• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

tek çalışsınlarda canımm
işsiz olmak daha kötü kızlar küçükken çok işsiz dönemlerimiz oldu şimdiki yoğunluğa biraz canımız sıkılsada çok şükür iş garantimiz bari var diye teselli ediyorum kendimi

öyle canım çok şükür sağlığımız yerinde, işimiz var çalışabiliyoruz
ama işte insan birlikte vakit geçirmek istiyo opuyorumnanaktan

öyle canım ya birlikte film izlerdik tv deki filmleri iple çekerdik
şimdi özlüyoruz birlikte vakit geçirmeyi en son 3 ay önce izlemiştik(((((((

sagol canım benım bende gulun dıye yazdım seker
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
essegın aklına karpuz kabugu getırme dıye bır laf var seker
bence bosver sen okutma bu duayı enısteye kendı duanı oku:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman boşver aklına bişey gelmez miniğim
adam doğru söylemiş der beni gıcık etmek için:roflol::roflol:

öyle canım ya birlikte film izlerdik tv deki filmleri iple çekerdik
şimdi özlüyoruz birlikte vakit geçirmeyi en son 3 ay önce izlemiştik(((((((

kamilecim benimki o kadar yoğun sayılmaz ama dizi zevklerimiz hiç uyuşmuyo bende pek yabancı film sevmediğim için beraber fazla tv izleyemiyoruzbenneyaptımki
şu an tek ortak izlediğimiz dizi adanalı aradada arka sokakları izlerizkaydirigubbakcemile5

Süpersin valla minikçim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :roflol:

sagolasın bebegım
ay bu kadar sevındıgıne gore senın pek hosuna gıttı bu dua heee yanlısmıyımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sinemsr_mickey0015%5B1%5D.jpg

aşk böcükleri nerdesiniz??

ayyyyyyyyyyyyyy cocukluk kahramanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırım ben onları yaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam ask bocugu meyvelerını parkta oynattı geldı ancak sıra geldı bebekım nerde olacam baska:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ıyı aksamlar yafrular herkese
ask dolu bır aksam sızlerın olsun ınsaallah
kızların ıcabına bakayımda vadım baslamadan kocısımın dızıne yatıp polatım alemdarımı ızleyım romantık romantık:)))))))))))))))))))))))))))
hadı sımdılık ben kacar yafrular kıb gorusmek uzere
reklam aralarında gelırım yıne sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

EVLi ERKEK DUASI

Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...

Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),

Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),

Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!

Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
accık gulek dedım sekerlerrrrrrrrrrrrr
:roflol::roflol: çok güzel ya:roflol: teşekkürler canım güldük valla :roflol:

Canım öncelikle hoşgeldin yeniden. Bu hastalık evlenmeden önce bendede vardı. Ufak bir ağrım vardı onun için dr.a gittmiştim öyle öğrendim. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bir ilaç falan vermedi. Evlenmden bir ay önce doğum kontrol hapına başladım, ve 5 yıl hiç ara vermeden kullandım. Sonra bir yan etkisinden dolayı bıraktım. Tekrar dr.a gittiğimde pco kalmamıştı. Bir küçük kistim vardı onuda tedavi etti kontrole gittiğimde oda geçmişti. Ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için haplar yumurtlamayı durduruyor biliyorsun herhalde o arada onlarda temizlendi bilmiyorum. Ama bir ara genel kontrol için dr.a gittiğimde sorayım bakayım merak ettim şimdi. Çok geçmiş olsun canım bence hiç takma geçecektir.

canım çok teşekkür ederim evet bana da ilk gittiğim doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben içmedim ben evlendiğimizden beri hiç içmedim evet yumurtlama olmayınca işte kistler de olmuyo biz şimdi bebek için artık zaten doğum kontrol hapı değilde başka bi tedaviye başlıcaz yarın testlerden sonra belli olacak biz konrunmayı bırakıcaz galiba aslında daha okulum da bitmedi ama bilmiyorum okul nasılsa biter diyorum bu ilk önceliğim olmalı yani bilemiyorum gerçektenlaelaelaelaelae böyle oldum yani 2 haftadırlaelaelaelaelae ama yinede içim rahatladı gerçekten teşekkür ederima.s.

günaydın kızlar
127729qz.gif

else yeni nickin hayırlı olsun

elifcim üzülme Allah dermansız dert vermesin. eşimin kuzeninde bu rahatsızlık vardı sadece bir kaç ay çatlama iğnesi oldu şuan 5 aylık hamile darısı başına şekerim öpüldün

canım teşekkür ederim evet eninde sonunda bu rahatsızlığı olanlarda anne oluyo ama işte süreç çok yıpratıcı oluyo bazılarında hemen oluyo bazılarında yıllar sürebiliyo allahım bana hiç aratmadan nasip etsin eşinin kuzeni de sağasağlım bebeğine kavuşsun inşallah:emir_bebek:a.s.:nazar:

canım çok teşekkür ederim evet bana da ilk gittiğim doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben içmedim ben evlendiğimizden beri hiç içmedim evet yumurtlama olmayınca işte kistler de olmuyo biz şimdi bebek için artık zaten doğum kontrol hapı değilde başka bi tedaviye başlıcaz yarın testlerden sonra belli olacak biz konrunmayı bırakıcaz galiba aslında daha okulum da bitmedi ama bilmiyorum okul nasılsa biter diyorum bu ilk önceliğim olmalı yani bilemiyorum gerçektenlaelaelaelaelae böyle oldum yani 2 haftadırlaelaelaelaelae ama yinede içim rahatladı gerçekten teşekkür ederima.s.

Allah hayırlısını versin inşallah canım benim hakkında
inşallah sağlıklı bişekilde bebeğin gelir
boşver okulu falan dert etme, Allah'ın izniyle herşey olur

Allah hayırlısını versin inşallah canım benim hakkında
inşallah sağlıklı bişekilde bebeğin gelir
boşver okulu falan dert etme, Allah'ın izniyle herşey olur

inşallah canım sağol... iyi ki varsınız gerçkten yarını da atlatırsam biraz daha rahatlıycam nedir ne değildir en azından tahlilerde görcem inşallah umut ettiğim gibi çok az bi sorun çıkacak ve ben de onun üstesinden gelcemkaydirigubbakcemile5

:lepi: başardıııımmmm!!! hihoyyyt bunlar benim gelecekte sahip olmak istediğim ikizlerim :emir_bebek::emir_bebek: allahım bana nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı ayıpsız amansız bebekler ikiz olursa çok daha makbule geçerkaydirigubbakcemile3 hep hayalimdir inşallah hayalim gerçek olur:Saruboceq:

:lepi: başardıııımmmm!!! hihoyyyt bunlar benim gelecekte sahip olmak istediğim ikizlerim :emir_bebek::emir_bebek: allahım bana nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı ayıpsız amansız bebekler ikiz olursa çok daha makbule geçerkaydirigubbakcemile3 hep hayalimdir inşallah hayalim gerçek olur:Saruboceq:
inş canım hayırlısıyla rabbim nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım Alah gönlüne göre versin
bi bebişçik de bana nasip etsin inşallah rabbim

inşallah bitanem dualarım seninle hiç merak etme 2010 bizim yılımız olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: üç tane bebek koydum bi sana iki banayerimseniben istersen sana da ikiz dileyelim yavrumhihoyyyt

aman kuzum bi tane olsun da inşallah ben 2.den geçtim
benim kocacım delirir heralde 2 tane bebekle kaydirigubbakcemile3

Back
X