• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alllaah razı olsu canım inşaallahh hepimiz bir hamiş kalalımm
evet 3 raporluu asılamm var 2 si raporsuz duu
onlar olmadan tüp bebek olmaz demisti doktorumm
ünivers yaptırmayı düşünürsen tüp bebegi şimdiden asılamalar için git canım vakit kaybetme
belki asılamalarla tutar belli olmaz hiçç

bir negatif aşılamam var canım ama özelde yaptırmıştım araştırma hast ise aşılamam yumurtalrım büyüdüğü için iptal olmuştu yine tadaviye başladım canım p.tesi gideceğiz bakalım duruma göre aşılama olacağım....doktor belki yumurtalar rahime ulaşamıyordur,ulaşıp döllenemiyordur bunları araştıralım dedi....:26:

senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu ii:nazar:güzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)

hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn:33:

5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu[/QUOTE]
Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır
selam canımm benimm hoş geldinn

Hoşbuldum cnmmmm
eveeet ya yapamıorum artık atar demiii :5::5::5:

senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu ii:nazar:güzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)

hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn:33:

5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu[/QUOTE]

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamiş olursun:16:

onu bilmiorum canım biz bu ay ilişki yok die sormadım doktora doktorda birsey demediii
ama bitkisel die biliorumm eczaneci öle dedi devlet karsılamıormus hatta

ilacın adını özelden yazar mısın canım bana bir araştırayım bakalım korunmuyoriken içilebiliyor mu:27:

bir negatif aşılamam var canım ama özelde yaptırmıştım araştırma hast ise aşılamam yumurtalrım büyüdüğü için iptal olmuştu yine tadaviye başladım canım p.tesi gideceğiz bakalım duruma göre aşılama olacağım....doktor belki yumurtalar rahime ulaşamıyordur,ulaşıp döllenemiyordur bunları araştıralım dedi....:26:

ilacın adını özelden yazar mısın canım bana bir araştırayım bakalım korunmuyoriken içilebiliyor mu:27:

eveett arastırılsın bak ne güsel asamaları bizede sölee belkii benimde yaptırmadıgım ir tahlil de vardırr
yazayım canım ilacın adını ben sanaa

5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
inşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee

hıhıııııı atar gıttı kadayıf gıbı oldunnnnn:52:[/QUOTE]
Allah razı olsun canım benim
5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır[/QUOTE]
Amin inşallah canım..
hapdan dahaa ii bak uyutmuor daa :24::24::24::24:
Kıs ben bunu içebilir miyim korunmadıgım halde?

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamiş olursun:16:[/QUOTE]

Amin canım inşallah... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
inşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee

hıhıııııı atar gıttı kadayıf gıbı oldunnnnn:52:

Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır[/QUOTE]
Amin inşallah canım..

Amin canım inşallah... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin[/QUOTE]

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

telefonun basında caresız beklıyorum beklıyorum ama gelmeyecek bılıyorum....
yüregım dıyor kı bosuna bekleme aramaz gururundan onu çok sevse de....
vay vay vayyyy

canımm nasıllsı nasıl gidior var mı bi degişşklikk

Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır
Amin inşallah canım..

Amin canım inşallah... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin[/QUOTE]

bilmiorum ki canımm netden arastırmak gerek bi ona göre yada doktoruna sor [/QUOTE]

Dün adet oldum dünden beri karnım agırıyo onun dışında bi degişiklik yok cnmm sen neler yapıyosunn

Back