- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.641
sağol canım benima.s. inşallah dualarını eksik etme bu kardeşinden:Saruboceq:
aslında türkiyede çok yaygın bi hastalıkmış kadınların %5-8 inde varmış çoğu benim gibi habersiz durumundan galibakaydirigubbakcemile3 bende ertesi gün hapının yarattığı kanama uçakta olunca heyecanlandım acaba hamileydim bu hap bebeğe bi zarar mı verdi yada hamileydim basınçtan herhangi ters bişey mi oldu diye işte insan böyle cahil cahil düşüncelere düşüyokaydirigubbakcemile3 doktora gittim dan diye dedi senin overlerin polikistik yapıda yani dedim yani işte kistelre var dedi bebeğimin olmasına bi engel değil demi dedin ve yine dan diye bilemem ola da bilir olmaya da bilir dedi yani onu bende biliyorum dedim allah verirse olur vermezse olmaz ama sebebi bu olur mu dedim hiç aydınlatmadı beni hemen başka bi doktora geçtik. bu çok iyi bi adam prof. çok ilgili bana da hayretler içinde kaldı evliyim falan diyince kaydirigubbakcemile3 kaç aydır dedi 4 senedir dedim şoka girdikaydirigubbakcemile3işte bakalım çok güveniyorum kendime doktoruma ve en başta allahıma ben bunu yeneceğim...
meraba yine yeni yeniden elif sizlerle:) sizi çok özledim hatunlar.. ben uzun uzun yolları sıkıntıları aştım geldim bazen öyle ihtiyacım oldu ki desteğinize... pco rahatsızlığım olduğunu öğrendim bunun ne olduğunu biliyosunuz değil mi? bi çok şeye yol açıyo bebek için biraz uğraştırıyo biliyosunuz benim de henüz bebeğim yok ilk öğrendiğim zaman çok üzüldüm çok ağladım falan ama çaresiz okulumu bekliyorum ama çok da kararsızım yaşca benden büyükleriniz de var aramızda bana bi akıl verin lütfen ben napıyım.. şimdi türkiyedeyim burada bi doktora gidiyorum çok iyi bi adam içimi epey rahatlattı ama ben bebek konusunda çok endişeliyim :1no2: eşim de diyo elif hiç beklemeyelim yani allah korusun kendiliğinden olmazsa bebeğimiz tedaviyle falan belki uğraşacağız bi kaç sene çok beklemeyelim diyo annem okul bitmeden olmasın bunu allah bilir o alnınıza ne zaman yazdıysa ozaman olacak biz böyle diyoruz ama belki siz korunurken bile olacak falan diyo bana akıl verin bide bu rahatsızlığı geçiren yakınınız eşiniz dostunuz var mı? yani bebekleri de var mımoral çok önemli dedi doktorum onun için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum tabi arada ağlama krizleri oluyo ama inşallah üstesinden geleceğim bunun.... inanıyorum..
buldum kazeni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meraba yine yeni yeniden elif sizlerle:) sizi çok özledim hatunlar.. ben uzun uzun yolları sıkıntıları aştım geldim bazen öyle ihtiyacım oldu ki desteğinize... pco rahatsızlığım olduğunu öğrendim bunun ne olduğunu biliyosunuz değil mi? bi çok şeye yol açıyo bebek için biraz uğraştırıyo biliyosunuz benim de henüz bebeğim yok ilk öğrendiğim zaman çok üzüldüm çok ağladım falan ama çaresiz okulumu bekliyorum ama çok da kararsızım yaşca benden büyükleriniz de var aramızda bana bi akıl verin lütfen ben napıyım.. şimdi türkiyedeyim burada bi doktora gidiyorum çok iyi bi adam içimi epey rahatlattı ama ben bebek konusunda çok endişeliyim :1no2: eşim de diyo elif hiç beklemeyelim yani allah korusun kendiliğinden olmazsa bebeğimiz tedaviyle falan belki uğraşacağız bi kaç sene çok beklemeyelim diyo annem okul bitmeden olmasın bunu allah bilir o alnınıza ne zaman yazdıysa ozaman olacak biz böyle diyoruz ama belki siz korunurken bile olacak falan diyo bana akıl verin bide bu rahatsızlığı geçiren yakınınız eşiniz dostunuz var mı? yani bebekleri de var mımoral çok önemli dedi doktorum onun için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum tabi arada ağlama krizleri oluyo ama inşallah üstesinden geleceğim bunun.... inanıyorum..
buldum kazeni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnn
aşk,huzur,mutluluk,bereket dolu birgün olması dileğiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağol minikim opuyorumnanaktan
sağolasın miniğim süper yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:EVLi ERKEK DUASI
Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...
Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),
Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),
Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
accık gulek dedım sekerlerrrrrrrrrrrrr
sağolasın miniğim süper yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
EVLi ERKEK DUASI
Allahim... Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim. Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim.
O calismasin, ben calisayim.
O hasta olmasin, ben olayim...
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim.
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim...
Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile...
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşk-ı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar güçlü ve aşık (Asmalı Konak),
Behlül kadar espirili ve eğlenceli (Aşk-ı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),
Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dökümü),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver.
Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
accık gulek dedım sekerlerrrrrrrrrrrrr
miniğim bayıldım bu yazıya kız gülmekten öldüm:roflol::roflol::roflol:
eşimede okuyacam kesin o da bayılacak evli erkek duasına:roflol::roflol::roflol:
ben buradayımm:asigim::asigim::asigim:
aşk böcükleri nerdesiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?