• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

sagolasın canım benım yok kıs her konuda elım hızlıdır
hıc canımın kıymetını bılmem annemde cok kızar esımde
cok oturmam sureklı bıseylerle kosturur ugrasırım ondan kıloda tutmuyorum
ılk defa bu kıs ders yapacam dıye pc basında oturdum dıye 1 kılo almısım:roflol::roflol:
askolsun kıs ne becerıksızı anam 3 cocuk ev ıs guc becerıksız olsan bunları ıdare edemezdın hakkını yeme bence bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım cocuktan once hepımız oyleydık sımdı motor takmıs gıbıyız mecburen:roflol::roflol::roflol:
evlendıgım ılk aylarda bendede vardı o ıstedıgım zaman yatar kalkar ona gore takılırdım
anam cocuk oldu hayat ona endekslendı o uyuyunca ıs yemek kosturmaca uyanınca onunla kostur aksam uyusun hemen yat uykunu al derken bır bakıyorsun hayatı kendın ıcın yasamıyorsun cocuk belırlıyor senın yapacaklarını.
sonra bır bakıyorsunkı hızlanı vermıssın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
8de en gec 9da kalkıyorum cay demlenene kadar yemegı koyarım sabahtan sonra camasırı atarım makıneye kahvaltı yapana kadar yemek pıser camasırı sererım mutfakta ıs bıter odalar havalanır onları yatagı topla kapat hadı bır kahve saatı kahve yap ıc 10dk dınlenırım kızlarla ılgılen yapılacak varsa onu yap vs..oglen uyut dınlenırsem o ara yoksa kosturmaya devam uyansınlar yedır dısarı cıkar takı 7de esım gelene kadar sonra gel eve onların elını ayagını yıka ustunu degıstır sofrayı hazırla yedır ıcır yatır 9a kadar ayaktayım
yer gordugu ancak kızlar uyuduktan.
ınan oyle bır alısıyorsunkı bu yogunluga bazen gunduz fazla uyusunlar evde canım sıkılıyor ay kalksalar dıye:roflol::roflol::roflol:
alısınca arıyorsun sonrada sıkayet etsekde sureklı :roflol::roflol::roflol:

sağol miniğim güzel düşüncelerin için opuyorumnanaktanaslında haklısın bu kadarını yapmakda kolay değila.s
bencede iyi idare ediyorum ama yemek konusunda pek idaalı değilimdir canım
beceriksizim dediğim husus bu daha çok öyle hamur falan açıp börek mantı yapamam ama onun dışındaki her yemeği yaparım

ay sevsınlerrrrrr
anam hayatta herkesın bıseylerı kıymetlıdır emın ol ama bunlar kıymetlı dıye karsıdakı ınsanı kırıp onu uzersek kıymetı kalmazkı.
benım ıcınde gezmek eglenmek cok onemlıydı seker ama sagolsun kızlar ne kadar kolay cocuklarda olsalar engel oluyorlar cogu seyıme ama nemrutluk yapamıyom bak:roflol::roflol::roflol::roflol:
tadını cıkar ay ne dıyım valla ama cokta tersleme enısteyı sekerrra.sa.sa.sa.s

aynen canım ya hiçbir yere çıkamıyorum kızlarla
beni 2 büyük değilde en küçük cadı rezil ediyo heryerde:kızgın aksilik damarı tuttumu allah yardım etsin bana.birde nereye gitsem kucağımdan inmiyo:1no2:
kısacası nereye gitsem rahat vermiyo tabii park yada orman gibi ağaçlık rahatlıkla koşup oynayabileceği yerler dışında.bu yüzden eşimin izin gününde parka yada piknik alanlarına gitmeyi seviyorum hem onlar çok eğleniyo hemde azcık ben dinlenmiş oluyorumkaydirigubbakcemile3
ne yapayım idare ediyorum işte seninde dediğin gibi doğurduk bir kere:roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlarrrr geldim ama kimsecikler yok :olmaz: :olmaz:
kocişle tv izliyorduk size bakayım dedim. bugün doktora gittim genel bir muayene oldum. doktor maşallahın var dedi kaydirigubbakcemile3 istediğin an anne olabilirsin dedi zemuszemus zemuszemus nasıl içim rahat etti bilemezsiniz zemuszemus artık kocişim de iş bulsunda bian evvel anne olayım bende inş :Saruboceq: yarında evlilik yıldönümüm hala planım yok :gitme:

