- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte
Hoşgördüm balım...iyi diyelim iyi olalım
olalım vallaaa bırakırlarsaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte
sükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh
eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs
cok memnun kalmıss ne kadar zor içsemdee ben
hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnnsükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh
eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs
sükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh
amin canım hakkında hayırlısı olsun ve geçmiş olsun....daha önce aşılama filan olmuş muydun canım birde tüp bebeği nereden yaptıracaksın?raporlu mu yaptırıyorsun canım?ay ne soru sordum canım kusura bakma
ne şurubu canım o:26:benimde çok ihtiyacım var ya şöyle herşeye nötr olsam tepki vermesem
hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn
Allah İyilik versin canım benim.
Sabah erken kalacağım öptüm
eveett 5 asılamm varcanım hiç biri tutmadıı
üniversite hastanesinde yaptırcamm canımm
evet raporluu olacakk
allah umut kesilmess inşaallahh tüp bebege gerek kalmaz diorum ama
biras sor gibi görünüor
pasifdoren mi almak istersen adını yazarım canım kadın dogumdoktorum verdii
sakinlestirecii dedim cok sinirliimm uyku da yapmıorr cok ii tavsi ederimm
neyinii begenmedim bakım cemkirince daha mi ii oluyordu yanii
iii gecelerr canım görüşmek üzere
pasifdoren mi almak istersen adını yazarım canım kadın dogumdoktorum verdii
sakinlestirecii dedim cok sinirliimm uyku da yapmıorr cok ii tavsi ederimm
neyinii begenmedim bakım cemkirince daha mi ii oluyordu yanii
iii gecelerr canım görüşmek üzere
Slmmm kızlar nasılsınızz
inşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım bunu şuan bütün kalbimle istiyorum inan banaraporlu maliyeti ne kadar olacak canım?adana başkent üniv doktor tayfun çok varmış çok iyiymiş annem tüp bebek yaptırın diyor ama raporlu olması için 3 aşılama yaptırmam lazım oyüzden araştırıyorum canım
hoşgeldinizzzzz
a.s cnm hoşgeldinnn iyiyiz şükür sen nasılsın cnmm
Hoşbulduk cnm nasılsınn
senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)olalım vallaaa bırakırlarsaa
Slmmm kızlar nasılsınızz
evet gayet ii oluyoduuuu:)atarlı kıs senııı
canım ilacı kullanırken korunmak gerekiyor mu?daha önce fıtık ve bebişi kafaya taktığım için 6 ay antidepresan kullanmıştım ve çok iyi gelmişti aslında yine ihtiyacım var ama korunmadığımız için kullanamıyorum:26:
senin şuruptan banada lazım bitane[/QUOTE=nesli_yusuf;34027884]hadi bakalım cnm hayırlısı..çatlatma iğnesi verdıgıne göre yumurtalıkların durumu iigüzel haberler bekliyoruz hadı bakalım:)
hahaha kocişinin işine yaramıs deseneee.... ama ben pek begenmedımm bu halınıııı eskı buzını ıstıom bennnn
selam canımm benimm hoş geldinn
eveeet ya yapamıorum artık atar demiii