O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmm kızlarr ben geldim nasılsınız ii akşamlar herkesee

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh
ii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...

Hayırlı geceler..bende geldimmm

ii geceler cnm ..hoşgeldinnnn dr ne dedı anlat bakalım

aminn canımm inşaalllaahh
cok gecmiş olsun nasılsın görüşmeyeli

ii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...

sağol canım ya mahvoldum yemek,çay,pasta vs servisi yapmaktan
aminn canımm inşaalllaahh
cok gecmiş olsun nasılsın görüşmeyeli

sağol canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah regl yakın kvler olunca çalışamadık zaten hoş artık doğal yolla olmayacak gibi hissetmeye başladım yap.tesi eşim sperm testi bende kan testi vereceğim bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah....
sen nasılsın canım?

urburukk bir sevgililer günüü dügelimm
işin en teresan tafası sinirlenemiorumm yaa
neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsın

doğru cnm ınsan bı an oturamıyor mısafır olunca şükür gıtmısler yat dınlen...

insallah sonuclarınız güsel cıkar canımm
bu ay pas gectin desene saglık olsun nedeyelim canımm
bende ii sayılırımm tüp bebekden sıra aldım
31 martaa ama hakkımda hayırlısı olsunn
bide rahmimdeki yarayı dondurdum bi ay ilişki yasak

Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte
hoş geldinn sekerimm nasılsınn

aminn canımm nasılsın görüşmeyelii

Hoşgördüm balım...iyi diyelim iyi olalım

Cook şükür ki iyiyim canım benim ya sen nasılsın

sükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh

eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs
cok memnun kalmıss ne kadar zor içsemdee ben

amin canım hakkında hayırlısı olsun ve geçmiş olsun....daha önce aşılama filan olmuş muydun canım birde tüp bebeği nereden yaptıracaksın?raporlu mu yaptırıyorsun canım?ay ne soru sordum canım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…