Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carsambayaa kadar adeti biterse doktora gidicem ya
o zaman alıcamm canımmcok gece sıra vermezler insallahh
bu senede düğün patlaması var resmen nasıl olur nasıl yapıcam bilmiorum
annem nerden duyduysa tüp bebek yapınca yatacan kalmıycan öle olyormus diyip duruor
carsambayaa kadar adeti biterse doktora gidicem ya
o zaman alıcamm canımmcok gece sıra vermezler insallahh
bu senede düğün patlaması var resmen nasıl olur nasıl yapıcam bilmiorum
annem nerden duyduysa tüp bebek yapınca yatacan kalmıycan öle olyormus diyip duruor
tüp bebek zormu?nasıl acaba :44:
pahalı birsey oldugunu duymustum ama :26:
he yarayı da yaktırcan dımı hem...inşAllah erkene veririler cnm cok uzatmazlar...dugunlerden zıyade gıdersın oynamazsın oturur oturur kalkarsın cnm...
çünkü can tasıo olcan dikkat et kendıne ...annende napsın endıse edıo senın ıcın...
oynamam tabii ama annem gitmemi bile istemior haklı olarakdan ama nasıl olacak biniorum saglık olsun
su yaraayı nasıl yakacak bu kaygana stresiden onun korkusunu bile unuttuum he aklıamaa getirdin
zor mu bende bilmiorumm insallah digildir ama yumurta toplandıkdan sonra kişiye göree agrı olabiliormus
fiyat olarakda ben devletde deneyicem sansımı 2 binmiş özelde 6 bini buluormus bende onları arastırıyorum
hahaha dost acı söler cnm napım aklıma geldı bırden ...inşAllah o mesele de bıran önce halledılır ..kocısın ıkna etsın ne etcen ...
whatsaapa bak bı cnmm
ooo pahalıymıs gercekten. zaten döktük biz 4 milyara yakın para