- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.601
merhaba arkadaşlar
başlıkları dolaşırken topiğin başlığını gördüm hah ya tam benim
hissiyatım dedim.Ben de geldim.herkese merhaba
tanışmak ümidiyle...
günaydınlarrr güzel bir gün olsun inşaallah canlarım
hayırlı cumalarrr herkese
giremezsem affedin merakta etmeyin anacuğummmmmmmmmm son günümü değerlendiriyorum hafta sonuda sınavdayım.fırsat bulup giremezsem pazartesiye görüşmek üzere canlarım
herkese aşk dolu günler diliyorum yafruşlarımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin aramıza canımm
tanışırız tabi şeker ne demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allah mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyu mutluluk diliyorum
eeeeeeeee anlat bakalımmm kendini??
teşekkür ederim canım........
bu topikte bir isim aşınalığı kamilece ye var onu antalya topiğinden biraz hatırlıyorum........
ben 1 tane erkek ve 4.5 yaşında çocuğu olan bir anneyim.......
bu ayın 27 sinde evliliğimiz 6 sene olacak ve hala eşime aşık bir eşim........
bu kadar...........şimdilik... zamanla birbirimizi, bende sizleri tanırız inşallah.
cumanız mübarek olsun...........
aramıza hoşgeldin canım:1hug:
yavrunu allah bağışlasın
eşime işyeri tarafından site verildi oraya taşınacam canım
bulunduğum yerden 45 dakika mesafedea.s
günaydınlarrr güzel bir gün olsun inşaallah canlarım
hayırlı cumalarrr herkese
giremezsem affedin merakta etmeyin anacuğummmmmmmmmm son günümü değerlendiriyorum hafta sonuda sınavdayım.fırsat bulup giremezsem pazartesiye görüşmek üzere canlarım
herkese aşk dolu günler diliyorum yafruşlarımmmmmmmmmmmmmm
günaydın herkese hayırlı cumalar
günaydınnn aşk boncuklarrr
hayırlı cumalarrr
şu ramazan benide fena vurduuu..cok halsizlik ve tembellikk yaptı bendee
bende artık sık giremez oldum buralara:jeyyar:
günaydınnnn
hayırlı cumalarrrrr
minikcimmmm
sınavda başarılarrr canımmm
allah zihin açıklığı versin inşş
teşekkür ederim canım........
bu topikte bir isim aşınalığı kamilece ye var onu antalya topiğinden biraz hatırlıyorum........
bu kadar...........şimdilik... zamanla birbirimizi, bende sizleri tanırız inşallah.
hepinize selamlar arkadaşlar. çok hastayımmm :gitme: :gitme: faranjit olmuşum nefes alamıyorum resmen. gece sabaha kadar uyuyamıyorum kocişimde heba oldu başımda beklemekten :gitme: doktor orucu bırak dedi. bugün bıraktım şimdi antibiyotik içiyorum inş tez zamanda iyileşirim :Saruboceq: öpüyorum hepinizi Şeniz
geçmiş olsun tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhepinize selamlar arkadaşlar. çok hastayımmm :gitme: :gitme: faranjit olmuşum nefes alamıyorum resmen. gece sabaha kadar uyuyamıyorum kocişimde heba oldu başımda beklemekten :gitme: doktor orucu bırak dedi. bugün bıraktım şimdi antibiyotik içiyorum inş tez zamanda iyileşirim :Saruboceq: öpüyorum hepinizi Şeniz
hoşgeldin hemşerim aramızaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanteşekkür ederim canım........
geçmiş olsun hemşom Allah acil şifalar versin kuzucum Şeniz Şeniz
sigara içiyo muydun ümmühancım?
geçmiş olsun tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dikkat et kendine olurmu ilaçlarını ihmal etmelmaz:
çabuk iyileş olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bravoooooalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisenişteme aşkına nede güzel bakmışş
geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah...bende sık olurum faranjit çok kötü ya...hepinize selamlar arkadaşlar. çok hastayımmm :gitme: :gitme: faranjit olmuşum nefes alamıyorum resmen. gece sabaha kadar uyuyamıyorum kocişimde heba oldu başımda beklemekten :gitme: doktor orucu bırak dedi. bugün bıraktım şimdi antibiyotik içiyorum inş tez zamanda iyileşirim :Saruboceq: öpüyorum hepinizi Şeniz
teşekkür ederim canım...hoşbulduk...geçmiş olsun tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dikkat et kendine olurmu ilaçlarını ihmal etmelmaz:
çabuk iyileş olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bravoooooalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisenişteme aşkına nede güzel bakmışş
hoşgeldin hemşerim aramızaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah bağışlasın oğluşunu
eşinle nice yıllara inş maşallah mutluluğunuz hep daim olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşallah...bende sık olurum faranjit çok kötü ya...
teşekkür ederim canım...hoşbulduk...
hepinize selamlar arkadaşlar. çok hastayımmm :gitme: :gitme: faranjit olmuşum nefes alamıyorum resmen. gece sabaha kadar uyuyamıyorum kocişimde heba oldu başımda beklemekten :gitme: doktor orucu bırak dedi. bugün bıraktım şimdi antibiyotik içiyorum inş tez zamanda iyileşirim :Saruboceq: öpüyorum hepinizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?