• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

canımmm çok sevindim senin adına inş eniştede iş bulur sonrasındada müjdeli haberr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben
-Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ne güzel dilekler bunlar ben de alıyorum üstümekaydirigubbakcemile3bana da edilmiş sayıyorum bu güzel duaları ve dilekleri çok hoşuma gitti:nazar:a.s.

ayrıcaaa herkese günaydııııınnalkisalkisalkis

canım benimmmmmmm çok teşekkür ederim bitenemmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ne kadar şanslıyım sizin gibi pırlanta gibi arkadaşlarım var opuyorumnanaktan tekrar sağol canımıniçi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol minikimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok teşekkür ederiim. biliyosun bitane melek doğurup hemen sizin öbür topiğe dalıcam ahdım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişim iş bulsunda bebeğimde hemencik gelsin inş opuyorumnanaktan öpüyorum şekerim seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın minikim kolay gelsin sana. Allah işlerinizi rast getirsin :Saruboceq:

canım benım tekrardan nıce senelere ınsaallah bır omur boyu sebebı hayatınla bırlıkde
meleklerınlede yasamınıza renk katın ınsaallahhh:roflol::roflol:
beklıyoruz seker calısmalarının sonucunu hadı bakalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
once enıstem bır ıs bulsun sonra olur melegımız merak etme sen:kedi::kedi::kedi:

sekerler cok yorgunum 10dan berı dısarda kızın okul ıslerıyle ugrastım geldım yemek camasır kızları yatır derken fırsat bulmusken hemen bakayım dedım
gorusmek uzere kahvemı yapamda ıcem soyle ayaklarımı uzatıp accık dınlenerek
byeeeee

hepinize günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün evlilik yıldönümüm ve aşkım ile evliliğimizde 2 seneyi doldurduk.
sanki daha dün evlenmiş gibiyim ama 2 sene dolmuş bile :)
bu iki sene içinde çok sıkıntılar çektik ama hep birlikte hareket ettik. hep birbirimize destek olduk. inş uzun yıllar hep böyle olur :Saruboceq:
Rabbim aşkımla ikimize uzun ömürler verir hep birlikte oluruz :Saruboceq: :Saruboceq:
aşkımız hep böyle aynı heyecanda devam eder inş :Saruboceq:
o benim sebeb-i hayatımmmm :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

hepinizi öpüyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...nice senelereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah mutluluğunuzu daim etsinzemuszemuszemuszemus
inşallah eşinde en kısa zamanda iş bulur sende hamiş kalırsın ve burda bize müjdeli haberi verirsin canıma.s

hanımlar bugün geç uyanmışım
kahvaltı yapıyım ortalığı toparlıyım derken geç açtım pc yi
şimdide kalkıcam mutfağa girmem gerek bulaşıkları makineye yerleştirmedim daha ay ne kadar tembelim ben :kedi:sonrada yemek yapıcamcokacimcoook
görüşmek üzere hanımlar öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hanımlar bugün geç uyanmışım
kahvaltı yapıyım ortalığı toparlıyım derken geç açtım pc yi
şimdide kalkıcam mutfağa girmem gerek bulaşıkları makineye yerleştirmedim daha ay ne kadar tembelim ben :kedi:sonrada yemek yapıcamcokacimcoook
görüşmek üzere hanımlar öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhhh dınlenmıssındır seker ne guzel hadı bakalım sımdıde olagan ıslere basla seker dınlenırsın yıne halledınce yemeklerı
ben okuldan gelır gelmez yemegı koyup camasır bulasık halletmıstım onları serdım bosalttım yenı bır makıne acmıstım oda bıttı hallettım ortalıgı topladım kızlar uyanana kadar pcde dınleneyım dedım.hadı kolay gelsın yafrus sanada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benım tekrardan nıce senelere ınsaallah bır omur boyu sebebı hayatınla bırlıkde
meleklerınlede yasamınıza renk katın ınsaallahhh:roflol::roflol:
beklıyoruz seker calısmalarının sonucunu hadı bakalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
once enıstem bır ıs bulsun sonra olur melegımız merak etme sen:kedi::kedi::kedi:

bekleyin beni melek anneleri ozmaan yakında aranızdayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böyle diyorum ya hep oğlum olur kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpüyorum seni minikimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...nice senelereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah mutluluğunuzu daim etsinzemuszemuszemuszemus
inşallah eşinde en kısa zamanda iş bulur sende hamiş kalırsın ve burda bize müjdeli haberi verirsin canıma.s

