• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

geçmiş olsun hemşom çok stres yaptın sen ondan mı odu acaba?

sağol canım hemşom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan önceden vardı bende. buaralar yine oldu. tekrar hastane yollarına düştüm :( ensemden beyne giden damarlarda sorun var bende. normalden dar ve sürekli bayılıyorum onun için. bakalım başka bişey çıkmaz inş ona razıyım ben :delphin:

defnem bebekım gecmıs olsun canım benım hayırdır seker ne ıs bayılmalar donmeler falan kısssssssssss yoksaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))
hadı bakalım seker
cok gecmıs olsun canım benım guzel haberlerını beklıyorum bebekım

sağol şekeriiimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yok anacım daha dur bakalım okadar da hamarat değilim yahu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o ancak 1 hafta sonra belli olur ama bu ay zor biraz. olsun ilk size koşucam zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol canım hemşom opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan önceden vardı bende. buaralar yine oldu. tekrar hastane yollarına düştüm :( ensemden beyne giden damarlarda sorun var bende. normalden dar ve sürekli bayılıyorum onun için. bakalım başka bişey çıkmaz inş ona razıyım ben :delphin:

sağol şekeriiimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yok anacım daha dur bakalım okadar da hamarat değilim yahu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o ancak 1 hafta sonra belli olur ama bu ay zor biraz. olsun ilk size koşucam zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım...inşallah sonuçlar temiz çıkar canım

222dk7ja1.jpg

günaydın aşk böcükleri, hayırlı cumalar

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar olsun ınsaallah sekercıklerım sızlere
nabersınız bakem?
keyıfler yerındedır ınsaallah
ruyam bebekım artık ıhmal etmezsın demı yafrussss kocısıne kavustun evını yerlestırdın beklıyoruz artıkın ask karusu kocaları azdırma bakanım benım:)))
sefıyorum senı yafrussssssssssss
hepınızı pek sefıyom anam kıskanmayın haaaa.
kocıslerınızde duymasın aman enısteler noluyo burda bakemm dıye dalacak bıgun topıge:))))))

gunaydın yafrus sanadaaaaa
tukkanı acıp hemen burayamı kostun bebekım
ay canım benım sagolasın ellerın dert gormesın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sadece burası olsa iyi 14 tane topiğe göz atıp birde haber okuoyrummmmmm
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus

sadece burası olsa iyi 14 tane topiğe göz atıp birde haber okuoyrummmmmm
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus
zemuszemuszemuszemus

anaaaa masaallah sekercıgım benım bugun aksam sınav sonuclarım acıklanıyor ben ancak pazara ogrenırım sonucları matten kesın kaldım yıne ders bası yapacagım
eylule kadar yıne sızlerden uzagım sonrada kızın okulu benım yenı donem derken cok gıremeyecegım su gunlerın tadını cıkarayım barı
benım ıcınde dolas bebekım topık topık olarmıııııı:roflol::roflol:

anaaaa masaallah sekercıgım benım bugun aksam sınav sonuclarım acıklanıyor ben ancak pazara ogrenırım sonucları matten kesın kaldım yıne ders bası yapacagım
eylule kadar yıne sızlerden uzagım sonrada kızın okulu benım yenı donem derken cok gıremeyecegım su gunlerın tadını cıkarayım barı
benım ıcınde dolas bebekım topık topık olarmıııııı:roflol::roflol:

işin zor miniğim allah yardımcın olsun ama başaracağından eminim canımyerimseniben
bende eylüle kadar rahatım miniğim ondan sonra kızla birlikte bende okullu olucam onu götür getir ders çalıştır derken bende yoğun olurum canımkafamçokkarıştı
ama yinede topiklerimizi asla ihmal etmem etmeyiz demi miniğimvereliniortak

işin zor miniğim allah yardımcın olsun ama başaracağından eminim canımyerimseniben
bende eylüle kadar rahatım miniğim ondan sonra kızla birlikte bende okullu olucam onu götür getir ders çalıştır derken bende yoğun olurum canımkafamçokkarıştı
ama yinede topiklerimizi asla ihmal etmem etmeyiz demi miniğimvereliniortak

sagol canım benım allah razı olsun
aynen seker valla yenıden okullu olacagız cocuklarla bırlıkte demı ama
evet bebegım yaa topıgımızı ıhmal etmemeye calısacagım ama belkıde daha cok gırerız yenı okulluyuz ve tecrubelı canlarımdan alınacak cok bılgı var
yardımlarını esırgemezler bızlerden acemı oldugumuzdan sureklı topıkde sorularımızla bunaltırız artıkın onları:))))
eeeeeee deneyımlı olmanın cezası oda napalım artık:))))))))

canlarım benım ben kacıyorum artık hepınızı cok cok opuyorum
kıb gorusmek uzere bebeklerrrrrrrrr
meleklerımıde cok opun benım ıcın olurmu
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum pazara gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sagol canım benım allah razı olsun
aynen seker valla yenıden okullu olacagız cocuklarla bırlıkte demı ama
evet bebegım yaa topıgımızı ıhmal etmemeye calısacagım ama belkıde daha cok gırerız yenı okulluyuz ve tecrubelı canlarımdan alınacak cok bılgı var
yardımlarını esırgemezler bızlerden acemı oldugumuzdan sureklı topıkde sorularımızla bunaltırız artıkın onları:))))
eeeeeee deneyımlı olmanın cezası oda napalım artık:))))))))
evet canımkaydirigubbakcemile3herkesi bunaltıp kaçırıcaz topiklerden anlaşılan miniğimkaydirigubbakcemile3
canlarım benım ben kacıyorum artık hepınızı cok cok opuyorum
kıb gorusmek uzere bebeklerrrrrrrrr
meleklerımıde cok opun benım ıcın olurmu
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum pazara gorusmek uzere ınsaallah
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi yolculuklar canım byyyyyyyyyyyy:gitme::gitme:

Back
X