- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ama o da oyle demişti ciddi düşünüyorum die
E öyle der, "Seni yatağa attıktan sonra sepetleme niyetim var" diyecek hali yok. Ya da "Ben ciddi takılmıyorum yieaa" diyecek hali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama o da oyle demişti ciddi düşünüyorum die
Oniyetli biri olmadığına adım kadar eminim efendi düzgün biriE öyle der, "Seni yatağa attıktan sonra sepetleme niyetim var" diyecek hali yok. Ya da "Ben ciddi takılmıyorum yieaa" diyecek hali.
Oniyetli biri olmadığına adım kadar eminim efendi düzgün biri
Ben sana bir ablan olarak diyetim bu gencimiz senle konuşurken başka Kızla da konuluyordu muhtemelen ve sorunum çıktı dediği o ona gitti eğer ondan sıkılırsa yazar çünkü karşındaki abartılın kişi apollo Yunan Tanrı sı falan değil senin benim gibi yemek yiyen boşaltım sistemi olan yürüyen konuşan sosyal bir varlık beğense sen cazip gelsen amacı ne olabilir 2 kelam etmesin kaçar gibi gitsinBiriyle tanıştım bir ay falan oluyor. Frekanslar çok tuttu konuşmadan duramıyoduk. Kafa yapılarımız aynı. Farkli sehirde yaşıyor birbirimizden iyi enerji aldik surekli konustuk
Bayramda benim yasadigim sehre geldi daha önceden ayarlamış arkadaslariyla vakit gecirmek icin biz tanismadan once yani
Gelince benle gorusmek istedigini soyledi bende kabul ettim
Gorusme bana gore gayet olumlu gecti hatta gitmeden once tekrar gorusmek istedigini soyledi bende tamam dedim gorusme bittikten sonra aradan 1 saat gectikten sonra aradi eve vardin mi diye onun aksaminda da mesaj atti b
Ondan sonraki gunlerde de arkadaslariyla vakit gecirdigini soyleyip fazla mesaj atmıyordu yogun oldugunu soyledi
Dun hic konusmadik ama dün yasadigi sehre geri donecegini biliyodum bende bugün mesaj attim döndün mu diye onunda cevabi aynen şöyle oldu
Evet döndüm sana soylemeyi unuttum acil donmem gerekti kusura bakma sana haber veremedigim icin bazi sıkıntılar var onlarla uğraşıyorum
Sizce ne yapmaya çalışıyor? karari olumlu mu olumsuz mu anlam veremedim bu arada son attıgım mesaja cevap vermedi
Bayramda yaşadığınız şehre gelmeyi önceden planlamış demişsiniz. Ciddi düşündüğünden emin olduğunuzu ciddi bir ilişki aradığını söylemişsiniz. Bu durumda şehrinize gelip sizinle birlikte görüşmeye devam ettiği bir iki kişiyle daha görüşüp seçimini yapmış ve hayatına devam ediyor olabilir.Ama o da oyle demişti ciddi düşünüyorum die
Adam başka şehirdeÖnceki konunuzu okumadım. Ama madem numarası var bir yoklayın bakalım bir yerde kahve içmek ister miymiş. Şu hayattaki tek pişmanlığım isteklerim konusunda gurur yapmış olmam madem siz bu beyefendinin tam size göre oldugunu düşünüyorsunuz adım atın açık açık. Ucunda ölüm yok ama pişmanlık ölüm gibi.
Adam başka şehirde
Zaten özelikle konu sahibi için gelmemiş bulunduğu şehire
Orada işi varmış yüzyüze görüşmek istemiş
Sanaldan tanışmışlar
YANİ MÜMKÜNATI YOK DÖNMEZ BU ADAM @umutsuzvaka01
Önce ki konunda da yazmıştım
Yeni arayışa gir
Demek ki o sizin için tam nikah basmalık kadındı dememişBoşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı
Yakın arkadaşı varsa ağzını arasınlar benceSiz söyleyin napayım
demekki tam nikah basmalık değilmiş yoksa basarmissinizBoşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı
Evli olmadigina eminim annesinin babasinin üstüne yemin ettiBelki adam evliydi ve o yuzden halletmem gereken sıkıntılar var dedi olamaz mi o yuzden ince ele sık dolu demiş atalarımız dikkat etmekte fayda var
Konuştuk seninle, kafana takmayacaktın artık. O senden uzaklaştığı için hırs yaptın sadece, hiçbir şey yapmadan bekle , geçer bu his de.Evli olmadigina eminim annesinin babasinin üstüne yemin etti