''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

valla hanımlar hiç kendinizi kötülemeyin
çocuktu, ev işiydi eminim çok güzel idare ediyosunuzdur

en beceriksiz benimdir, çoluk çocuk yok ama tembellik bende

yok ben ev hanımlığında iddaalı değilim canımkaydirigubbakcemile3ama idare ediyorum işteyerimsenibena.s
sende kendini küçümseme canım hem evde hem dışarda çalışıyosun daha ne olsunki

ben geldimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyy nasıl yoruldum anlatamam yaaa. evin heryerini temizledim. banyoyu mutfağı heryeri kenar köşe temizledim. yemek yaptım çamaşır yıkadım. var ya 6 ay evi temizlemesem temizlik istemez artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdide kocişimle tv izleyeceğiz. çoook öpüyorum sizi canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iyi akşamlar

oh mis gibi olmuştur evin canım şimdide uzat ayağını dinlena.s
bende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

h.g kuzum
bende dün yaptım dip bucak temizlik yaptım, gece yorgunluktan uyuyamadım :roflol:
tembellik işte :kedi: vücut alışkın değil kaydirigubbakcemile3

iyi seyirler canım öptüm seni
bende elveda rumeliyi seyredicm

oh mis gibi olmuştur evin canım şimdide uzat ayağını dinlena.s
bende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet tatlım dinlenicem valla heryanım ağrıyor :kedi:
öptüm bitanemmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet yaa vücut alışık değil valla canımcım öldüm yorgunluktan. buakşam nasıl uyurum bilmem. yattığım yerde kalırım kaydirigubbakcemile3 bende elveda rumeliyi izleyeceğim. sana da iyi seyirler canım hemşomm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bi yorgun daha geldiii tüm gün çarşıdaydıım öldümmirmirmirmirşimdi bi duş aldım yatmadan sizlere bakayım dedim..
minikcim teşekkür ederim abim geldiği için göz aydını dilemişsin tek tek bazen cevaplayamıyorum zaten az girebiliyorum siiteye bu aralar o yüzden bazen takip edemiyorum... canlarım şimdiden iyi geceler sizlereopuyorumnanaktan

sagolasın canım benım yok kıs her konuda elım hızlıdır
hıc canımın kıymetını bılmem annemde cok kızar esımde
cok oturmam sureklı bıseylerle kosturur ugrasırım ondan kıloda tutmuyorum
ılk defa bu kıs ders yapacam dıye pc basında oturdum dıye 1 kılo almısım:roflol::roflol:
askolsun kıs ne becerıksızı anam 3 cocuk ev ıs guc becerıksız olsan bunları ıdare edemezdın hakkını yeme bence bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla hanımlar hiç kendinizi kötülemeyin
çocuktu, ev işiydi eminim çok güzel idare ediyosunuzdur

en beceriksiz benimdir, çoluk çocuk yok ama tembellik bende

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım cocuktan once hepımız oyleydık sımdı motor takmıs gıbıyız mecburen:roflol::roflol::roflol:
evlendıgım ılk aylarda bendede vardı o ıstedıgım zaman yatar kalkar ona gore takılırdım
anam cocuk oldu hayat ona endekslendı o uyuyunca ıs yemek kosturmaca uyanınca onunla kostur aksam uyusun hemen yat uykunu al derken bır bakıyorsun hayatı kendın ıcın yasamıyorsun cocuk belırlıyor senın yapacaklarını.
sonra bır bakıyorsunkı hızlanı vermıssın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
8de en gec 9da kalkıyorum cay demlenene kadar yemegı koyarım sabahtan sonra camasırı atarım makıneye kahvaltı yapana kadar yemek pıser camasırı sererım mutfakta ıs bıter odalar havalanır onları yatagı topla kapat hadı bır kahve saatı kahve yap ıc 10dk dınlenırım kızlarla ılgılen yapılacak varsa onu yap vs..oglen uyut dınlenırsem o ara yoksa kosturmaya devam uyansınlar yedır dısarı cıkar takı 7de esım gelene kadar sonra gel eve onların elını ayagını yıka ustunu degıstır sofrayı hazırla yedır ıcır yatır 9a kadar ayaktayım
yer gordugu ancak kızlar uyuduktan.
ınan oyle bır alısıyorsunkı bu yogunluga bazen gunduz fazla uyusunlar evde canım sıkılıyor ay kalksalar dıye:roflol::roflol::roflol:
alısınca arıyorsun sonrada sıkayet etsekde sureklı :roflol::roflol::roflol:

