- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.461
ewet canımmm biz herşeyleriyizz değil mi:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:günaydın kamilececim
çok güzel bi yazı ,sağol
ne kadar doğru di mi, bir kadın hem anne, hem eş, hem arkadaş, hem evişlerini yapan kişi, ve daha neler
gunaydınlar canlarım
herkese guzel bır gun olsun ınsaallah sekerlerrrrrr
bugun cok ısım var ev temızlıgı pazar yemek camasır derken aksamı ederım artık ara ara ugramaya calısırım
herkesı muckkkkkkkkkkkkkkk canlarım
gorusemezsek hayırlı ramazanlar olsun ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bir erkeğin ağzından...
Kadınlar gittiklerinde, arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar.
Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde 'yetim-öksüz' kalan çok olur.
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler.. . Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar. Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların. Sık sık boynunu büker 'sarıkız'. O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde... Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;Bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı,bir bahçıvan, bir muhasebeci.. . Bir anne gider... Bir dost...Bir arkadaş...Bir sevgili...
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde. Övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır. Kapı eşiğindeki 'Dikkat et...' duyulmaz, annesi gitmiştir 'geç kalma'nın.
Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler. Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde, pek çok 'yetim' bırakmıştır aslında arkasında...
Bekir Coşkun/Hürriyet
gitmemiz gerekmemesi dileğiyleee
kolay gelsin sana miniğim
bugün bende pazara gidecem iş güç bendede çok canımda ah bir kalkabilsem yerimden:kedi::kedi:
bu sıcaklar beni fena boğuyo hiçbir işe elim varmıyo canım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?