Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı sen?belki bebeğe kan gitmediği için gelişmemiştir?eğer bu testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır canım
kızlarr başka bi topikte ne buldummm..Meryem süresini 41 gün suya okuyormuşsun..adet olunca başkasına okutuyorsun.çok hamile halan var bunuda yapıp..bu daha kolay geldi ama 41 kişi bulmaktansa bu iyiymiş.
benim annem okumustu 41 defa ben okumamıstım amaa
ben okumadım die sanırım bi sonuc alamdım
Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bunu her birini başkasının okuma amacı sanırım bir kişinin duası ve amini ile 41 kişininki bir değil. Böyle bir mantığı olabilir belki. Sor bilen biri varsa canım burda böyle yapılıyor. Yapanlarda bayağı ilmi ileri olan insanlar.oluyo da sorun tanıdık tanımadık herkesın haberi olcak bı garıp bakcaklar ondan snra hepsıne kendım okusam yesem olmaz mı
Kızlar her mahallenin kendi grubu oluyor genelde. Aralarında sohbet yapıyorlar. Bir sohbette en az 10 kişi oluyor. Daha kalabalık olur aslında. Biz 10 diyelim. böyle sizi temsil edecek 4 kişi bulun yakınlarınızdan. 10'ar tane verin dağıtsın herkes kendi grubuna.
yok canım öyle düşünme bende kendim okudum ama hala hamile değilim demekki vakti zamanı gelmemiş rabbim bilir
biz cuma okuması yapıoruz meselaa persem bedee 10 rahat bulurum ama ayyy kimseye söyleyemm ben
evettt zamanı degilmiş allahım cok bekletmesin bizleri
Anlıyorum sizi bende de aynı endişe olmuştu ilkten ama yapılan tek kişi ben değildim. Bilinirse bilinsin utanılacak birsey yok rabbim vermiyor sonuçta dedim. Bu bizi çok yıpratıyor kızlar. saklama ihtiyacı sanki bir kusurmuş gibi öğretilmiş yıllarca bize ne yazık ki.. O yüzden yıpranıyoruz böyle işte
amin canım boşver ben okumadım vs olmadı öyle şeyleri hiç takma canım kafana dünya dua üzerine rabbim büyük buda bir imtihan inşallah hepimiz kolay atlatacağız ben bütün kalbimle inanıyorum bunaben kaçıyorum şekerler eşim yatalım diyor hayırlı gecelerrabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallahhhhhhh
cok dogru söyledin gecen de bana da sordular yasın okurmusun biri bebegi olsun die okutuormus
ama benim saklama amacımm insaların sürekli sorması neden olmuor tedavi görmuyormusun
gibi seyleer
canım bende saklıyordum mahallemden ve kendi ailemden saklamıyorum sakladıgımda daha cok çeşitli imalarla sorduklarını ve bununda benim sinirlerimi daha cok bozdugunun farkına vardım. Şimdi bilenler sormuyorlar bile.. Hatta selam verip sana dua ediyorum diyenler bile oluyor. İmaları ya tepkisizliğe yada duaya dönüştü bu bir artı benim için.Ben bi ara bakkala gidemez olmuştum. Ha sadece eşimin ailesinden saklıyorum. Onun içinde haklı sebeplerim var arkamdan konuşup, kulağıma laf getirip eşimle aramın bozulmasına sebep olup,nasılsa bize bir faydaları olmaz bu yüzden bizi bu konuda daha fazla yıpratmasınlar diye..
Evet canım vakti gelmeyen çiçek açmazmış. Bizimde olacak inşallah. Hep o günü hayal ediyorum sevinçle gözlerim doluyor.. Umudumuzu kaybetmek yok. Pes etmiycez. Edenleri de kendine getircez güçlü olucaz paylaşarak aşıcaz inşallah bizde anne olucaz şiir gibi oldu bana musade yarın iş güç varr kızlar öpüyorum güzel bir sabaha uyanmanız dileğiyle iyi gecelerrr