Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumuslarınde yada eşinde sorun yok demi canımm stres yapma herseyin hayırlısı yasadıgın sehride söylersen
polikistik over dedi doktorum. Antalya tatlım![]()
bu polikistikte çok kişide var ya( ama doktorun tedaviden sonra çoğunlukla bebek oluyor dedi..inşallah çok ugraşmadan hamiş kalırsın
bunun için kürler var canım mutlaka denemelisin inşaallah cok beklemssin :26::26:
Oyy sağolsun ya,inşallah tüpe gerek kalmadan aliriz haberini :)annem meryemle yasın süresi okuormus her gün nirer tanee![]()
1 yıl bisey değil bak bize 3 yılbu kadar bekleyisten sonra , ben ikiz olsada bi anda büyütüversem diyorumm![]()
Oyy sağolsun ya,inşallah tüpe gerek kalmadan aliriz haberini :)
1 yıl bisey değil bak bize 3 yılinşallah Rabbim gönlüne göre verir :))
bu kadar bekleyisten sonra , ben ikiz olsada bi anda büyütüversem diyorumm![]()
doktorum kür mür hikaye dedi.inancım yok.hic denemedim cnm![]()
Oyy sağolsun ya,inşallah tüpe gerek kalmadan aliriz haberini :)
1 yıl bisey değil bak bize 3 yılinşallah Rabbim gönlüne göre verir :))
benim 4 yıl olmaak üzere tatlımm
Allahım gönlüne göre versinn insallah tez zaman da bebişlerine kavusursun
ve kk kürlerin faydasını gören cok arkadas var oku arastır istersen
aminn canım insallahh![]()
3 YILLIK EVLİYİM AMA EŞİM İSTEMİYORDU.ŞİMDİ DE PROBLEM CIKTI.
TATLIM SENİN SORUNUN NEYDİ ?![]()
bizde boş yere 1.5 y korunduk,sanki olacaktı dabende de polikistik var,esimde 1 yıl önce ameliyat oldu. Ikimizde de sorun olunca daha zor oluyor
( doktoruma kalsa,cok büyük sorun degiller olur diyo ama ortada bişey yok...gerci bende tedaviye 4 aydır başladım.
3 YILLIK EVLİYİM AMA EŞİM İSTEMİYORDU.ŞİMDİ DE PROBLEM CIKTI.
TATLIM SENİN SORUNUN NEYDİ ?![]()
eşinde varikosel mi var?
Eşim normal değerlerde şuanda.bende klomen iciyorum 2aydır doktoruma seferdeyim![]()
sağol tatlım hepimizin gönlünce olsun insallah![]()
amin canımmKanal filmi cekildin mii
Evet varikoselden ameliyat oldu.bende 4 aydır içiyorum klomen,geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı ama bisey olmadi tabi.bu ay güzel yumurtam olmadigi için catlatma vermedi.bi daha ki ay klomeni gunde 3 e çikarcak bakalim o zaman ne olur
evet varikoselden ameliyat oldu.bende 4 aydır içiyorum klomen,geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı ama bisey olmadi tabi.bu ay güzel yumurtam olmadigi için catlatma vermedi.bi daha ki ay klomeni gunde 3 e çikarcak bakalim o zaman ne olur
hsg normal
hormon normal
eşim normal
tek problem yumurtam büyümüyo :26:![]()
canım ilaçlarla tedavi olur insallahh yumişlerinde cok cabuk buyur
incir ye ben cok faydasını gördümm adetin ikinci günüü