Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hoş geldinnn bence baska doktorlara git hamile kalmadan önce varsa bi hastalıgın tedavi olursun
doktordan doktora cok fark var canımm
evet dua okursak ii olacakk
kim doktor adı ne tam olarak izmirin nersindeymişş
Selam bende 9 aydir bebek istiyorum 5 yasinda bir kızım var 2.yi istiyoruz 3 aydirda adet gormuyorum yarin doktora gidicem kizimdan oncede boyleydim doktor hafif bor yumurtlama problemin bar demisti gonopheneyle hamile kalmistim ama bu sefer ise yaramadi hormonlarim en son iyiydi bakilmisti benim gibi adet goremeyen varmi yasim 29 saniri. Bu sefer uzun surecek hamile kalmam
kızlar bende 10 ay istedim olmadı ocak 2 de doktora gittim bana yumurtlamam yok dedi beta hcg de 0.40 2 ay daha bekle 1 yılın dolsun çatlatma ignesi yaparız dedi bende olmaz gözüyle baakıyorum ya aklımdan çıktı ve geç döllenme ile hamile kaldım şimdi 6 haftalık yani diyecegim şu istemek dua etmek önemli ama rabbim de nasip edicegini beklenmedik anda veriyor birazda kafanızdan çıkarın olacak eminim saglıcakla kalın
Canim mert kazandı peritonolji uzmani dun hsg sonucumu gonderdim kaliteli cekilmemis dedi gecen ay yine problem vardi malesef beceriksiz bir dr tarafindan cektirmisim keske mert hocaya gitme imkanim olsaydi da o cekseydi ben urfdayim imkanlar kisitli canim sen netesindesin ege ye git derim ama mert hoca alsancakta hasta bakiyor kasimda oradaydim izmiri de insanların i da sevdim dr lari gercekten cok iyi diye dusunuyorum