Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah infertilite Yener bebeklermiz olur
slmmm kızlarr ben geldim nasılsınız ii akşamlar herkesee
slmmm kızlarr ben geldim nasılsınız ii akşamlar herkesee
aminn canım inşallahh
hoş geldin gecmiş olsun
İnşallah balım hakkımızda hayırlısı olsunslmmm kızlarr ben geldim nasılsınız ii akşamlar herkesee
ii aksamlar caım hoş geldinn ben iyimm sükürr yani iyi olmaya calısıorum sen nasılsın
ii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh
Hayırlı geceler..bende geldimmm
iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım kvler gitti belimde de fıtık var onlar gidince iyice ağrımaya başladı rabbim hepimize önce sağlık versin sonra da sağlıklı bebişler inşallahhhhhhhhh
Hayırlı geceler..bende geldimmm
İnşallah balım hakkımızda hayırlısı olsun
hoşbulduk cnm iyiyim şükür sen nasılsın ..ALLAH daha iii etsin cnmm
sağol canım ya mahvoldum yemek,çay,pasta vs servisi yapmaktanii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...
ii geceler cnm ..hoşgeldinnnn dr ne dedı anlat bakalım
aminn canımm inşaalllaahh
cok gecmiş olsun nasılsın görüşmeyeli
hoş geldinn sekerimm nasılsınn
Cook şükür ki iyiyim canım benim ya sen nasılsın
aminn canımm nasılsın görüşmeyelii
neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsınurburukk bir sevgililer günüü dügelimm
işin en teresan tafası sinirlenemiorumm yaa
sağol canım ya mahvoldum yemek,çay,pasta vs servisi yapmaktan
sağol canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah regl yakın kvler olunca çalışamadık zaten hoş artık doğal yolla olmayacak gibi hissetmeye başladım yap.tesi eşim sperm testi bende kan testi vereceğim bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah....
sen nasılsın canım?
sağol canım ya mahvoldum yemek,çay,pasta vs servisi yapmaktan
sağol canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah regl yakın kvler olunca çalışamadık zaten hoş artık doğal yolla olmayacak gibi hissetmeye başladım yap.tesi eşim sperm testi bende kan testi vereceğim bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah....
sen nasılsın canım?
neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsın
doğru cnm ınsan bı an oturamıyor mısafır olunca şükür gıtmısler yat dınlen...
Hoşbuldum...doktor catlatma iğnesi verdi salı günü yaptıracağım öyle işteii akşamlar cnm hoşgeldin...hadi gözun aydn ...kv ler gıttıklerı ıcın..cokta gecmıs olsun ...
ii geceler cnm ..hoşgeldinnnn dr ne dedı anlat bakalım
hoş geldinn sekerimm nasılsınn
aminn canımm nasılsın görüşmeyelii
Cook şükür ki iyiyim canım benim ya sen nasılsın
neden cnm ne oldu... eşin mi yok..yoksa hedıye mı yok:)) ilaçtan cnm sınırlenemezsın sadece tepkısız kalırsın
doğru cnm ınsan bı an oturamıyor mısafır olunca şükür gıtmısler yat dınlen...
insallah sonuclarınız güsel cıkar canımm
bu ay pas gectin desene saglık olsun nedeyelim canımm
bende ii sayılırımm tüp bebekden sıra aldım
31 martaa ama hakkımda hayırlısı olsunn
bide rahmimdeki yarayı dondurdum bi ay ilişki yasak