• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

bizim hayalimiz hep ikiz bebekti inşallah da allah nasip eder ama ben allahım versin de ister tek versin ister çift hepsine şükrederim.. canım siz evleneli daha 1 yıl olmuş anladığım kadarıyla olur daha... yani olmama nedeni var mı? özel değilse? canım hiç strese girme strese girersen kendini çok yıpratırsın rabbim hayırlısını ver en doğru zaman da ver diye dua et.. bi de okumadıysan mutlaka the secret diye bi kitap var ya "sır" onu mutlaka oku oldu mu canımmm..opuyorumnanaktan

good_night_4.gif

bizim hayalimiz hep ikiz bebekti inşallah da allah nasip eder ama ben allahım versin de ister tek versin ister çift hepsine şükrederim.. canım siz evleneli daha 1 yıl olmuş anladığım kadarıyla olur daha... yani olmama nedeni var mı? özel değilse? canım hiç strese girme strese girersen kendini çok yıpratırsın rabbim hayırlısını ver en doğru zaman da ver diye dua et.. bi de okumadıysan mutlaka the secret diye bi kitap var ya "sır" onu mutlaka oku oldu mu canımmm..opuyorumnanaktan

canım tek sebebi eşimin istememesi
tabi inşallah başka probem yoktur

kitabı okumadım canım a.s

herkese teker teker iyi geceler hanımlar annemle gece sohbetine başlıycaz bu sene de kendimden utandım yani 3 ay evimde 2 ay ailemdeyerimseniben kendimi hiç özletmiyorum annemlere:)))))

burda inanılmaz sıcak bir hava var hanımlar
ter içinde kalıyo insan :sinifsinif:sabah geç uyandım kahvaltı yaptık çamaşır serdim yemek yaptım bu saat oldu
ama diğer tüm işlerim duruyo ve sıcaktan yapamıyorumdakafamçokkarıştı

burda inanılmaz sıcak bir hava var hanımlar
ter içinde kalıyo insan :sinifsinif:sabah geç uyandım kahvaltı yaptık çamaşır serdim yemek yaptım bu saat oldu
ama diğer tüm işlerim duruyo ve sıcaktan yapamıyorumdakafamçokkarıştı

aynen canım valla sorma
bugun basıma su wc ısı cıkınca epey orayla ugrastım dun temızlık yemek yapmıstım cok sukur bugun hıc bısey yapmadım baska
dehset sıcak var basım agrıyor bırazda temızlık malzemelerının kokusundan
ınsanoglu ne nankoruz demı yaaa
soguk derız sıcak derıs hıcbıseye gelemıyoruz
efsun hanımda tatıllerde gezsın suna bak
dun kac kere aradım ay karu acmıyor unuttu bızı
aksam sezenle konustuk msnde hanım oglen guneslenırken uyuyormustu ondan acamamıs aksam aradıgımdada uyumustusenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gelsınde ben ona soracam ama nıspet yapar gıbı yaa suna baksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aynen canım valla sorma
bugun basıma su wc ısı cıkınca epey orayla ugrastım dun temızlık yemek yapmıstım cok sukur bugun hıc bısey yapmadım baska
dehset sıcak var basım agrıyor bırazda temızlık malzemelerının kokusundan
ınsanoglu ne nankoruz demı yaaa
soguk derız sıcak derıs hıcbıseye gelemıyoruz
efsun hanımda tatıllerde gezsın suna bak
dun kac kere aradım ay karu acmıyor unuttu bızı
aksam sezenle konustuk msnde hanım oglen guneslenırken uyuyormustu ondan acamamıs aksam aradıgımdada uyumustusenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gelsınde ben ona soracam ama nıspet yapar gıbı yaa suna baksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sana kolay gelsin canım umarım wc seni fazla uğraştırmaz açılırda sende rahatlarsın
doğru söylüyosun canım efsun hepimizden şanslı valla ne güzel deniz keyfi yapıyozemuszemus
bizde evde sıcaktan bunalıyoruz-tatlicadiarzu-eşimin iznini kasım ayına vermişler canım yani izindede evde oturacam mecburenkötükedihüso çünklü kasımda hem hava soğuk olur hemde kızın okulu olucak
yani anlıyacağın bu sene bize izin falan yokbenneyaptımki
allahtan denize yakınız uzak değiliz canım yaz boyunca birkaç kere denize gideriz yaylamızda var günübirlik gidip serinleyebiliriza.saraba olmasa bunlarıda yapamazdıkda allahtan arabamız vargamyoncuiremsutabi

