alllaah razı olsu canım inşaallahh hepimiz bir hamiş kalalımm
evet 3 raporluu asılamm var 2 si raporsuz duu
onlar olmadan tüp bebek olmaz demisti doktorumm
ünivers yaptırmayı düşünürsen tüp bebegi şimdiden asılamalar için git canım vakit kaybetme
belki asılamalarla tutar belli olmaz hiçç
senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn
selam canımm benimm hoş geldinn
Hoşbuldum cnmmmm
eveeet ya yapamıorum artık atar demiii
senin şuruptan banada lazım bitane
senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn
onu bilmiorum canım biz bu ay ilişki yok die sormadım doktora doktorda birsey demediii
ama bitkisel die biliorumm eczaneci öle dedi devlet karsılamıormus hatta
hıhıııııı atar gıttı kadayıf gıbı oldunnnnn
alıntılarda sorun mu var bana mı öle gelıyooooo
bir negatif aşılamam var canım ama özelde yaptırmıştım araştırma hast ise aşılamam yumurtalrım büyüdüğü için iptal olmuştu yine tadaviye başladım canım p.tesi gideceğiz bakalım duruma göre aşılama olacağım....doktor belki yumurtalar rahime ulaşamıyordur,ulaşıp döllenemiyordur bunları araştıralım dedi....:26:
ilacın adını özelden yazar mısın canım bana bir araştırayım bakalım korunmuyoriken içilebiliyor mu
alıntılarda sorun mu var bana mı öle gelıyooooo
inşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır[/QUOTE]5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
Kıs ben bunu içebilir miyim korunmadıgım halde?hapdan dahaa ii bak uyutmuor daa
5 yumurta varmış,2 si kaliteli..hayırlısı olur inşallah.. Günde 3 defa icmene ragmen çokta istediğim gibi değiller dedi.ama ilk defa bu ay 5 tane oldu hep 2 tane oluyodu onunda bitanesi kaliteli oluyordu ancak..bakalım artık Rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
eveett arastırılsın bak ne güsel asamaları bizede sölee belkii benimde yaptırmadıgım ir tahlil de vardırr
yazayım canım ilacın adını ben sanaa
yok cnm bende de oldu ondan dedım ....Ben telden girdigim için sorun oluyo sanırım
amin cnm cümlemizdennnninşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee
Allah razı olsun canım beniminşallah cnm hayırlısı olsun... umut var bu defa daha fazla oluyo beklentı ...dualarrımz sızınleee
Ben telden girdigim için sorun oluyo sanırım
Kıs ben bunu içebilir miyim korunmadıgım halde?
Amin inşallah canım..canımm nasıllsı nasıl gidior var mı bi degişşklikk
Allah razı olsun canım benim
Cnmm merhaba inşş. bu ayki tedavin olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?