• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh:16:
ii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...

Hayırlı geceler..bende geldimmm

ii geceler cnm ..hoşgeldinnnn dr ne dedı anlat bakalım:3:

iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh:16:

aminn canımm inşaalllaahh
cok gecmiş olsun nasılsın görüşmeyeli:54:

ii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...

sağol canım ya mahvoldum yemek,çay,pasta vs servisi yapmaktan:27:
aminn canımm inşaalllaahh
cok gecmiş olsun nasılsın görüşmeyeli:54:

sağol canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah regl yakın kvler olunca çalışamadık zaten hoş artık doğal yolla olmayacak gibi hissetmeye başladım ya:50:p.tesi eşim sperm testi bende kan testi vereceğim bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah....
sen nasılsın canım?:16:

urburukk bir sevgililer günüü dügelimm
işin en teresan tafası sinirlenemiorumm yaa:23::23::23:
neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsın

sağol canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah regl yakın kvler olunca çalışamadık zaten hoş artık doğal yolla olmayacak gibi hissetmeye başladım ya:50:p.tesi eşim sperm testi bende kan testi vereceğim bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah....

doğru cnm ınsan bı an oturamıyor mısafır olunca şükür gıtmısler yat dınlen...

insallah sonuclarınız güsel cıkar canımm
bu ay pas gectin desene saglık olsun nedeyelim canımm
bende ii sayılırımm tüp bebekden sıra aldım
31 martaa ama hakkımda hayırlısı olsunn
bide rahmimdeki yarayı dondurdum bi ay ilişki yasak:23::23::23:

Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işte ;)
hoş geldinn sekerimm nasılsınn:16::16:

aminn canımm nasılsın görüşmeyelii:54::54:

Hoşgördüm balım...iyi diyelim iyi olalım ;)

Cook şükür ki iyiyim canım benim ya sen nasılsın:16:

sükürr canım iyi digelim ii olalım insallahh

neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsın

doğru cnm ınsan bı an oturamıyor mısafır olunca şükür gıtmısler yat dınlen...

eveeet ya tepki veremiorum bi kere diip susuyorum eşim surupdan bi kutu daha alacakmıs:37::37:
cok memnun kalmıss ne kadar zor içsemdee ben:51:

insallah sonuclarınız güsel cıkar canımm
bu ay pas gectin desene saglık olsun nedeyelim canımm
bende ii sayılırımm tüp bebekden sıra aldım
31 martaa ama hakkımda hayırlısı olsunn
bide rahmimdeki yarayı dondurdum bi ay ilişki yasak:23::23::23:

amin canım hakkında hayırlısı olsun ve geçmiş olsun....daha önce aşılama filan olmuş muydun canım birde tüp bebeği nereden yaptıracaksın?raporlu mu yaptırıyorsun canım?ay ne soru sordum canım kusura bakma:27:

Back