O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oynamıcakmısız galiba canım yaa öyle demişti kuzen ama fikir degiştimi bilmem
cok yıyorum yaa karnım şişti yine

aaa nıye kı sade nişan takılıp oturulcak mı ???? yeme cnm yeme anladık can bogazdan gelır de.. bu kadarı fazla olur neden dıceksın yarın öburgun hamıle kalırsan şişman bırı olursun kıloları da veremezsunnn

bende anlamadım canım benim nasıl olacakk
ay tutamıyorum canım tutabilsem su bogazımı ayy ben kapılara sıgmam

yaaaa ben dün kıldımm naamaz bugün kılmadım yaa neden böyle oluyorr

şeytana uyuyosun cnm ondan .... uyma namaz vaktı gırınce kıl hemen cunku dıger turlu ya uyku basıo ya üşeniyon

eveettt ya dün gece 1 de olsa kıldım yatsıyıı amaa bugün olmadıı
kılmadım mı üzülüorum daa

şimdi kalk kıl o zaman cnm ... adet olunca zaten kılıp dua edemıyosun ıcın ııce sıkılıo

kasıklarım agrıyor yaa üşüttüm mü acabaa

olabilir cnmmm bıde adetımız yaklasıo ya ondan ..hayırlısı ya vaaris ismini 707 kere cekelım cnm inşallah güzel sonuçlar alırız...

evettt yarınn nasipse cekeyım bendee bugün canım birsey yapmak istemior

inşallah cnm bısey kaybetmeyız ki yaptıklARIMIZDAN DOLAYI ... rabbim dualrımıza icabet etmese de vardır bı bıldıgı ..bizim okuduklarımız yanımıza kar kalıcak ..ahiretımıze hazırlık

eveeet canım yazdıgım yazıyı okudumm hep tövbe edin diyor

yatmadan bi bakım dedimm kimse var mıı:78::78::78::78::78::78::78:

Selam bende 9 aydir bebek istiyorum 5 yasinda bir kızım var 2.yi istiyoruz 3 aydirda adet gormuyorum yarin doktora gidicem kizimdan oncede boyleydim doktor hafif bor yumurtlama problemin bar demisti gonopheneyle hamile kalmistim ama bu sefer ise yaramadi hormonlarim en son iyiydi bakilmisti benim gibi adet goremeyen varmi yasim 29 saniri. Bu sefer uzun surecek hamile kalmam

kızlar bende 10 ay istedim olmadı ocak 2 de doktora gittim bana yumurtlamam yok dedi beta hcg de 0.40 2 ay daha bekle 1 yılın dolsun çatlatma ignesi yaparız dedi bende olmaz gözüyle baakıyorum ya aklımdan çıktı ve geç döllenme ile hamile kaldım şimdi 6 haftalık yani diyecegim şu istemek dua etmek önemli ama rabbim de nasip edicegini beklenmedik anda veriyor birazda kafanızdan çıkarın olacak eminim saglıcakla kalın

Canim mert kazandı peritonolji uzmani dun hsg sonucumu gonderdim kaliteli cekilmemis dedi gecen ay yine problem vardi malesef beceriksiz bir dr tarafindan cektirmisim keske mert hocaya gitme imkanim olsaydi da o cekseydi ben urfdayim imkanlar kisitli canim sen netesindesin ege ye git derim ama mert hoca alsancakta hasta bakiyor kasimda oradaydim izmiri de insanların i da sevdim dr lari gercekten cok iyi diye dusunuyorum

inşaallaah uzun sürmez canım ikinci evladınında nasip olur

cok haklısın aslındaa ama işde boş boş durmakdan baska birsey düşünemioruz maleseff
sag salim kucagına alırsın insallaahh evledını

canımm izmirden selam o zaman sanaa ben izmirdeyimm :)))
ege üniver gidiyorum bendee doktorumvar prof dr teksin cırpan canım
amalyat ve asılamalarımı o yapmıstıı doktorumdan memnunum canım ben
senin sorununn neydii ege de ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…