• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm kıslarr ilk sayfaya liste tarszı birsey yapmak istedimmm
eklenmek isteyenler lütfen bilgilerin yazsın :16::16::16::16:

selamm kıslarr ilk sayfaya liste tarszı birsey yapmak istedimmm
eklenmek isteyenler lütfen bilgilerin yazsın :16::16::16::16:

canım benide ekleeeee yaş 29 4 yıldır bebiş istiyorum malatyalı değilim ama malatyada yaşıyorum sebepsiz infertilite:50:buarada ateşim düştü yarın regl olacağım sanırım:14:

canım benide ekleeeee yaş 29 4 yıldır bebiş istiyorum malatyalı değilim ama malatyada yaşıyorum sebepsiz infertilite:50:buarada ateşim düştü yarın regl olacağım sanırım:14:

üzülme canım hakkında hayırlısı :38:
evlilik yılını da yazarmısın

üzülmemekde kafaya takmamakda elde degil canımm :5::5:cok iyi bilirimm
allahım bu bebek özlemini kimselere yasatmasın:5:

üzülmemekde kafaya takmamakda elde degil canımm :5::5:cok iyi bilirimm
allahım bu bebek özlemini kimselere yasatmasın:5:

amin canım amin çok zor yaşamayan bilmez ve asla anlayamaz:5:5 dk komşu uğradı mübarek apt de herkes hamileymiş apt kuluçkaya yattı ay bana da bulaşacak sanırım diye hava atıyor buarada bir tane oğlu var zaten ve benim durumumu biliyor:50::50:hiçbirşey demedim Allah görüyor yukarı da rabbim:50:

amin canım amin çok zor yaşamayan bilmez ve asla anlayamaz:5:5 dk komşu uğradı mübarek apt de herkes hamileymiş apt kuluçkaya yattı ay bana da bulaşacak sanırım diye hava atıyor buarada bir tane oğlu var zaten ve benim durumumu biliyor:50::50:hiçbirşey demedim Allah görüyor yukarı da rabbim:50:

allah bilsin canımm benim apartmanda da var ondan cocugum olsa bile sevdirmicem o kadar nefrett ettirdi kendinden:47:
ben bu insanları anlamıorum bizim elimizdemii bizim sucumuz muu
allahım nasip etmior işdee bu insanlar bunu neden anlayamıolar

iyiimm canımm bendee kanal7 izliorumm cok korkunc:27::27::27:

sagol canımm yasını evlilik yılını sehrini ne kadardır bebk istedigibi ve sorunuzu yazarsan eklerim

23 yasındayım.3 yıllık evliyim.1 yıldır istiyoruz.2 aydır yumurtalık takibindeyim.
Klomen iciyorum suanda salı gene gidicem :14::14::14::14:

Eser yenenleri cok seviyorum star acık bendede :21::21:

23 yasındayım.3 yıllık evliyim.1 yıldır istiyoruz.2 aydır yumurtalık takibindeyim.
Klomen iciyorum suanda salı gene gidicem :14::14::14::14:

yumuslarınde yada eşinde sorun yok demi canımm stres yapma herseyin hayırlısı yasadıgın sehride söylersen

evett biras onu izledim aklıma gelince filmi açıorumm ayyy bu gökhan salladı bu sene o sesi

Back