O adam geri dönecek!!

Seni begenseydi yada etkilenmiş olsaydı zaten bırakıp gitmezdi.
Bence üzerine düşüp;seni umursamayan birinin biryerlerini havalandirma :KK66:

ya belki döner de sen vazgeçtiğinde, kendine baktığında, eğlendiğinde. adam için bir şeyler yapmayı bırak sen level atlamaya bak

Seni begenseydi yada etkilenmiş olsaydı zaten bırakıp gitmezdi.
Bence üzerine düşüp;seni umursamayan birinin biryerlerini havalandirma :KK66:
:KK70: biryerlerini havalandirma mi of offff su kadinlar klubunde ne eglenceli.komik yazılar var bence konu sahibi de duygusal boslukta hislerini aşk saniyor yada hoslanti ikiside degil ssdece beğeni

Önemli olan senin onu nasıl gördüğü değil onun seni nasıl gördüğü kardeeeeş. O kedi biraz bakınır bakar sığıncak ev yok öyle geri döner.
Kosaca sen ne yaparsan yap O Kedi kendi istemezse buraya gelmeez.:super:

Nasıl yani konuyu biraz açar mısınız tam anlayamadım ne yapmam gerekiyodu

Herşey güzelken sıkıntılarım var deyip hayatından çıkmış
Demek istediğim eger senden yeterince etkilenmiş ve devamını getirmek istediği bir görüşme olsaydıseni dert ortagı gibi görürdü ve en azından paylaşırdı

Neymiş arkadaşınız sosyal medyadan görüşüp aşık etse sonra terk etse size geri donermiymis. Ya bırakın bu oyunları ne meraklisiniz size değer vermeyen insanlara köle olmaya.

Oyunlarla devam et o zaman konu sahibi ama adam D-Ö-N-M-E-Z....

Eğer aramaz sormazsanız sizden bi haber olursa işte ozaman döner. Ama genelde erkeklerin bahanesi olur bu cümlenin açılımı aslında senınle olmak istemiyorum hayatımda şuan başka alternatif var ama sende cep te durdur.

evlenmeyi kafaya koymussun kimi gorsen pesine takiliyosun adamlar sana uygun degil ama sen boyle olunca daha cok takiliyosun. biraz oluruna birak. sejin olan gelir seni bulur

Eğer aramaz sormazsanız sizden bi haber olursa işte ozaman döner. Ama genelde erkeklerin bahanesi olur bu cümlenin açılımı aslında senınle olmak istemiyorum hayatımda şuan başka alternatif var ama sende cep te durdur.

anlamamakta israr ediyor cunku tam tersini dusunmek isine geliyor

Geri dönmez. Kendinizi kandirmayin artik. Nasil emin oluyorsunuz yahu. Etkilenen adam bekler mi? Ya sen bu arada baskasina yâr olsan. Degil mi? Baskasi kapacak diye ödü kopar.

X