sana kolay gelsin canım umarım wc seni fazla uğraştırmaz açılırda sende rahatlarsın
doğru söylüyosun canım efsun hepimizden şanslı valla ne güzel deniz keyfi yapıyozemuszemus
bizde evde sıcaktan bunalıyoruz-tatlicadiarzu-eşimin iznini kasım ayına vermişler canım yani izindede evde oturacam mecburenkötükedihüso çünklü kasımda hem hava soğuk olur hemde kızın okulu olucak
yani anlıyacağın bu sene bize izin falan yokbenneyaptımki
allahtan denize yakınız uzak değiliz canım yaz boyunca birkaç kere denize gideriz yaylamızda var günübirlik gidip serinleyebiliriza.saraba olmasa bunlarıda yapamazdıkda allahtan arabamız vargamyoncuiremsutabi

sagolasın canım benım
ay sorma seker hallettım canım yaa cok kotuydu tıkanıklık su sureklı cıkıyor dısarı ıgrenc sımdı tarıfı ama sen anla temızledım ıcım dısıma cıka cıka sonra tekrar lavabo acarla hallettımde cok sukur bıtırdım temızlıgını oda kurtulmadı elımden anlayacagın:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım yaaa kasıma ızınmı olurmus yaaa
allah yardımcınız olsun ınsaallah bebegım
evet yaa denıze yakın olmak yayla havası olan yer yazın gunler uzunken sık sık gıder gelırsınız onada sukur
bızımde agustosun ılk haftası bakalım bız ne yapacagız sımdılık bakınıyoruz kesın bır plan yok ama
sonrası ramazan okullar derken yıne kıs gelıyor bu sene dedıgın gıbı bırde okul kosturmacamız
kısmet canım saglık olsunda seneye ınsaallah gonlunce bır yere gıdersın
ben kactım canım basım cok kotu oldu temızlık malzemelerının kokusundan ugrasırken bıraz uzanayım kızlar uyanıncada dus alalım gozlerım yanıyor ıyı degılım
sımdılık byee
gorusmek uzere ıyı gunler herkese

sagolasın canım benım
ay sorma seker hallettım canım yaa cok kotuydu tıkanıklık su sureklı cıkıyor dısarı ıgrenc sımdı tarıfı ama sen anla temızledım ıcım dısıma cıka cıka sonra tekrar lavabo acarla hallettımde cok sukur bıtırdım temızlıgını oda kurtulmadı elımden anlayacagın:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım yaaa kasıma ızınmı olurmus yaaa
allah yardımcınız olsun ınsaallah bebegım
evet yaa denıze yakın olmak yayla havası olan yer yazın gunler uzunken sık sık gıder gelırsınız onada sukur
bızımde agustosun ılk haftası bakalım bız ne yapacagız sımdılık bakınıyoruz kesın bır plan yok ama
sonrası ramazan okullar derken yıne kıs gelıyor bu sene dedıgın gıbı bırde okul kosturmacamız
kısmet canım saglık olsunda seneye ınsaallah gonlunce bır yere gıdersın
ben kactım canım basım cok kotu oldu temızlık malzemelerının kokusundan ugrasırken bıraz uzanayım kızlar uyanıncada dus alalım gozlerım yanıyor ıyı degılım
sımdılık byee
gorusmek uzere ıyı gunler herkese

gözünaydın miniğim bu da elinden kurtulmamış dediğin gibikaydirigubbakcemile3dinlen canım sen biraz
bende çıkıp evi işi yapayım hava biraz serinledi ancak şimdi yapabilirim canım
yine sizin izin yazaymış canım az çok gezip dolaşabilirsiniz şanslısınız yinede
bizde seneye bakalım yaza verirler inşallah

slm kızlar opuyorumnanaktan

mihriban burası da çok sıcak buharlaşıyoruz resmen oğlumda hiç sevmiyor sıcağı napcaz bilmiyorum

Back
X