nurovic diyet yolculuğu

Aralıklı oruç düşünür müsün?
Ben ortalama 1000 kalorilik ( öyle denk geliyor yediklerim ) aralıklı oruç yapıyorum. Aç kalarak kendimizi cezalandiriyoruz. Metabolizma açısından da aç kalmak olmuyor.

Sen daha iyisini bilirsin ben sadece düşün derim.
aslında bana en uygun olanı ama akşam geç yemek bana sanki kilo aldırıyor gibi düşündüğüm için yapmamıyorum. bi yapar gibi oluyorum yine vazgeçiyorum.
zaten 12 de ile öğünümü yapıyorum ben.
4 gibi bi ara öğün yapıyorum
akşamda 8 gibi evde yemek yeniyor ama ben yemek istemediğim için işe bişeyler getirip akşam 5 gibi iş yerimde yiyip gidiyorum eve. bu seferde ertesi gün 12 ye kadar çok aç kalmış oluyorum. hafta içi böyle güzel gidiyor. bozmuyorum ama hafta sonu bi açlık gözü dönmüşlük oluyor bende pazartesi günlerine tekrar artı başlıyorum ve başa dönmüş oluyorum.
ama bu hafta yapayım bi deneyeyim yinede
bugün 12 de tarhana çorbası içtim 1 dilim kepek ekmeği ile
az öncede ara yaptım leblebi+ 1 hurma topu + 1 actıvıa ile
akşamda 1 kase tarhana çorbası içicem 8 de

aslında bana en uygun olanı ama akşam geç yemek bana sanki kilo aldırıyor gibi düşündüğüm için yapmamıyorum. bi yapar gibi oluyorum yine vazgeçiyorum.
zaten 12 de ile öğünümü yapıyorum ben.
4 gibi bi ara öğün yapıyorum
akşamda 8 gibi evde yemek yeniyor ama ben yemek istemediğim için işe bişeyler getirip akşam 5 gibi iş yerimde yiyip gidiyorum eve. bu seferde ertesi gün 12 ye kadar çok aç kalmış oluyorum. hafta içi böyle güzel gidiyor. bozmuyorum ama hafta sonu bi açlık gözü dönmüşlük oluyor bende pazartesi günlerine tekrar artı başlıyorum ve başa dönmüş oluyorum.
ama bu hafta yapayım bi deneyeyim yinede
bugün 12 de tarhana çorbası içtim 1 dilim kepek ekmeği ile
az öncede ara yaptım leblebi+ 1 hurma topu + 1 actıvıa ile
akşamda 1 kase tarhana çorbası içicem 8 de
Ben 18/6 uyguluyorum nadiren de omad yapıyorum. Önceki diyetlerimde çok düşük kalorili besleniyordunm bilinçsizlik vardi. Saçlarım dökülürdü ve yüzüm cokerdi.
Şimdi daha bilinçli hareket ediyorum.Takviyelerde alıyorum extra.
1000 kalori altına dusmememiz gerekiyor aslında.

Ben 18/6 uyguluyorum nadiren de omad yapıyorum. Önceki diyetlerimde çok düşük kalorili besleniyordunm bilinçsizlik vardi. Saçlarım dökülürdü ve yüzüm cokerdi.
Şimdi daha bilinçli hareket ediyorum.Takviyelerde alıyorum extra.
1000 kalori altına dusmememiz gerekiyor aslında.
aslında doğru diyorsun aç kalmamak gerek. ben günlük ne yediğimi yazıyorum ve kalori hesabı yapıyorum 1 haftadır. geçen hafta yediklerim hep 700-800 kalori arasında kalmış. sadece1 gün 1250 kaloriyi bulmuşum. belkide çok düşük beslendiğim için gitmemiştir. bu hafta daha bilinçli besleneceğim. sadece saatlere dikkat edeceğim bakalım cumartesi sonuç ne olacak.
ve cumartesiye kadar tartılmayacağım. oda bende stres yapıyor.

