''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

selam tatlişkolarrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benimde sabahtan kayınvalidem geldi çay falan içtik şimdi gitti. bu hafta izne çıktım ama para yok maalesef evde geçecek tatilim. kocişimde evde ohhh kaydirigubbakcemile3 çarşamba günüde evlilik yıldönümüm. evde napsam bilmiyorum. çok para gerektirmeyen önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yaa napabilirim CADIARZU hediyede alamayacağım zaten. size danışayım dedim.
buarada eşim bu gün iş görüşmesine gitti inş olacak. dualarınızı bekliyorum canlarım. nolur dua edin bizim için de artık herşey yoluna girsin mafoldumben mafoldumben

slm tatlımm iyi tatiller canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyıldönümünüz kutlu olsun canım
sağlıkla,sevgi ve huzurla nice yıllara tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantabi bebişlerle:kedi:
eniştenin görüşmeside hayırlısıyla güzel geçer inş canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlişkom inşallah eşinin işi olur hayırlısıyla
nasılsın hemşom? bebişin çok şeker di mi opuyorumnanaktan

sağol bitanemmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tatlişkom inşallah eşinin işi olur hayırlısıyla
nasılsın hemşom? bebişin çok şeker di mi opuyorumnanaktan

iyiyim hemşom sen nasılsın? evet yaaaa çok tatlııııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhaba aşıklaarrr. opuyorumnanaktan
Çok heyecanlıyım, :uhm: sınavım iyi geçti galiba kazanacağım, ama nasıl bekleyeceğim sonuçları bilmiyorum. delikafadulden
Neyse size iyi pazarlar diliyorum, görüşürüz öpüyorum. Şeniz Şeniz

sağol bitanemmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim hemşom sen nasılsın? evet yaaaa çok tatlııııııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyim bende canım temizlik yaptım, yoruldum oturuyorum şimdi

inşallah gerçeği de gelir kuzum, tontiş bebekin gelir :CüvCüv:Şeniz

merhaba tatlım inş kazanırsın :Saruboceq:

iyiyim bende canım temizlik yaptım, yoruldum oturuyorum şimdi

inşallah gerçeği de gelir kuzum, tontiş bebekin gelir :CüvCüv:Şeniz

inş kuzucum yaaaa ikimize de gelir meleklerimiz inş :Saruboceq: :Saruboceq:
ben salı günü doktora gideceğim hazır izindeyken onu da halledeyim bakalım ne diyecek doktor :kedi: :kedi:

yarın güzel bi temizlik yapayım kenar köşe temizleyeyim evi.
salı günü de doktor işini hallederim.
çarşamba evlilik yıldönümüm ama bir planım yok :gitme: napsam bilemiyorum :gitme:
sonra da yatacağım sanırım evde

İnş. canım allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah.
Adaşımada sanada önce böyle bu güzelliği :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: sonrada bunlar gibi tatlı ve sağlıklı melekler nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnn tatlımmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnn canım ŞenizŞenizŞeniz

hanımlar bizde sünnet düğününden geldik orda parkda varmış kızlar parkata oynadılar beni pek yormadılar
evede hiç gelmek istemedilerkaydirigubbakcemile3

merhaba kıslar ben de arkadaşımın düğününden geldim az önce iki gündür yazamıyorum dün de abim geldialkisalkisalkis eşim gelene kadar artık hep gezmeyle geçer canım abimi kışın da görememiştim hasret gidercezalkisalkisalkis
sizlerde iyisinizdir inşallaha.s.

iyiyim canım sanada iyi gezmeler
gözünaydın artık abinle bol bol hasret giderirsin canım:1hug:

hanımlar bizde sünnet düğününden geldik orda parkda varmış kızlar parkata oynadılar beni pek yormadılar
evede hiç gelmek istemedilerkaydirigubbakcemile3

Oh oh ne güzel, kızlar iyi eğlenmiştir sende dinlenmişsin. a.s.

Gözün aydın canım. ohhh ne güzel gezin tozun valla bizim yerimizede gezin. kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım sanada günayydııınnn. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın kocişine aşık hanımlar
mutlu, aşk dolu haftalar

Günaydın canım sanada mutlu ve aşk dolu haftalar. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bende evi temizledim şu anda çok yorgunum. -tatlicadiarzu-
Daha yemek yapacağım :uhm: Ne yapacağıma bir karar versem oda bitmiş sayılır. fisfisfis Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

selamlar sekerlerrrrrrr
nabersınız bakemm asklarının gullerıııııııııııııııı
hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
cok cok opuyorum hepınızı
cok yoruldum ay sabahtan berı evde kostur ugras
ay ben bu karulukdan ıstıfa edıcem az kaldı:)))))))))))))))))))))
hıc bana gore degıl valla yaaaaaaaaaaaaa

sende istifa edersen ben ne yapayım miniğim :roflol:maşallahın var canım o kadar işi yarım güne sığdırdın böyle becerikli bir hatun ev hanımlığı bana göre değil dermi hiçlmaz:
o sözü asıl benim söylemem lazım azcık beceriksizimde:kedi::kedi::kedi:

valla hanımlar hiç kendinizi kötülemeyin
çocuktu, ev işiydi eminim çok güzel idare ediyosunuzdur

en beceriksiz benimdir, çoluk çocuk yok ama tembellik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…