- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
"Bana mesaj atmıyor çünkü heyecandan düşüp kafamı falan vurmamı istemiyor çünkü bana aşık"Atmış mesaj adam cevap vermiyormuş ki
Ama mantığı su: beni seviyor ondan cevap vermiyor İnternet paketim bitmesin diye
bir kez daha atsın ve geri çekilsin.gururunu da ayaklar altına almaya gerek yok.özgüven de bir yere kadarAtmış mesaj adam cevap vermiyormuş ki
Ama mantığı su: beni seviyor ondan cevap vermiyor İnternet paketim bitmesin diye
"Bana mesaj atmıyor çünkü heyecandan düşüp kafamı falan vurmamı istemiyor çünkü bana aşık"
Bana aşık dedi ama sorunları var dedi bir haftada nikah kıyacaklarmış öyle diyollaaAşık olmasa hala rehberinde kayıtlı olmazdım dedi ben demedim o dedi :)
Ben de silmiyorum rehberden kimseyi. kim olduğunu bilmezsem boş bulunup açarım telefonu diye :)))Aşık olmasa hala rehberinde kayıtlı olmazdım dedi ben demedim o dedi :)
Ben de silmiyorum rehberden kimseyi. kim olduğunu bilmezsem boş bulunup açarım telefonu diye :)))
Ben de silmiyorum rehberden kimseyi. kim olduğunu bilmezsem boş bulunup açarım telefonu diye :)))
Koptum
Kahve boğazıma kaçtı gülücem diye.. sen çok yaşa emi :)))
Allah’a çok şükür hiç borcum yok..
Allah olanların yardımcısı olsun inşallah...
Oğlan arıyor diye açıyorum sana da telefonu zatenben de seni silmiyorum aşık mıyım acaba
Hu hu hu bir sevgili yapayım da gör sen o zaman hıh!Oğlan arıyor diye açıyorum sana da telefonu zaten
Yoksa açmayacağımda
Yirim onu yirimmm
Yap inşallah.. aşk güzel şeyHu hu hu bir sevgili yapayım da gör sen o zaman hıh!
Ya bir dur gece gece yanlızlıktan sıyırdı kadin diyecekler cam da sigara icerken bastim kahkahayı valla sen çok yaşa emiYa hahaha konu sahibini de "Açma evlilik" diye kaydetmiş eleman düşünsene. Konu sahibi alınma nolur :)
3 akşam sonraYap inşallah.. aşk güzel şey
İtici oluyor. Böyle yazdığınız hiçbir konuyu okumadım. Hatta girmedim bile. Bu konuyu da okumadım ama bu mesajı yazmak için girdim. AL-LAH-AŞ-KI-NA-YAP-MA-YIN. GÖ-ZÜ-MÜZ-YO-RU-LU-YOR.-OK-Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)