sağol canımıniçi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi ki varsınız arkadaşlar yaaa hepiniz benim için dua ediyorsunuz nasıl duygulanıyorum anlatamam :gitme: :gitme: bu çiçekler hepinize a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

tontiş oğlan gelicek ümmühancım sana kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy ağzından yel alsın elif yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende kızı bulana kadar çalışmlaara devam ederim kaydirigubbakcemile3 hırs yaparmışım hersene bitane doğum yaparmışım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla ben böyle konuşuyorum Allahın gücüne gidecek. neyse bebişlerimiz gelsinde kız erkek farketmez canım. biz senle aynı zamanlarda bebiş sahibi olucaz sanırım. olmadı benim oğluşu sana damat veririm kaydirigubbakcemile3 senden iyisini mi bulucaz. senin kızında benim kızım olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç kaynanalık yapmam ona merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla ben böyle konuşuyorum Allahın gücüne gidecek. neyse bebişlerimiz gelsinde kız erkek farketmez canım. biz senle aynı zamanlarda bebiş sahibi olucaz sanırım. olmadı benim oğluşu sana damat veririm kaydirigubbakcemile3 senden iyisini mi bulucaz. senin kızında benim kızım olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç kaynanalık yapmam ona merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

2 tane şeker dünürüm var bi de çocuk yaptım mı tamamdır kaydirigubbakcemile3

2 tane şeker dünürüm var bi de çocuk yaptım mı tamamdır kaydirigubbakcemile3

işte ona göre sen daha önce de bana söz vermiştin ikinci dünür olarak hatırlatırım kaydirigubbakcemile3 bitane değil mecburen iki tane yapacaksın kaydirigubbakcemile3 hç hor davranmam kızına. hersabah gelir evimi kenar köşe temizler yemeğimi yapar sonra daha karışmam. bence kocişimle keyif yaparım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç kötü bi kaynana olmam dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işte ona göre sen daha önce de bana söz vermiştin ikinci dünür olarak hatırlatırım kaydirigubbakcemile3 bitane değil mecburen iki tane yapacaksın kaydirigubbakcemile3 hç hor davranmam kızına. hersabah gelir evimi kenar köşe temizler yemeğimi yapar sonra daha karışmam. bence kocişimle keyif yaparım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç kötü bi kaynana olmam dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anammm şimdiden çıkardı tırnaklarını kaynana kaydirigubbakcemile3
oohhh sen keyif yap benim kızım çalışsın lülülülülülü

anammm şimdiden çıkardı tırnaklarını kaynana kaydirigubbakcemile3
oohhh sen keyif yap benim kızım çalışsın lülülülülülü

aaa aşkolsun oysa nekadar temiz duygular var içimde okadar işimi de yapıversin gelin hanımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bekleyin beni melek anneleri ozmaan yakında aranızdayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 böyle diyorum ya hep oğlum olur kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öpüyorum seni minikimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol canımıniçi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi ki varsınız arkadaşlar yaaa hepiniz benim için dua ediyorsunuz nasıl duygulanıyorum anlatamam :gitme: :gitme: bu çiçekler hepinize a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sağol canım....tabiki dua ederiz
bende sana çiçek gönderiyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

anlayışlı kaynana:roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle bir gelin bulursan banada yolla dicem ama bende oğlan yok malum 3 kız varsositosositosositososito
acep iyi bir kaynana olarak ben damatlara ne yaptırsamCADIARZU

anlayışlı kaynana:roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle bir gelin bulursan banada yolla dicem ama bende oğlan yok malum 3 kız varsositosositosositososito
acep iyi bir kaynana olarak ben damatlara ne yaptırsamCADIARZU

2 dünürüm var ikisi de şimdiden felaket :olmaz:
vermesem mi kızlarımı kaydirigubbakcemile3

iyigeceler08xj3ds5.gif

sekerler herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım
kıs defnem anam hadı hayırlı olsun dogurmussun bebelerı:))))))
masaallah bak kızlı erkeklı halledıvermıssın hemencecık
hamarat kadunun halı bır baska oluyor canımmmm
bızde burda buyutecez dıye gun sayıp duruyoz eller dunurlere kaynanalıga baslamıs:)))))))
hayırlı olsun sekerrr:)))))
optum hepıcıgınızı muckkkkkkkkk
ask dolu bır gece sızlerın olsun ınsaallahhh yafruslarrrrrrr

Back
X