O adam geri dönecek!!

Ben zaten 3 gun once yokladim ama cevap vermedi okundu ama mesaj
Yazdigim mesaj şu
Nasilsin napiyosun? Ben yazmakla yazmamak arasinda kararsiz kaldim. Rahatsiz mi ediyorum acaba sen hic yazmiyorsun da

Konuştuk seninle, kafana takmayacaktın artık. O senden uzaklaştığı için hırs yaptın sadece, hiçbir şey yapmadan bekle , geçer bu his de.
Canim benim gozlerim seni aradi konu actigimdan beri :)
Inan takmamayi deniyorum ama olmuyo kafa yapima bu kadar uyan biri bir daha karşıma cikar mi bilemiyorum

Canim benim gozlerim seni aradi konu actigimdan beri :)
Inan takmamayi deniyorum ama olmuyo kafa yapima bu kadar uyan biri bir daha karşıma cikar mi bilemiyorum
Şuan görüşmediğinize göre kafa yapınız çok da uymuyormuş demek ki. Neden çıkmasın başkası tabi ki çıkar. Seni istemeyeni sen hiç isteme boşver, yapacağını yaptın sen, aklında hiç soru işareti yada keşke de kalmadı. Ayrıca bu saatten sonra tekrar yazsa memnun olacak mısın ? Belli ki sıkıntıdan , boşluktan yazıyor derim ben. Beğenen , hoşlanan insan onun yaptığını yapmaz.

Bence eksiğin değilde fazlan var.Mesela adam görüşmek istese mesafe dediğin nedir.1 telefon uzaklığı. Ama aramıyor .üstelik bahanesi o kadar komik ki.Bazi sıkıntılar var.1 mesaj atamayacak sıkıntı evlilik olabilirmi?
Ve sen sana bu bahaneyle gelen birini daha doğrusu giden birini,en son orta 2.sinifta bıraktığımız başka bir kız gibi,
düşününce çok basit olan bir yöntemle geri dondurecegini düşünüyorsun.
Üstelik artık ortaokul sıralarında değilsin.
Bu kadar yazılıyor hala aynı soruyu soruyorsun.

Umutsuz bak bende geçen ay birisiyle tanıştım. 3 haftalık mesajlaşmanın sonunda İstanbul'dan benim bulunduğum şehire geldi.
Sohbet muhabbet derken gün bitti ve ayrıldık.
Ben hiç bir şey hissedemedim onu ilk gördüğümde.
Ki ilk başta isteyen bendim.
Teyzemin bir akrabasıydı. Çıtlatın dedim, ilk adımı ben attım ama buluşmada ilk gördüğüm anda yok yani o his gelmedi içimden.
Adam çok saygılı, çok efendi birisi ama kalbim pır pır etmedi.
Mesajlaşmaya devam ediyoruz ama ben ister istemez uzaklaştım.
Eskiden ilk ben atardım artık o yazıyor.
Mesaj atmayınca sabırsızlanırdım artık attığı zaman bildirimden okuyup geçiyorum.
Yani istemiyorum ve açık açık söyleyemedim de kendsi anlasın diye.
Sorduğu zaman envai çeşit bahane üretiyorum.
Yoğunum, iş yerinde sıkıntılarım var, ailevi sorunlarım vs vs
Bak o çocukta sana aynısını yapıyor demekki etkilenmemiş.
Ya da aynı ben gibi ilk başta hoşlanmış, tanışınca istememiş.
Bence kendinden bıktırma çocuğu. Sal gitsin.
Soruna cevap: Dönmez.

Oniyetli biri olmadığına adım kadar eminim efendi düzgün biri
2-3 gün bdv'da takıl bakalım,konulara göz at.
Evlenmeden önce pamuk gibi olan evlendikten sonra içinden bambaşka bir insan çıkan bir sürü eş var.(bkz:kocam) benimki de çok efendi düzgün, şahsına münhasır biriydi. 7 sene tek bir falsosunu görmedim. Evlendiğimizin ilk haftası eften püften bir sebeple nefretini kustu. Bende değişmez diyordum,geçiceksin o işi. Seninki 1 haftada değişmiş.

Önce onur, gurur...
Gitmiş adamı döndürme çabası insanın kişiliğine hakaret. İsteseydi zaten gitmezdi

Seni konularından biliyorum Miaelle .
Şaşırdım şu an. Yeni evlisiniz siz, ne nefreti varmış ki?
Yanlış anlama öyle meraktan sordum.

hıc gelmemıs kı ?
nıye dönsün
belkı cok hecelı konusuyorsanız sıkılmıs olabılır sızden

Seni konularından biliyorum Miaelle .
Şaşırdım şu an. Yeni evlisiniz siz, ne nefreti varmış ki?
Yanlış anlama öyle meraktan sordum.
Son konumda anlatmıştım canım.
Kısaca yazayım.
Benim memleketime gitmiştik,fındık zamanın dolayı.
Bunun üniversite kaydını halledelim tecil için lazım dedik,bir okul bulduk,tarihlerine yanlış bakmışız.
Eften püften bir sebepten dolayı sokağın ortasında bağırmaya başladı,vurmaya kalkıştı.
Biraz gerildi yani aramız. Sonra özür diledi ama
Ben bavulunu hazırlayıp istanbula yolladım.
Olay bu yani canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…