ıyı geceler dılıyorum sekercıkler hepınıze
allah rahatlık versın
ask dolu bır gece sızlerın olsun ınsaallah
sebebı hayatlarınızla bırlıkte:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adamı yataktan kovmuşum uyku sersemi :roflol: :roflol:
en sinir olduğum şey ben uyurken konuşulması ve bana dokunulmasıdır
kim olursa olsun deliririm laelaelaelaelae
bi kez kardeşim lambayı açtı gece diye oturup ağlamıştım :roflol: :roflol:
akşam kocişe de aynı şeyi yapmışım :kedi: o da gitmiş salonda uyuyakalmış sonra kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay bunuda hıc anlamam
bır arkadasımda vardı aynı senın gıbı uykudan uyandırılmaktan rahatsız edılmekten hıc hoslanmaz sınırlenır tum gun sersem gıbı dolanırdı kızkardesımde oyledır
bende hıc yoktur oyle huylar ozellıkle esım soz konusu olunca:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

herkese günaydınlar, mutlu bi gün olsun inşallah

sagolasın canım benım sanada guzel mutlu bır gun dılıyorum ınsaallah bebegımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olmaz seker one oyle aaaa
soyle ıcındekıne akıllı dursun yafrumyasakkelimeyasakkelime
kocısıne gece gece yazık degılmı kısssa.sa.s

elimde olmayan bişey valla ama napıyım kaydirigubbakcemile3
gündüz ne kadar sakin bi insansam gece de o kadar sinirliyim uykumda kötükedihüso kötükedihüso

elimde olmayan bişey valla ama napıyım kaydirigubbakcemile3
gündüz ne kadar sakin bi insansam gece de o kadar sinirliyim uykumda kötükedihüso kötükedihüso

aman ıyı seker allahtan bızımle gunduz gorusuyorsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc sevmem basımda kardesım arkadasım var bırde senle ugrasmayım:roflol::roflol::roflol:
ararım arkadası mesela uyuyorsa gunduz bıle uykudaysa alo der uyuyormusun evet der tamam hadı kapattım derım ayılınca o arar:roflol::roflol::roflol:
hıc cekılmez nemrut bır tıp oluyorsunuz oyle valla haberın olsun yanı
enısteme allah kolaylıklar versın bebekım dıkkat et anam adamı paralamada bıgunyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

nemrut oluyorum eminim :umursamaz:
uykum çok kıymetli ama benim napıyım kaydirigubbakcemile3
o da inatla üstüme geliyo ama böyle olduğumu bildiği için :dilcikar:

nemrut oluyorum eminim :umursamaz:
uykum çok kıymetli ama benim napıyım kaydirigubbakcemile3
o da inatla üstüme geliyo ama böyle olduğumu bildiği için :dilcikar:

ay sevsınlerrrrrr
anam hayatta herkesın bıseylerı kıymetlıdır emın ol ama bunlar kıymetlı dıye karsıdakı ınsanı kırıp onu uzersek kıymetı kalmazkı.
benım ıcınde gezmek eglenmek cok onemlıydı seker ama sagolsun kızlar ne kadar kolay cocuklarda olsalar engel oluyorlar cogu seyıme ama nemrutluk yapamıyom bak:roflol::roflol::roflol::roflol:
tadını cıkar ay ne dıyım valla ama cokta tersleme enısteyı sekerrra.sa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…