- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben zaten 3 gun once yokladim ama cevap vermedi okundu ama mesajÖnceki konunuzu okumadım. Ama madem numarası var bir yoklayın bakalım bir yerde kahve içmek ister miymiş. Şu hayattaki tek pişmanlığım isteklerim konusunda gurur yapmış olmam madem siz bu beyefendinin tam size göre oldugunu düşünüyorsunuz adım atın açık açık. Ucunda ölüm yok ama pişmanlık ölüm gibi.
ben ne yeminler gördüm. erkek buEvli olmadigina eminim annesinin babasinin üstüne yemin etti
Canim benim gozlerim seni aradi konu actigimdan beri :)Konuştuk seninle, kafana takmayacaktın artık. O senden uzaklaştığı için hırs yaptın sadece, hiçbir şey yapmadan bekle , geçer bu his de.
Ben zaten 3 gun once yokladim ama cevap vermedi okundu ama mesaj
Yazdigim mesaj şu
Nasilsin napiyosun? Ben yazmakla yazmamak arasinda kararsiz kaldim. Rahatsiz mi ediyorum acaba sen hic yazmiyorsun da
Sorma cok zoruma gitti takmadi insan acik acik söylerdi etkilenmedigini ya bu kadar mi zor bende saygi duyardimAy engeli yiycen kız yakında
Resmen takmamış
Şuan görüşmediğinize göre kafa yapınız çok da uymuyormuş demek ki. Neden çıkmasın başkası tabi ki çıkar. Seni istemeyeni sen hiç isteme boşver, yapacağını yaptın sen, aklında hiç soru işareti yada keşke de kalmadı. Ayrıca bu saatten sonra tekrar yazsa memnun olacak mısın ? Belli ki sıkıntıdan , boşluktan yazıyor derim ben. Beğenen , hoşlanan insan onun yaptığını yapmaz.Canim benim gozlerim seni aradi konu actigimdan beri :)
Inan takmamayi deniyorum ama olmuyo kafa yapima bu kadar uyan biri bir daha karşıma cikar mi bilemiyorum
Bence eksiğin değilde fazlan var.Mesela adam görüşmek istese mesafe dediğin nedir.1 telefon uzaklığı. Ama aramıyor .üstelik bahanesi o kadar komik ki.Bazi sıkıntılar var.1 mesaj atamayacak sıkıntı evlilik olabilirmi?neyim eksik?
2-3 gün bdv'da takıl bakalım,konulara göz at.Oniyetli biri olmadığına adım kadar eminim efendi düzgün biri
Merhaba canlarım
Burayı çok sevdim içimi dökebildiğim tek yer burası
Sizin yorumlarınız çok mühim benim için
Bir önce ki konumdan bahsetmiştim biriyle görüştüm görüşme gayet güzel geçmişti adamdan çok etkilendim
Görüşmeden 1 hafta sonra iletişimi kestik
Bazı sıkıntılarım var zamanı gelice anlatırım diyerek noktaladı
Ama şuna inanıyorum o da etkilendi benden ama kafasını karıştıran şeyler oldu tabi bunu ben bilemiyorum
Gerçekten beyefendi diyebileceğim hayalimdi kişiydi gerçekten yoksa bu kadar takılmazdım.
Onu geri kazanmak istiyorum
Bana nasıl geri döner lütfen taktik verin. Ben onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
Bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
2-3 gün bdv'da takıl bakalım,konulara göz at.
Evlenmeden önce pamuk gibi olan evlendikten sonra içinden bambaşka bir insan çıkan bir sürü eş var.(bkz:kocam)benimki de çok efendi düzgün, şahsına münhasır biriydi. 7 sene tek bir falsosunu görmedim. Evlendiğimizin ilk haftası eften püften bir sebeple nefretini kustu. Bende değişmez diyordum,geçiceksin o işi. Seninki 1 haftada değişmiş.
Son konumda anlatmıştım canım.
Seni konularından biliyorumMiaelle .
Şaşırdım şu an. Yeni evlisiniz siz, ne nefreti varmış ki?
Yanlış anlama öyle meraktan sordum.
mesaj at günaydın mesajı gibi.ilgini belli et bakalım