Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben bu adamın şarkılarını çok severim
Dün adet oldum dünden beri karnım agırıyo onun dışında bi degişiklik yok cnmm sen neler yapıyosunn
hangii adamm kıss
gecmişş olsunn canım napcan sükür geliorlar dicez böyle ikenn
bende iyiiim rahimdeki yarayıı dondurdumm bende bi ay ilşki yok
beklemedeyimm canımm
hangii adamm kıss
gecmişş olsunn canım napcan sükür geliorlar dicez böyle ikenn
bende iyiiim rahimdeki yarayıı dondurdumm bende bi ay ilşki yok
beklemedeyimm canımm
Evet cnmm adet olunca resmen rahatlıyorum 3,,4 ayda bi olanlar ne yapıyolar geçmiş olsunn cnmm
şekerler ben kaçıyorum eşim geldi hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın
Beyaz da hakan altun var onu diyorum😏😏
Evet cnmm adet olunca resmen rahatlıyorum 3,,4 ayda bi olanlar ne yapıyolar geçmiş olsunn cnmm
doğru dıosun cnm sukur kı adet olabılıyoruz..... hapsız olmayanlar yada daha baskalrı ıcın bu durum daha zor...ALLAH herkesın yardımcısı olsun...
Evet yaa...biz hep başbaşa kalıyoruz en sonunda
irem dericiii cnm sarkıları gusel begendım.... bensiz yapamazsın dıye bı sarkısı var dınle derımmm
kıslarrr bende bugün maydonozlu su ile buhar tedavısı yaptık arkadasımla bi dee yakı yapıstırdım....inşallah faydasını görurum
kıslarrr bende bugün maydonozlu su ile buhar tedavısı yaptık arkadasımla bi dee yakı yapıstırdım....inşallah faydasını görurum
evet cnm sütle yapmadım suyla yaptık ....maydonuz lu ne kıs buharamı oturuyorsunn
Cnmm şifa olsun inş. işe yarar bende bu ay adetim bittikten sonra hamama gidecem belime kupa atacam sonrada yakı yapıştırmayı düşünüyorum aslında bazı kürlerdende denemek istiyodum ama vazgeçtim mayısa kadar hic bişey yapmayacam biraz kafam rahat etsinn artık 2,,3 ay bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum
Cnmm şifa olsun inş. işe yarar bende bu ay adetim bittikten sonra hamama gidecem belime kupa atacam sonrada yakı yapıştırmayı düşünüyorum aslında bazı kürlerdende denemek istiyodum ama vazgeçtim mayısa kadar hic bişey yapmayacam biraz kafam rahat etsinn artık 2,,3 ay bebek fikrini kafamdan atmak istiyorum
evet cnm sütle yapmadım suyla yaptık ....
inşallah cnm amin... git şifalı sulara faydasını görürsün yapıstır yapstır ıı gelır...zaten tüpe gıtcen ya.. bırak kafan rahat olsun sakinnnnn olsunnnn
en iyiisini yaparsın canımmm düşünmemek gerekk aslınadaa
yaptık derken kac kişi yaptı ız kııı
bi arkadas yardım ettııı ondan o sekıl dedımm