O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh

eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs
cok memnun kalmıss ne kadar zor içsemdee ben

ne şurubu canım o:26:benimde çok ihtiyacım var ya şöyle herşeye nötr olsam tepki vermesem

Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte

Hoşgördüm balım...iyi diyelim iyi olalım
hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)

eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn

Allah İyilik versin canım benim.
Sabah erken kalacağım öptüm

eveett 5 asılamm varcanım hiç biri tutmadıı
üniversite hastanesinde yaptırcamm canımm
evet raporluu olacakk
allah umut kesilmess inşaallahh tüp bebege gerek kalmaz diorum ama
biras sor gibi görünüor

ne şurubu canım o:26:benimde çok ihtiyacım var ya şöyle herşeye nötr olsam tepki vermesem

pasifdoren mi almak istersen adını yazarım canım kadın dogumdoktorum verdii
sakinlestirecii dedim cok sinirliimm uyku da yapmıorr cok ii tavsi ederimm

neyinii begenmedim bakım cemkirince daha mi ii oluyordu yanii

Allah İyilik versin canım benim.
Sabah erken kalacağım öptüm

iii gecelerr canım görüşmek üzere

eveett 5 asılamm varcanım hiç biri tutmadıı
üniversite hastanesinde yaptırcamm canımm
evet raporluu olacakk
allah umut kesilmess inşaallahh tüp bebege gerek kalmaz diorum ama
biras sor gibi görünüor

inşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım bunu şuan bütün kalbimle istiyorum inan banaraporlu maliyeti ne kadar olacak canım?adana başkent üniv doktor tayfun çok varmış çok iyiymiş annem tüp bebek yaptırın diyor ama raporlu olması için 3 aşılama yaptırmam lazım oyüzden araştırıyorum canım

evet gayet ii oluyoduuuu:)atarlı kıs senııı

canım ilacı kullanırken korunmak gerekiyor mu?daha önce fıtık ve bebişi kafaya taktığım için 6 ay antidepresan kullanmıştım ve çok iyi gelmişti aslında yine ihtiyacım var ama korunmadığımız için kullanamıyorum:26:

alllaah razı olsu canım inşaallahh hepimiz bir hamiş kalalımm
evet 3 raporluu asılamm var 2 si raporsuz duu
onlar olmadan tüp bebek olmaz demisti doktorumm
ünivers yaptırmayı düşünürsen tüp bebegi şimdiden asılamalar için git canım vakit kaybetme
belki asılamalarla tutar belli olmaz hiçç

olalım vallaaa bırakırlarsaa
senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)

hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn[/QUOTE]

5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu

onu bilmiorum canım biz bu ay ilişki yok die sormadım doktora doktorda birsey demediii
ama bitkisel die biliorumm eczaneci öle dedi devlet karsılamıormus hatta

5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu[/QUOTE]
inşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee
selam canımm benimm hoş geldinn

eveeet ya yapamıorum artık atar demiii

hıhıııııı atar gıttı kadayıf gıbı oldunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…