O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaa erkegin bilmisi ii olmaz benim arkadasımm kocası halı süpürülmez silkilir diomus halıyı nasıl kaldırıp silkicez her zaman
allah sabır versin canım napcan eşin sonuc daa

tamda zamananı bulmuslar hayırlısı olsun hakkında fırsat bulursan degerlendirmeye calısın artık

Kızlar geçirdiğim iğrenç bunalımdan sonra tekrar merhaba hepinize teker teker :) Adetim gecikince umutlanıp gidip kan testi bile yaptırmıştım Negatif diye bir güzel doktoruda azarladım adamın suçu yoktu :18::18: Neyse ki adet oldum dün sabah . Dün gece sol kasığımdaki sabahlara kadar ağrıyla ve mide bulantılarım baş dönmelerimle sabahladık. Test yaptırmamış olsam dış gebelik sanacaktım korkudan öldüm :18: bugün eşimin zoruyla doktora gittik meğer bu ay kist oluşmuş bende adet o yüzden gecikmiş kist büzüşüp patlamışmı nolmuşsa adetle atıyorsun ağrısı devam eder dedi dr.. Yatıyorum evde.. Bi bu eksikti :) Sizler neler yapıyorsunuz

Şükür iyiyiz canim.sende iyisin umarim? Geçen ayda benim tam yumurtlama zamanımda kayınvalidemler bendeydi.boşuna klomen içmiş oldum.ama sen firsati değerlendirmeye caliş.

Ahh canım benim,inşallah tez zamanda o kan testinde pozitifi görürsün..o hayal kırıklığını bende 2 kez yaşamadım ama inanıyorum ki bizde anne olacagız,bu günlerimizi tebessümle hatırlayacağız

İnşallah canım ya :) Ay boşuna benimde klomen ictiğim zamanlar olmuştu.. Gelecek zamanı bulmuş sizinkilerde

slm kızlarrr

aynen canım bakalım haktan hayırlısı buarada cumanız mübarek olsun rabbim dualrımızı kabul etsin hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhh
öncelikle geçmiş olsun canım bende de olmuştu ama geçiyorbende buaralar depresyon takılıyorum ya stres vücudumu mahvetti dün baş ağrısından mide bulantıısından öldümmmmmmmmmmrabbim önce sağlıklı beden sonrada sağlıklı bebişler versin hepimize

sorma canım ya bakalım biz ne yapacağız haktan hayırlısı rabbim ol dedikten sonran hepsi hikaye bizlerde anne olacağız inşallahhhhhhhh

merhaba cnm hoşgldin tekrarrr :) ALLAH şifa versin cnm....bazen benimde çok ağrım oluyor acaba kistten mi bilmiyorum...bizlerde iyiyiz cnm şükür evdeyiz yemek yap temızlık yap esını bekle böle gecıyo işte ...:))

slm kızlar hepinizee hayırllı cumalar olsun ...bol bereket huzur saglıklı bir ömür gecırmek dilegıyle ...dua ve selametlee

Amin :) Sağolun kızlar bugünlerde geçecek inşallah.. Depresyona girmemek için ilgini çeken bir kitap oku canım.

Hosbuldum canım sağol :) ben bugün saraçoğlunu izledim adet bitiminden iki gün sonra soğan kürüne başlıycam sonra aslan pençesi.. Arkasından doktor.. Ev işi nankördür canım fazla yorma kendini.. Bebişlerimiz olsunda iş yapcak zamanımız olmasın inşallah :)))

canım bazen bünye adetle atabilior benimde asılama zamanın da olmustu sükr adet olunca gitmişti
ah herseyden umutlanıoruz allahım yuzumuzu güldürsün canumm
ihmal etme canım morelin bozuk olsada gel beraber dertleselim

selam canım nerelerdesin hiç ugramıyorsun

yok kız sabahdan aksama buralardayım.senden naber

o zaman bize ugramıyorsun
iyi digelim ii olalım canım nasıl olsun vbendee adet oldum 2 günümdeyim

geziniyorum buralarda ya okuyorum.muhabbet dalma huyumdur.
bigün biri kızcak diye korkuyorum,cekiniyorum acıkcasıııı
bende iyiyim cnm,daha 1 hafta var benimkine bekliyorum

geziniyorum buralarda ya okuyorum.muhabbet dalma huyumdur.
bigün biri kızcak diye korkuyorum,cekiniyorum acıkcasıııı
bende iyiyim cnm,daha 1 hafta var benimkine bekliyorum

hakkında hayırlısı olsun canımm
cekinmene gerek yok her zaman beklerizz sohbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…