• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu nesli nerelerde acabaa:20::20::20:pofudunaz da hiç ugramıyor

gülme41 selamm ilk sayfayımı okuyorsun yoksaa selam yok muu

.............................................................................

Son düzenleme:
aminn canım inşaallhh adet olucam:)) bi daha ki ay neler olucak bilemm tabi nasip

selamm canım ben geldimm nasılsınn

Walla iyi diyelim iyi olalim inanki sabahtan beri 5sefer kalktm evi toparlayim silip supureyim makineye camasir atayim diye 5indede bisi yapamadm midem bulandi tekrar oturdum ev kalk gidelim diyo mutfak giderken benide gotur diyo :) cok pasakli hatun oldum ben cook nazara geldim sabah esimi yolcu eder oglene laz isimi yapar yemeklerimi bile pisirirdim ama simdi vahim durumdayim

Walla iyi diyelim iyi olalim inanki sabahtan beri 5sefer kalktm evi toparlayim silip supureyim makineye camasir atayim diye 5indede bisi yapamadm midem bulandi tekrar oturdum ev kalk gidelim diyo mutfak giderken benide gotur diyo :) cok pasakli hatun oldum ben cook nazara geldim sabah esimi yolcu eder oglene laz isimi yapar yemeklerimi bile pisirirdim ama simdi vahim durumdayim

saglık olsun canım yaa ben hamiş kalsam allahın izniylee hep yatarım ev nereyee nasıl giderse gitsin:60::60::60::60:
saglıklı ol da birak evin dagınık olsun canım üzülme sen :54:

saglık olsun canım yaa ben hamiş kalsam allahın izniylee hep yatarım ev nereyee nasıl giderse gitsin:60::60::60::60:

Buzin doğru söylüyor aman bırak ev dağılsın.çokta önemli değil :)) bende eğer bi gün hamile kalırsam hiç bisey yapmıycam,paso yatıp uyuycam :))))

Canim benimm allahim o guzel kalbine gore guzel bi bebis versin sana..dogru soyluyosun ama esim cok titiz huzursuzluk yapiyor mubarek kaynana gibi herseye karisir bazen erkekleri anlamak zor ilk zamanlar o yapardi bikac isi simdi ise cocugun oyuncaklari yerde olsa soyleniyor onuda oyle kabuletcem artik napim herhuyu iyidir bitek bu titizlik ev isine karisma huyu kotu..

Sagol cnm biz kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz o ust katta kv saglikliyken dogurayim dedim yardimci olur sagolsun :) bide esim benden 8yas buyuk haliyle istiyor bebisi bana kalsa birazdaha beklerdm :) insallah cnm Rabbim bol bol bebis versin sizlerede saglikli yumuk elli bebisler:) dedigin gibi veren Allah nezaman nasip ederse ozaman veriyor insallah hemen nasip eder..ben su 4ayima girip atlatmak istiyorum biran once cok rahatsizm cunku midem felaket sizde benim icin dua edin

amin cnm inşallah verir rabbim ....Allah yardımcın olsun şifa versin mide bulantıların tez zamanda gecer :54:

kızlar ben geldim ya internet kotam dolmuştu o yüzden gelemedim:40:nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah:16:bu hafta yumurtlama haftam ve kayınvalidemler geliyor ne yapacağım ben yaaaaaaa bu ayda kaçtııııııııııı:19:

kızlar ben geldim ya internet kotam dolmuştu o yüzden gelemedim:40:nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah:16:bu hafta yumurtlama haftam ve kayınvalidemler geliyor ne yapacağım ben yaaaaaaa bu ayda kaçtııııııııııı:19:
hoşgeldin cnm ..biz iyiyiz şükür sen nasılsın...tamda zamanında gelıyolar... nedir bunlardan gectıgımız :))çok kalcaklar mı peki...inşallah gelemezler yumurtlama haftan gecsın öle gelsınler :))

Gecsin tabi artik walla hayattn bezdirdi sen nasilsn napiosun yoktunbikac gundur

inşallah cnm iyiyim cnm şükür yok kıs ben buralardayım bı yere gıttıgım yok .))sen neler yapıyosun baakıyım:34:bu arada adın seher mı cnm

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm ..biz iyiyiz şükür sen nasılsın...tamda zamanında gelıyolar... nedir bunlardan gectıgımız :))çok kalcaklar mı peki...inşallah gelemezler yumurtlama haftan gecsın öle gelsınler :))

inşallah cnm iyiyim cnm şükür yok kıs ben buralardayım bı yere gıttıgım yok .))sen neler yapıyosun baakıyım:34:bu arada adın seher mı cnm

Bisiler yazmiyosun goremedm bende seni ben bisi yapmiyorm alcak surunme devam :) evet adim seher seninki neslihanmi :):)

Ay cnm ya ne yap ne et yumurtlamayi kacirma bende yumurtlamami hesaplayarak cabuk hamis kaldim ve hemen kalkma yatagindan enaz yarim saat sirtustu yat..Rabbim hayirli bebis nasip etsin ins.

Back