• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim beni tarif ediyor gibisin dilim takma der gonlum unutmaz kafam unutmaz nereye baksam ne yapsam aklima düşüyor hele çocuk görünce cok fena oluyorum

eveeett en iyisiii cocuklu ortamlarda pek bulunmamakk
insan üzülmicem diyor ama gönlü onu dinlemior malesef:5::5::5:

Merhaba kizlar cogunlukla 2009 yili evlileriyiz galiba ben de ilk yil korundum sanki hemen hamile kalacakmisim hibi neyse 2010 dan beri 4 kimyasal 1 de 7 haftalk bebegimi kaybettim birsürü tahlil falan tam nedeni bilinmiyor kan pihtilasmasi uzerinde duruluyor kurtajdan sonra kac aydır hamile kalamıyorum iyice stres yaptim hormonlar yine yukseldi acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum allah hepimize yardim etsin dua okusak mi hep beraber ne derdiniz:16::16:

kızlarr ilk sayfayı okurmusunuzz[/QUOTE
Canim yazin senin memleketteydim orada kaybettim bebeğimi egede yattim 10 gun boyunca orada tup denemeyi de dusunuyordum sonra vazgeçtim git gel zor olur diye calisiyorum ve cok uzaktayim basvuru yaptim ama gitmedim simdi mert bey var onunla uzaktan devam etmeye karar verdim burada tetkikler yapip gonderiyorum gel derse gidecem olumsuz konusmuyor ama nedenim ne belirsiz iste sana onerebilirim iyi bir doktor:16:

Merhaba kizlar cogunlukla 2009 yili evlileriyiz galiba ben de ilk yil korundum sanki hemen hamile kalacakmisim hibi neyse 2010 dan beri 4 kimyasal 1 de 7 haftalk bebegimi kaybettim birsürü tahlil falan tam nedeni bilinmiyor kan pihtilasmasi uzerinde duruluyor kurtajdan sonra kac aydır hamile kalamıyorum iyice stres yaptim hormonlar yine yukseldi acikcasi ne yapacagimi bilmiyorum allah hepimize yardim etsin dua okusak mi hep beraber ne derdiniz:16::16:

selam canım hoş geldinnn bence baska doktorlara git hamile kalmadan önce varsa bi hastalıgın tedavi olursun
doktordan doktora cok fark var canımm
evet dua okursak ii olacakk:31:

Canim yazin senin memleketteydim orada kaybettim bebeğimi egede yattim 10 gun boyunca orada tup denemeyi de dusunuyordum sonra vazgeçtim git gel zor olur diye calisiyorum ve cok uzaktayim basvuru yaptim ama gitmedim simdi mert bey var onunla uzaktan devam etmeye karar verdim burada tetkikler yapip gonderiyorum gel derse gidecem olumsuz konusmuyor ama nedenim ne belirsiz iste sana onerebilirim iyi bir doktor:16:

kim doktor adı ne tam olarak izmirin nersindeymişş:16::16:

cok canım sıkkın ama kimse yok sabah beri yaa bune :19::19::19::19:

cok canım sıkkın ama kimse yok sabah beri yaa bune :19::19::19::19:

hayırlı akşamlar şekerler kuzum fazla giremiyorum ya kotamda dolmak üzereeeee:27:ilk sayfa çok güzel olmuş bazılarını duymuştum yapmaya başlayalım inşallah ve hepimiz için yapalım:16:canın niye sıkkın canım?yarın çalışmaya başlıyoruz bakalım bismillah deyip....mevlam neyler neylerse güzel eyler:16::16:

hayırlı akşamlar şekerler kuzum fazla giremiyorum ya kotamda dolmak üzereeeee:27:ilk sayfa çok güzel olmuş bazılarını duymuştum yapmaya başlayalım inşallah ve hepimiz için yapalım:16:canın niye sıkkın canım?yarın çalışmaya başlıyoruz bakalım bismillah deyip....mevlam neyler neylerse güzel eyler:16::16:

calısma derken asılama için demii hakkında hayırlısı olsun canım:54:
adet olıcam ya vuruor sinir heryerimee

hahaaa kimmişş oo ben tanıormuyumm :)))
bu arada yollugu aldım ama ikiside digil baska aldımm:27::27:

tanıyorsun cnm kendısını hem de çok yakından :) ne aldın göndermedın fotosunu ....güle güle eskit:52:

resmini cekmedim canımm yaa olsun bitsin derken eve gelsin inşaallaah o zaman :34::34::34:

eveeett canımm
ben pazartesi sabah memlekete gidicem nasipsee
kuzenin nisanı var salı dönerimmm
diorum ki gitmişken su hurmayı alıp halamlara verimm onlar kuran okuolar
tanıdıklara versinlerr burdan b arkadas iş yerinden komsularına verecek sanırım cıkar 41 kişi

ya cnm memleket derken izmir deıl mı ....aldın mı elbıseee salı cok gec gece dön özletme kendını:=))

gece nişaan nasıl döneyimm canımm eşim gelmicek annemle gidicez:54:

Back