Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm izmirden selam o zaman sanaa ben izmirdeyimm :)))
ege üniver gidiyorum bendee doktorumvar prof dr teksin cırpan canım
amalyat ve asılamalarımı o yapmıstıı doktorumdan memnunum canım ben
senin sorununn neydii ege de ne oldu
Biraz dolastim topiginizde guzel seyler konusuyosunuz ayrica ne guzel namaz kilan arkadaslar var benim gibi :):) kendime yakin hissettim sizi ben 21yasinda anne oldum simdi 24yasindaym ikinci bebegime hamileyim biliyorumbu yasta ne bu hiz diceksiniz ama napim cok seviyorum cocuklari :) iki hamileligimde cok zor gecti hatta zor olmaya devam simdiki 6kilo verdim surk bulanti kusma biliyorum belki sizi sizler kadar anlayamam ama arkadasinz olmak isterim RABBİM hepinize yardim etsin sizler icin dua edicm..insallh hepinizden guzel haberler hayirli hbrlergelir kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
Canim benim beklenmedik zamanda olusan gebelik dus gebelik teşhisiyle yattim tupe zarar verir diye sonra izlemeye karar verdiler kornual gebelik denildi ama normale döndü malesef sevincim 1 hafta sürdü kalbi durdu kurtaj oldum fakat anlamadiim teksin cirpan adini duyfum da hastanede hasta aliyor mu ben ozele gittim mert beye simdi urfadayim gerekirse izmire tekrar gidebilirim dr gebe kalirsan riskli bir gebelik olur takip getekir dedi bakalim hayirlisi yolum tekrar düşebilir zaten bütün akrabalar orda sen tedavini ihmal etme ordaki dr lar iyi biz burda cok mağdur oluyoruz inan mesela 2 aydir duzhun bir film cekemedim
Biraz dolastim topiginizde guzel seyler konusuyosunuz ayrica ne guzel namaz kilan arkadaslar var benim gibi :):) kendime yakin hissettim sizi ben 21yasinda anne oldum simdi 24yasindaym ikinci bebegime hamileyim biliyorumbu yasta ne bu hiz diceksiniz ama napim cok seviyorum cocuklari :) iki hamileligimde cok zor gecti hatta zor olmaya devam simdiki 6kilo verdim surk bulanti kusma biliyorum belki sizi sizler kadar anlayamam ama arkadasinz olmak isterim RABBİM hepinize yardim etsin sizler icin dua edicm..insallh hepinizden guzel haberler hayirli hbrlergelir kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
hoşgeldin cnm ... maşallah bu genc yasta iki çocuk erken buyutup rahatına bakcan dımıııı :)) valla cnm hamılelerın duası kabul olurmuş.. bizede dua edersen sevınırız...
bizde hamiş kalamıyoruz bayadır beklıyoruz rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak inşallah .... her zaman topıgımıze beklerız... sadece tedavılerden bahsetmıyoruz topıgımızzde hersey konusuyoruz ... inşallah bizde o güzel yavrucakları kucagımıza alırız..
inşallah sende saglıcakla alırsın bebeısını kucagına
Evet pes pese oldu sayilir 3bucuk yas olcak aralarinda ama bizimki kardese hayir diyor simdiden :):)masallahh canımm bende şimdiki aklım olsaa aynısını yapardım ama artık cok gecc hersey nasip işi gercii allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak insaallah her zaman bekleriz arkadasım
Evet pes pese oldu sayilir 3bucuk yas olcak aralarinda ama bizimki kardese hayir diyor simdiden :):)
İnsallah arkadasim Rabbim biran once nasip etsin sizlerede bide bakiyomusuz bidaki ay hamissin İNSALLAH walla kizin olursa ogluma alirim hee:):):) Rabbim herkesi biseylerle siniyor isyan edicezmi diye bu sinamayi basariyla gecersiniz umarim
Kizlar kimse yok
Bende geldim :) canım nasılsın bakim?
al bendende o kadar o gece sacımı yıkadım da yattımm ıslak
bide elbise ararkene cok ıslandık hasta olmamam bi mücize olacak benim de tatlım
Zaten bi hasta olmayan biz kalmıştık bu aralar,bizde olalım.
eveet ya dogru dedin herkes bi girip cok sükür belkide olmadan atlatrız
Sen inşallah olmazsın ama ben oldum bile ( kısss pazartesi akşamı nereye gittim ben biliyon mu :)