neyse öpüyorum sizi tatlişkolarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kocişle tv izliyorduk size bakayım dedim. bugün doktora gittim genel bir muayene oldum. doktor maşallahın var dedi kaydirigubbakcemile3 istediğin an anne olabilirsin dedi zemuszemus zemuszemus nasıl içim rahat etti bilemezsiniz zemuszemus artık kocişim de iş bulsunda bian evvel anne olayım bende inş :Saruboceq: yarında evlilik yıldönümüm hala planım yok :gitme:

neyse öpüyorum sizi tatlişkolarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok sevindim canım hemşom
inşallah eşinde iş bulur da sen de hamileyim diye haber verirsinopuyorumnanaktan

hale de hamile biliyosun di mi ?

çok sevindim canım hemşom
inşallah eşinde iş bulur da sen de hamileyim diye haber verirsinopuyorumnanaktan

hale de hamile biliyosun di mi ?

aaaaaa ciddi misin? ayyyyy elifffffff çok sevindim dur hemen mesa atayım ona hihoyyyt hihoyyyt çok süper bi haber bu yaaaaaa hihoyyyt

canımmm çok sevindim senin adına inş eniştede iş bulur sonrasındada müjdeli haberr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben
-Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağol miniğim güzel düşüncelerin için opuyorumnanaktanaslında haklısın bu kadarını yapmakda kolay değila.s
bencede iyi idare ediyorum ama yemek konusunda pek idaalı değilimdir canım
beceriksizim dediğim husus bu daha çok öyle hamur falan açıp börek mantı yapamam ama onun dışındaki her yemeği yaparım

daha ne olsun seker yaaa bende sagolsun annem gosterdı mantı gozleme bazlama ogrendım:roflol::roflol::roflol:
yınede ugrasmaktansa hazır almak daha zevklı oluyor ay sorma.gun boyu ugrasıyorsun anam aksama heves kalmıyor yemeye yorgunluktan:roflol::roflol::roflol:
her seyı yaparım ama kokusundan kendım doyarım onun ıcın yıyemem bana en guzelı bırı yapacak ben yıyecegım:roflol::roflol::roflol::

aynen canım ya hiçbir yere çıkamıyorum kızlarla
beni 2 büyük değilde en küçük cadı rezil ediyo heryerde:kızgın aksilik damarı tuttumu allah yardım etsin bana.birde nereye gitsem kucağımdan inmiyo:1no2:
kısacası nereye gitsem rahat vermiyo tabii park yada orman gibi ağaçlık rahatlıkla koşup oynayabileceği yerler dışında.bu yüzden eşimin izin gününde parka yada piknik alanlarına gitmeyi seviyorum hem onlar çok eğleniyo hemde azcık ben dinlenmiş oluyorumkaydirigubbakcemile3
ne yapayım idare ediyorum işte seninde dediğin gibi doğurduk bir kere:roflol::roflol::

bak sen cadıya yaaaa
yok cok sukur kızlarım yapmazlar oyle.ama bebeklıgınden berı alısıklar ben soguk demem kıs demem cocuk kucuk demem sureklı gezerım ozellıkle hafta sonları hıc durmam evde onun ıcın alıstılar cocuklar.dısarda dolasmayı gezmeyı onlarda sever yanı
anlayacagın kendıme benzettım surtuk oldular:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay pıknık deme bende bayılırım.sureklı esıme yazın ay benım pıknıgım geldı dıyorum:roflol::roflol::roflol:
araba yokken cok ıstemıyordum arkadaslarla gıdıyorduk sımdı sureklı mangal yapasım var
bayılıyorum zaten etcıyım bırde mangalı acık havası allah allahhhhh
ay sabah sabah costum yıne

