O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim benim beklenmedik zamanda olusan gebelik dus gebelik teşhisiyle yattim tupe zarar verir diye sonra izlemeye karar verdiler kornual gebelik denildi ama normale döndü malesef sevincim 1 hafta sürdü kalbi durdu kurtaj oldum fakat anlamadiim teksin cirpan adini duyfum da hastanede hasta aliyor mu ben ozele gittim mert beye simdi urfadayim gerekirse izmire tekrar gidebilirim dr gebe kalirsan riskli bir gebelik olur takip getekir dedi bakalim hayirlisi yolum tekrar düşebilir zaten bütün akrabalar orda sen tedavini ihmal etme ordaki dr lar iyi biz burda cok mağdur oluyoruz inan mesela 2 aydir duzhun bir film cekemedim

günaydın bebişler nasılsınız ...
pofuduknaz p.ertesı dr a gıtcektın nıye merak ettırıon bızı yazmıon gelısmelerı ((

Biraz dolastim topiginizde guzel seyler konusuyosunuz ayrica ne guzel namaz kilan arkadaslar var benim gibi :):) kendime yakin hissettim sizi ben 21yasinda anne oldum simdi 24yasindaym ikinci bebegime hamileyim biliyorumbu yasta ne bu hiz diceksiniz ama napim cok seviyorum cocuklari :) iki hamileligimde cok zor gecti hatta zor olmaya devam simdiki 6kilo verdim surk bulanti kusma biliyorum belki sizi sizler kadar anlayamam ama arkadasinz olmak isterim RABBİM hepinize yardim etsin sizler icin dua edicm..insallh hepinizden guzel haberler hayirli hbrlergelir kendinize iyi bakin Allaha emanet olun

hoşgeldin cnm ... maşallah bu genc yasta iki çocuk erken buyutup rahatına bakcan dımıııı :)) valla cnm hamılelerın duası kabul olurmuş.. bizede dua edersen sevınırız...
bizde hamiş kalamıyoruz bayadır beklıyoruz rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak inşallah .... her zaman topıgımıze beklerız... sadece tedavılerden bahsetmıyoruz topıgımızzde hersey konusuyoruz ... inşallah bizde o güzel yavrucakları kucagımıza alırız..
inşallah sende saglıcakla alırsın bebeısını kucagına

canım ben 2 seenedir gidiyorum gelme ihmalin varsa tabi burda bakılman belkide daha iyidir

masallahh canımm bende şimdiki aklım olsaa aynısını yapardım ama artık cok gecc hersey nasip işi gercii allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak insaallah her zaman bekleriz arkadasım

Sagol cnm biz kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz o ust katta kv saglikliyken dogurayim dedim yardimci olur sagolsun :) bide esim benden 8yas buyuk haliyle istiyor bebisi bana kalsa birazdaha beklerdm :) insallah cnm Rabbim bol bol bebis versin sizlerede saglikli yumuk elli bebisler:) dedigin gibi veren Allah nezaman nasip ederse ozaman veriyor insallah hemen nasip eder..ben su 4ayima girip atlatmak istiyorum biran once cok rahatsizm cunku midem felaket sizde benim icin dua edin

masallahh canımm bende şimdiki aklım olsaa aynısını yapardım ama artık cok gecc hersey nasip işi gercii allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak insaallah her zaman bekleriz arkadasım
Evet pes pese oldu sayilir 3bucuk yas olcak aralarinda ama bizimki kardese hayir diyor simdiden :):)
İnsallah arkadasim Rabbim biran once nasip etsin sizlerede bide bakiyomusuz bidaki ay hamissin İNSALLAH walla kizin olursa ogluma alirim hee:):):) Rabbim herkesi biseylerle siniyor isyan edicezmi diye bu sinamayi basariyla gecersiniz umarim

aminn canım inşaallhh adet olucam:)) bi daha ki ay neler olucak bilemm tabi nasip

Kizlar kimse yok

selamm canım ben geldimm nasılsınn

Gelecek ya kırmızlar,bi kaç gün önceden haber veriyorlar ben pek iyi değilim öksürüyorum,boğazım fena acıyo,hic halim yok öyle işte

al bendende o kadar o gece sacımı yıkadım da yattımm ıslak
bide elbise ararkene cok ıslandık hasta olmamam bi mücize olacak benim de tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…