- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.154
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bu sahne dizilerin intikamcı çaresiz kadınlarında mevcut sanki :)Biz sana öğrenci olalım ya ne taktiği verelim şu leveli kimse göremez burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sahne dizilerin intikamcı çaresiz kadınlarında mevcut sanki :)Biz sana öğrenci olalım ya ne taktiği verelim şu leveli kimse göremez burda
Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Aman ne farklılık...Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
Başlıklarımızı normal açalım lütfenFarklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
biryerlerini havalandirma mi of offff su kadinlar klubunde ne eglenceli.komik yazılar var bence konu sahibi de duygusal boslukta hislerini aşk saniyor yada hoslanti ikiside degil ssdece beğeniSeni begenseydi yada etkilenmiş olsaydı zaten bırakıp gitmezdi.
Bence üzerine düşüp;seni umursamayan birinin biryerlerini havalandirma
Nasıl yani konuyu biraz açar mısınız tam anlayamadım ne yapmam gerekiyodu
Eğer aramaz sormazsanız sizden bi haber olursa işte ozaman döner. Ama genelde erkeklerin bahanesi olur bu cümlenin açılımı aslında senınle olmak istemiyorum hayatımda şuan başka alternatif var ama sende cep te durdur.