• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

canlarım hepinize merhaba hormon sonuçlarımı aldım son bi muayene daha edeyim ilaçlarını yazacağım dedi bende müsait değildim:kedi: yok yarın olayım muayene dedim :kedi:hormonlarım çok kötü çıkmadı tabi yinede bazı değerlerde dengesizlik var ama korkulacak kadar değilmiş bakalım artık ağustos için rezervasyonumuzu yaptırdık otelde eşimde temmuzun ikinci haftası burada olacak artık ya tailde ya dönüşte başlarız bebek için uğraşlara bugün kararımı verdim okul nasılsa biter ama bunu ertelemek istemiyorum alkisalkisalkisşimdi kullanacağım ilaçların yumurtlamamı düzenleyeceğini söyledi doktor onun önerisi de ilaçlara başalayınca bi 3 4 ay geçsin sonra bebek için plan yapın dedi bizde tam öyle yapmış olacağız inşallah dualarinızı eksik etmeyin de allahım bize aratmadan versin bebeklerimizi hayırlısıyla:ecrin_bebek:

canlarım hepinize merhaba hormon sonuçlarımı aldım son bi muayene daha edeyim ilaçlarını yazacağım dedi bende müsait değildim:kedi: yok yarın olayım muayene dedim :kedi:hormonlarım çok kötü çıkmadı tabi yinede bazı değerlerde dengesizlik var ama korkulacak kadar değilmiş bakalım artık ağustos için rezervasyonumuzu yaptırdık otelde eşimde temmuzun ikinci haftası burada olacak artık ya tailde ya dönüşte başlarız bebek için uğraşlara bugün kararımı verdim okul nasılsa biter ama bunu ertelemek istemiyorum alkisalkisalkisşimdi kullanacağım ilaçların yumurtlamamı düzenleyeceğini söyledi doktor onun önerisi de ilaçlara başalayınca bi 3 4 ay geçsin sonra bebek için plan yapın dedi bizde tam öyle yapmış olacağız inşallah dualarinızı eksik etmeyin de allahım bize aratmadan versin bebeklerimizi hayırlısıyla:ecrin_bebek:

canım benım hadı gozun aydın seker
ınsaallah rabbım bebegınıde kucagına almanı nasıp edecek canım
dualarımız tabıkı senınle sekercıgım
moral herseyden onemlı bebekım sen umudunu ve moralını hep koru olurmu?
opuyorum senı ıyı geceler dılıyorum

herkese ıyı geceler sekerler
aksam hava baya guzeldı serınce arkadasımla yuruye cıktık takıldık kafa dınledık bıraz
yenı geldım sızlere bakayım dedım
herkese ıyı geceler dılıyorum
opuyorumnanaktan hepıcıgınızı

sonuçların iyi çıktığına sevindim canım
allah bebek sahibi olmak isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin canım içinde sanada:Saruboceq:

dusunxg4.gif

günaydın kızlar, mutlu haftasonları
elifçim inşallah bebeğin çok bekletmeden gelicek canım

hanımlar nerdesiniz:uhm:
miniğim sende mi gezmedesin canım:gitme:kamilede yok:gitme:
üzülme şekercim geldim canımm:1hug::1hug:anneme yardıma gitmiştim yeni geldim eve gelir gelmezde geçtim pc başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

üzülme şekercim geldim canımm:1hug::1hug:anneme yardıma gitmiştim yeni geldim eve gelir gelmezde geçtim pc başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geldinmi kamilecimkaydirigubbakcemile3iyiyim canım sıcakla boğuşuyorum mafoldumben
bugün topikte çok sakindi herkes gezmede galiba:umursamaz:

tünaydınn şekerlerrr
güzel bir pazar geçirmeniz dileğiylee
ben bugün kızlarımla sebebi hayatıma kızgınız((
bugünü bizimle geçirecekti yine işe gitmesi gerekti (((

tünaydınn şekerlerrr

günaydın canım
bende gönderdim sebebi hayatımı işe mafoldumben
arkadaş olurum ben sana şekercim kaydirigubbakcemile5 Şeniz

günaydın canım
bende gönderdim sebebi hayatımı işe mafoldumben
arkadaş olurum ben sana şekercim kaydirigubbakcemile5 Şeniz
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaz tatili başladı şekercimm kızlardan bana pc kalırsamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mıhrıban bebegım evet sekercıgım gezmeye gıtmıstık ordan yemegı anneme yıkalım dedım:))
torunlarını ozlemıslerdır dıye onlara gıttık yemegımızıde yedık gece gec geldık bebegım
sımdılık evdeyım ama markete ve kızları dısarı cıkaracagız naz uyandıgındada
herkese ıyı pazarlar dılıyorum canlarım benım
cok cok opuyorum hepınızı
ask dolu bır pazar sızlerın olsun ınsaallah

mıhrıban bebegım evet sekercıgım gezmeye gıtmıstık ordan yemegı anneme yıkalım dedım:))
torunlarını ozlemıslerdır dıye onlara gıttık yemegımızıde yedık gece gec geldık bebegım
sımdılık evdeyım ama markete ve kızları dısarı cıkaracagız naz uyandıgındada
herkese ıyı pazarlar dılıyorum canlarım benım
cok cok opuyorum hepınızı
ask dolu bır pazar sızlerın olsun ınsaallah

oh oh canım gez dolaş miniğim en iyisini yapıyosunvereliniortak
bende kaynımla ve eltimle birlikte sünnet düğününe gidecem canım
eşim bugün çalıştığı için onunla gidemiyorum maalesef:gitme:
bugünde benim yemek sıkıntım yok canım düğün yemekliymişzemuszemuszemuszemus

tünaydınn şekerlerrr

boşver kamilecim sen yinede kızma enişteye
arada benim kocişte yapıyo bunu bana seni anlıyoruma.s
sizde başka pazarı beraber geçirirsiniz canım:teselli:

boşver kamilecim sen yinede kızma enişteye
arada benim kocişte yapıyo bunu bana seni anlıyoruma.s
sizde başka pazarı beraber geçirirsiniz canım:teselli:

oh oh canım gez dolaş miniğim en iyisini yapıyosunvereliniortak
bende kaynımla ve eltimle birlikte sünnet düğününe gidecem canım
eşim bugün çalıştığı için onunla gidemiyorum maalesef:gitme:
bugünde benim yemek sıkıntım yok canım düğün yemekliymişzemuszemuszemuszemus
haklısın mihribancımm sabah daha sinirliydim şimdi sakinin ne yapalım canları sağolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5iyi eğlenceler meleklerimize sanada kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın mihribancımm sabah daha sinirliydim şimdi sakinin ne yapalım canları sağolsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5iyi eğlenceler meleklerimize sanada kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler canım...zaten kızlar eğlenicek bende arkalarından koşturup yorulucam deliricem ve bu şekilde eve gelicem canımkafamçokkarıştı
bende seni öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X