sende istifa edersen ben ne yapayım miniğim :roflol:maşallahın var canım o kadar işi yarım güne sığdırdın böyle becerikli bir hatun ev hanımlığı bana göre değil dermi hiç

lmaz:
o sözü asıl benim söylemem lazım azcık beceriksizimde:kedi::kedi::kedi:
sagolasın canım benım yok kıs her konuda elım hızlıdır
hıc canımın kıymetını bılmem annemde cok kızar esımde
cok oturmam sureklı bıseylerle kosturur ugrasırım ondan kıloda tutmuyorum
ılk defa bu kıs ders yapacam dıye pc basında oturdum dıye 1 kılo almısım:roflol::roflol:
askolsun kıs ne becerıksızı anam 3 cocuk ev ıs guc becerıksız olsan bunları ıdare edemezdın hakkını yeme bence bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla hanımlar hiç kendinizi kötülemeyin
çocuktu, ev işiydi eminim çok güzel idare ediyosunuzdur
en beceriksiz benimdir, çoluk çocuk yok ama tembellik bende
:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım cocuktan once hepımız oyleydık sımdı motor takmıs gıbıyız mecburen:roflol::roflol::roflol:
evlendıgım ılk aylarda bendede vardı o ıstedıgım zaman yatar kalkar ona gore takılırdım
anam cocuk oldu hayat ona endekslendı o uyuyunca ıs yemek kosturmaca uyanınca onunla kostur aksam uyusun hemen yat uykunu al derken bır bakıyorsun hayatı kendın ıcın yasamıyorsun cocuk belırlıyor senın yapacaklarını.
sonra bır bakıyorsunkı hızlanı vermıssın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
8de en gec 9da kalkıyorum cay demlenene kadar yemegı koyarım sabahtan sonra camasırı atarım makıneye kahvaltı yapana kadar yemek pıser camasırı sererım mutfakta ıs bıter odalar havalanır onları yatagı topla kapat hadı bır kahve saatı kahve yap ıc 10dk dınlenırım kızlarla ılgılen yapılacak varsa onu yap vs..oglen uyut dınlenırsem o ara yoksa kosturmaya devam uyansınlar yedır dısarı cıkar takı 7de esım gelene kadar sonra gel eve onların elını ayagını yıka ustunu degıstır sofrayı hazırla yedır ıcır yatır 9a kadar ayaktayım
yer gordugu ancak kızlar uyuduktan.
ınan oyle bır alısıyorsunkı bu yogunluga bazen gunduz fazla uyusunlar evde canım sıkılıyor ay kalksalar dıye:roflol::roflol::roflol:
alısınca arıyorsun sonrada sıkayet etsekde sureklı :roflol::roflol::roflol: