- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.661
sagol canım benım bende gulun dıye yazdım seker
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
essegın aklına karpuz kabugu getırme dıye bır laf var seker
bence bosver sen okutma bu duayı enısteye kendı duanı oku:roflol::roflol::roflol::roflol:
öyle canım ya birlikte film izlerdik tv deki filmleri iple çekerdik
şimdi özlüyoruz birlikte vakit geçirmeyi en son 3 ay önce izlemiştik(((((((
Süpersin valla minikçim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :roflol:
aşk böcükleri nerdesiniz??
:roflol::roflol: çok güzel ya:roflol: teşekkürler canım güldük valla :roflol:EVLi ERKEK DUASI
Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...
Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),
Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),
Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
accık gulek dedım sekerlerrrrrrrrrrrrr
Canım öncelikle hoşgeldin yeniden. Bu hastalık evlenmeden önce bendede vardı. Ufak bir ağrım vardı onun için dr.a gittmiştim öyle öğrendim. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bir ilaç falan vermedi. Evlenmden bir ay önce doğum kontrol hapına başladım, ve 5 yıl hiç ara vermeden kullandım. Sonra bir yan etkisinden dolayı bıraktım. Tekrar dr.a gittiğimde pco kalmamıştı. Bir küçük kistim vardı onuda tedavi etti kontrole gittiğimde oda geçmişti. Ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için haplar yumurtlamayı durduruyor biliyorsun herhalde o arada onlarda temizlendi bilmiyorum. Ama bir ara genel kontrol için dr.a gittiğimde sorayım bakayım merak ettim şimdi. Çok geçmiş olsun canım bence hiç takma geçecektir.
günaydın kızlar
else yeni nickin hayırlı olsun
elifcim üzülme Allah dermansız dert vermesin. eşimin kuzeninde bu rahatsızlık vardı sadece bir kaç ay çatlama iğnesi oldu şuan 5 aylık hamile darısı başına şekerim öpüldün
canım çok teşekkür ederim evet bana da ilk gittiğim doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben içmedim ben evlendiğimizden beri hiç içmedim evet yumurtlama olmayınca işte kistler de olmuyo biz şimdi bebek için artık zaten doğum kontrol hapı değilde başka bi tedaviye başlıcaz yarın testlerden sonra belli olacak biz konrunmayı bırakıcaz galiba aslında daha okulum da bitmedi ama bilmiyorum okul nasılsa biter diyorum bu ilk önceliğim olmalı yani bilemiyorum gerçektenlaelaelaelaelae böyle oldum yani 2 haftadırlaelaelaelaelae ama yinede içim rahatladı gerçekten teşekkür ederima.s.
Allah hayırlısını versin inşallah canım benim hakkında
inşallah sağlıklı bişekilde bebeğin gelir
boşver okulu falan dert etme, Allah'ın izniyle herşey olur
inş canım hayırlısıyla rabbim nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi: başardıııımmmm!!! hihoyyyt bunlar benim gelecekte sahip olmak istediğim ikizlerimallahım bana nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı ayıpsız amansız bebekler ikiz olursa çok daha makbule geçerkaydirigubbakcemile3 hep hayalimdir inşallah hayalim gerçek olur:Saruboceq:
:lepi: başardıııımmmm!!! hihoyyyt bunlar benim gelecekte sahip olmak istediğim ikizlerimallahım bana nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı ayıpsız amansız bebekler ikiz olursa çok daha makbule geçerkaydirigubbakcemile3 hep hayalimdir inşallah hayalim gerçek olur:Saruboceq:
inşallah canım Alah gönlüne göre versin
bi bebişçik de bana nasip etsin inşallah rabbim
inşallah bitanem dualarım seninle hiç merak etme 2010 bizim yılımız olacaküç tane bebek koydum bi sana iki banayerimseniben istersen sana da ikiz dileyelim yavrumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?