı olsun hepinizden.
bayılıyorum topiklerime ve sizlere yafruşumm benim
karşılıksız çıkarsız iyi niyet isteyen bir çok yüreği güzellerle tanıştım hem burda hemde melek anneler topiğinde iyiki varsınız canım benim
sağolasın tekrardan canım çok çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs deme öyle anam kendimi bişey sanacak biyerlerim kalkacam şimcik dur:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla sağolun canlarım hepiniz çok iyisiniz dualarınızı eksik etmediniz.
allah razı olsun hepinizden.
bayılıyorum topiklerime ve sizlere yafruşumm benim
karşılıksız çıkarsız iyi niyet isteyen bir çok yüreği güzellerle tanıştım hem burda hemde melek anneler topiğinde iyiki varsınız canım benim
sağolasın tekrardan canım çok çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

asıl sen iyi ki varsın minikimmmm Şeniz Şeniz senin yüreğin çok güzel olduğu için biz de böyleyiz tatlişkommm :1hug:

günaydın fıstıklar

miniğim inşallah geçmişsindir tatlım

günaydın hemşomm opuyorumnanaktan

g&

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese güzel bir gün olması dileğiyle inşaallah canlarım benim
aşkk dolu bir gün diliyor herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

allahım bu kadar aşk kadının içinde kendimi diken gibi hissettim doğrusu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın aşık kadınlar :ŞenizŞenizŞeniz

günaydın şekerler
öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım bu kadar aşk kadının içinde kendimi diken gibi hissettim doğrusu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın aşık kadınlar :ŞenizŞenizŞeniz

günaydın aşık melek anneleri opuyorumnanaktan

Back