• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idare ediyoruz cnm adetimi beklıyorummm gelir diye..gelmez olasıcılar bı dokuz ay gelmemeyı bılemıyolarr

ya sormaa gelse dert gelmesede hakkımızda hayırlısı olsun
canım sükür zamanında geliorlarda ümitlenmemize bile izn vermiolar:37:

evet cnm aynen ...gelmesin diye gözunun ıcıne bakıyoz ama yokkkk bı vakıt bulup gelıyolar ama bennım bı umudum var hala gelmedıler hala lavaboya gıdıp bakamaya cesaretım yok yalnız:)))))))))))))

inşaallaaah gelmez canımm o umudun hiçbitmesinn:16:
aasuan kalbim sıkısıyor nefes alamıoruml sankii pof benim kendi derdim
bana yetiyordu du zaten simdi onu düşünemiorumm
ben bu psikoloji ile nasıl tüp bebege gidicemm:5::5:

cnm inşAllah herşey yoluna giricek dua et ..bütün olumsuzluklar çıksın hayatından ....tüp bebek meselesını de uzatma sakın randevu aldın mı naptın ?

carsambayaa kadar adeti biterse doktora gidicem ya
o zaman alıcamm canımmcok gece sıra vermezler insallahh:5::5:
bu senede düğün patlaması var resmen nasıl olur nasıl yapıcam bilmiorum
annem nerden duyduysa tüp bebek yapınca yatacan kalmıycan öle olyormus diyip duruor

annem nerden duyduysa tüp bebek yapınca yatacan kalmıycan öle olyormus diyip duruor

tüp bebek zormu?nasıl acaba :44:
pahalı birsey oldugunu duymustum ama :26:

he yarayı da yaktırcan dımı hem...inşAllah erkene veririler cnm cok uzatmazlar...dugunlerden zıyade gıdersın oynamazsın oturur oturur kalkarsın cnm...

çünkü can tasıo olcan dikkat et kendıne ...annende napsın endıse edıo senın ıcın... :34:

tüp bebek zormu?nasıl acaba :44:
pahalı birsey oldugunu duymustum ama :26:

zor mu bende bilmiorumm insallah digildir ama yumurta toplandıkdan sonra kişiye göree agrı olabiliormus
fiyat olarakda ben devletde deneyicem sansımı 2 binmiş özelde 6 bini buluormus bende onları arastırıyorum

he yarayı da yaktırcan dımı hem...inşAllah erkene veririler cnm cok uzatmazlar...dugunlerden zıyade gıdersın oynamazsın oturur oturur kalkarsın cnm...

çünkü can tasıo olcan dikkat et kendıne ...annende napsın endıse edıo senın ıcın... :34:

oynamam tabii ama annem gitmemi bile istemior haklı olarakdan ama nasıl olacak biniorum saglık olsun
su yaraayı nasıl yakacak bu kaygana stresiden onun korkusunu bile unuttuum he aklıamaa getirdin

oynamam tabii ama annem gitmemi bile istemior haklı olarakdan ama nasıl olacak biniorum saglık olsun
su yaraayı nasıl yakacak bu kaygana stresiden onun korkusunu bile unuttuum he aklıamaa getirdin

hahaha dost acı söler cnm napım aklıma geldı bırden ...inşAllah o mesele de bıran önce halledılır ..kocısın ıkna etsın ne etcen ...
whatsaapa bak bı cnmm

Son düzenleme:
zor mu bende bilmiorumm insallah digildir ama yumurta toplandıkdan sonra kişiye göree agrı olabiliormus
fiyat olarakda ben devletde deneyicem sansımı 2 binmiş özelde 6 bini buluormus bende onları arastırıyorum

ooo pahalıymıs gercekten. :53: zaten döktük biz 4 milyara yakın para :19:

hahaha dost acı söler cnm napım aklıma geldı bırden ...inşAllah o mesele de bıran önce halledılır ..kocısın ıkna etsın ne etcen ...
whatsaapa bak bı cnmm

aminn canımm insallahhh adetliyim ama sabah beri la hevle cekiorumm inşaallah günah digildir:5:
ooo pahalıymıs gercekten. :53: zaten döktük biz 4 milyara yakın para :19:

evett özelde cok isterim yaptırmak ama yaptıramm 2 bini de babam verecek zatenn,
millet ev araba için kiredi ceker bu gidşle biz bebek için cekicez:5::5::5:

Back