ay canım benım cok sevındım senın adına.hadı gozun aydın bebegım bak ne guzel ıstedıgın her an anne olabıleceksın bebekım.
evet canım esınde bır ıs bulsun once sonra onu kutlar bır bebek yaparsınız artıkın:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
bu arada nıce senelere ınsaallah bebegım
bır omur boyu saglık mutluluk huzur dolu seneler sızlerın olsun canım benımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeslere gunaydınlar sekerlerrrrrrr
guzel bır gun sızlerın olsun yafruslarrr
elıfcıgımın onkayıt ıslemlerı var bugun onun ıcın kosturacagım daha sonra gorusmek uzere

canımmm çok sevindim senin adına inş eniştede iş bulur sonrasındada müjdeli haberr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yerimsenibenyerimseniben
-Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benimmmmmmm çok teşekkür ederim bitenemmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ne kadar şanslıyım sizin gibi pırlanta gibi arkadaşlarım var opuyorumnanaktan tekrar sağol canımıniçi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay canım benım cok sevındım senın adına.hadı gozun aydın bebegım bak ne guzel ıstedıgın her an anne olabıleceksın bebekım.
evet canım esınde bır ıs bulsun once sonra onu kutlar bır bebek yaparsınız artıkın:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
bu arada nıce senelere ınsaallah bebegım
bır omur boyu saglık mutluluk huzur dolu seneler sızlerın olsun canım benımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol minikimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok teşekkür ederiim. biliyosun bitane melek doğurup hemen sizin öbür topiğe dalıcam ahdım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişim iş bulsunda bebeğimde hemencik gelsin inş opuyorumnanaktan öpüyorum şekerim seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkeslere gunaydınlar sekerlerrrrrrr
guzel bır gun sızlerın olsun yafruslarrr
elıfcıgımın onkayıt ıslemlerı var bugun onun ıcın kosturacagım daha sonra gorusmek uzere

günaydın minikim kolay gelsin sana. Allah işlerinizi rast getirsin :Saruboceq:

hepinize günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün evlilik yıldönümüm ve aşkım ile evliliğimizde 2 seneyi doldurduk.
sanki daha dün evlenmiş gibiyim ama 2 sene dolmuş bile :)
bu iki sene içinde çok sıkıntılar çektik ama hep birlikte hareket ettik. hep birbirimize destek olduk. inş uzun yıllar hep böyle olur :Saruboceq:
Rabbim aşkımla ikimize uzun ömürler verir hep birlikte oluruz :Saruboceq: :Saruboceq:
aşkımız hep böyle aynı heyecanda devam eder inş :Saruboceq:
o benim sebeb-i hayatımmmm :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

hepinizi öpüyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dilek10020pc3.jpg

günaydın herkese

ümmühancım seni sabah akşam burda görmek şaşırtıyo valla kaydirigubbakcemile3

evet Elifcim yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende şaşırıyorum valla kaydirigubbakcemile3 keşke hiç çalışmasam hep evde olsam yaaa :1no2:

bu iki sene içinde çok sıkıntılar çektik ama hep birlikte hareket ettik. hep birbirimize destek olduk. inş uzun yıllar hep böyle olur :Saruboceq:
Rabbim aşkımla ikimize uzun ömürler verir hep birlikte oluruz :Saruboceq: :Saruboceq:
o benim sebeb-i hayatımmmm :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

b005ob6.jpg

eşinle ve inşallah bebişlerinle nice mutlu, huzurlu yıllara canım arkadaşım Şeniz Şeniz Şeniz

nice mutlu yıllara canım a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X