- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.501
Kadının Elini Neden Öpersiniz?
Fransız erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?' diye.
Fransız cevaplamış ' Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar.'
Alman erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?'
Alman cevaplamış 'Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur.'
Türk erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?'
Türk erkeği cevaplamış-' Bir yerden başlamak lazım! '....
:))))))))))))))
ALINTIDIR.........
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
az değil bizim erkekler :jeyyar: :jeyyar:
miniğim bomba gibi dönmüşün sahalara
coşturmuşsun topiği
ellerine sağlık :smiley-cool:
KARI & KOCA
Bir cift hic konusmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha onceki bir tartisma munakasaya donusmustu ve hicbiri teslim olmak istemiyordu. Keci, katir ve domuzlarla dolu bir ciftligin yanindan gecerken koca, alayci bir bicimde sorar: 'Akrabalarin mi?'
Karisi 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarim'
KELIMELER
Kocasi karisina kadinlarin bir gunde kac kelime kullandigina dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karsilik 30,000 kelime'
Karisi yanitladi: 'Sebebi erkeklere her seyi tekrar etmek zorunda olmamizdir.'
Kocasi karisina dondu ve sordu: 'Efendim?'
YARADILIS
Bir gun bir adam karisina sordu: 'Ayni zamanda nasil hem bu kadar salak, hem de bu kadar guzel olabildigini anlamiyorum.'
Karisi yanitladi: Allah beni sen cekici bul diye cok guzel yaratti; Allah beni seni cekici bulayim diye cok salak yaratti!'
KONUSMAMA CEZASI
Bir kari koca evde problemler yasamaktaydi ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktaydi. Aniden adam ertesi gun karisinin kendisini sabah 5:00 da is icin bir ucusu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi. Sessizligi ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak icin, bir kagidin uzerine 'Lutfen beni sabah 5:00 da uyandir.' yazdi ve notu karisinin bulabilecegi bir yere birakti. Ertesi sabah, adam uyandi ancak saatin 9:00 oldugunu ve ucusu kacirdigini fark etti. Cok kizdi, tam karisinin onu neden uyandirmadigini soracakken yatagin yaninda bir parca kagit buldu. Kagitta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydi.
Erkekler bu tip yarismalar icin yeterli donanima sahip degiller (Istisnalar Haric) Allah erkegi kadindan once yaratmis olabilir, ancak saheserden once her zaman bir kabataslak vardir.
Canlarım selam hepinize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan evde internet kesildi giremiyorum inş bu ay içinde açtırabileceğim. umarım hepiniz iyisinizdir. çok çok öpüyorum sizi tatlişkolarımmm Şeniz Şeniz Şeniz
hemşom benim hoşgeldin nerelerdesin ya Şeniz Şeniz Şeniz
nasılsın, neler yapıyosun?
iyiyim hemşommmm çok sağol sen nasılsın Şeniz Şeniz valla internet kesildi giremiyorumbugün kocişim iş başı yaptı artık önümüzdeki aya açtıracağım sanırım. sen iyisin dimi? kızlar nasıl herkes iyimi??
bende iyiyim canım
kızlar da iyi , gel topiğe hadi :1hug:
eşinin işe başlamasına çok sevindim, hayırlı olsun
özledik seni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?