inşaallahh canım :) nereyeee gittin bakımm:44::44:
Termal suya gittik arkadaşlarla..inşallah bi faydasını görürüm
Bilmiyorum artık nerde olduysamvaaaayyyy iyiimişş kıs sen kesin ondan hasta oldun bakk
inşaallahh canım sıcak su şifa olsunn
bu nesli nerelerde acabaapofudunaz da hiç ugramıyor
Bilmiyorum artık nerde olduysamçok eğlendik ama arkadaşım sudan çıkaramıyodu beni,o kadar sevdim :))
Saat daha erken gelirler
aminn canım inşaallhh adet olucam:)) bi daha ki ay neler olucak bilemm tabi nasip
selamm canım ben geldimm nasılsınn
Walla iyi diyelim iyi olalim inanki sabahtan beri 5sefer kalktm evi toparlayim silip supureyim makineye camasir atayim diye 5indede bisi yapamadm midem bulandi tekrar oturdum ev kalk gidelim diyo mutfak giderken benide gotur diyo :) cok pasakli hatun oldum ben cook nazara geldim sabah esimi yolcu eder oglene laz isimi yapar yemeklerimi bile pisirirdim ama simdi vahim durumdayim
saglık olsun canım yaa ben hamiş kalsam allahın izniylee hep yatarım ev nereyee nasıl giderse gitsin
saglıklı ol da birak evin dagınık olsun canım üzülme sen
saglık olsun canım yaa ben hamiş kalsam allahın izniylee hep yatarım ev nereyee nasıl giderse gitsin
saglıklı ol da birak evin dagınık olsun canım üzülme sen
Sagol cnm biz kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz o ust katta kv saglikliyken dogurayim dedim yardimci olur sagolsun :) bide esim benden 8yas buyuk haliyle istiyor bebisi bana kalsa birazdaha beklerdm :) insallah cnm Rabbim bol bol bebis versin sizlerede saglikli yumuk elli bebisler:) dedigin gibi veren Allah nezaman nasip ederse ozaman veriyor insallah hemen nasip eder..ben su 4ayima girip atlatmak istiyorum biran once cok rahatsizm cunku midem felaket sizde benim icin dua edin
amin cnm inşallah verir rabbim ....Allah yardımcın olsun şifa versin mide bulantıların tez zamanda gecer
amin cnm inşallah verir rabbim ....Allah yardımcın olsun şifa versin mide bulantıların tez zamanda gecer
hoşgeldin cnm ..biz iyiyiz şükür sen nasılsın...tamda zamanında gelıyolar... nedir bunlardan gectıgımız :))çok kalcaklar mı peki...inşallah gelemezler yumurtlama haftan gecsın öle gelsınler :))kızlar ben geldim ya internet kotam dolmuştu o yüzden gelemedimnasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah bu hafta yumurtlama haftam ve kayınvalidemler geliyor ne yapacağım ben yaaaaaaa bu ayda kaçtııııııııııı
Gecsin tabi artik walla hayattn bezdirdi sen nasilsn napiosun yoktunbikac gundur
hoşgeldin cnm ..biz iyiyiz şükür sen nasılsın...tamda zamanında gelıyolar... nedir bunlardan gectıgımız :))çok kalcaklar mı peki...inşallah gelemezler yumurtlama haftan gecsın öle gelsınler :))
inşallah cnm iyiyim cnm şükür yok kıs ben buralardayım bı yere gıttıgım yok .))sen neler yapıyosun baakıyımbu arada adın seher mı cnm
kızlar ben geldim ya internet kotam dolmuştu o yüzden gelemedimnasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah bu hafta yumurtlama haftam ve kayınvalidemler geliyor ne yapacağım ben yaaaaaaa bu ayda kaçtııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?