aslında doğru diyorsun aç kalmamak gerek. ben günlük ne yediğimi yazıyorum ve kalori hesabı yapıyorum 1 haftadır. geçen hafta yediklerim hep 700-800 kalori arasında kalmış. sadece1 gün 1250 kaloriyi bulmuşum. belkide çok düşük beslendiğim için gitmemiştir. bu hafta daha bilinçli besleneceğim. sadece saatlere dikkat edeceğim bakalım cumartesi sonuç ne olacak.
ve cumartesiye kadar tartılmayacağım. oda bende stres yapıyor.
Ben de hergun tartilanlardanim. Kesinlikle haftada bir gün tartilmak en doğrusu ama benim için çok zor bu. Aşırı tez canlı biriyim. Gün ve gün takıl etmek hoşuma gidiyor. Mesela bu hafta 100 gr vermis görünüyorum 1 haftada. Ama normalde daha fazla olduğunu biliyorum. Tartıdan bir gün önceki yediğimiz şeyler ödem vs açısından tartidaki gramı çok etkiliyor. E bizim de işimiz gramlarla malum :) valla ben tartilirken akıllı saat alyans onları bile çıkariyorum :KK70:

Ben de hergun tartilanlardanim. Kesinlikle haftada bir gün tartilmak en doğrusu ama benim için çok zor bu. Aşırı tez canlı biriyim. Gün ve gün takıl etmek hoşuma gidiyor. Mesela bu hafta 100 gr vermis görünüyorum 1 haftada. Ama normalde daha fazla olduğunu biliyorum. Tartıdan bir gün önceki yediğimiz şeyler ödem vs açısından tartidaki gramı çok etkiliyor. E bizim de işimiz gramlarla malum :) valla ben tartilirken akıllı saat alyans onları bile çıkariyorum :KK70:
ay bu çok iyiydi yaa bende iç çamaşırlarımı bile çıkarıyorum :KK70: :KK70:

süper vermişsin canım hem kilo verip hem inceliyo olman harika

canım yeni girdim forum bu hafta biraz enerjim düşük sıkıldım sanırım hafta sonuda dikkat edemedim. cumartesi sabahı 57 geldim. bidahada haftaya kadar tartılmıcam. tabi inşallah durabilirsem

ben bunu yapmıştım ama malesef kilo alarak bitirmiştim bana yaramamıştı malesef

harikasın canım tebrik ederim 1 kilo süper
Teşekkürler canım 🥰 tek artım spor vakit olduğu ıcın ona yüklendim ben spor yapmayınca dıyette yapamıyorum cok aç kalmam gerekiyor gibi hissettim için yapasım gelmio ama spor yapınca yiyebiliyorum rahatça ozaman motive oluyorum 🤭 mesela son o günümden sonra sporumu yapıyorum yiyip yatmamış oluyorum yediğimi yakmanın rahatlıgı ile uyuyorum oyüzden de kendimi belirli saat aralıgına sıkıstırmamıs oluyorum mesela son öğünü 7 deil 9 9 buçuk gibi bitiriyorum böylece aç hissetmiyorum ☺

tam 25 nisandan beri diyetteyim 60.2 ile başlamıştım sanırım bayram sonu. ve 1 ayda sadece 3.2 kg vermişim. bu biraz düşürdü beni. ama bırakmakta istemiyorum kendimi. çünkü yine 60 olurum diye korkuyorum. ama hafta sonuda hiç dikkat etmedim. şimdi bu hafta biraz dikkatli gideyimde bari önümüzdeki cumartesi iyi bi rakam görebiliyim.
inanın hiç mecalim kalmadı artık açlığa
Kendini bukadar aç bırakmana gerek yok canım hareketli bir insansın yediğin şeyler sağlıklı olduktan sonra 500 600 kalori ile beslenmene gerek yok bu sana zarar metabolızman yavaşlar sonra daha hızlı kılo alırsın kalıcı olması için biraz daha yavaş gitsin ama karnın doysun ve buarada 3.2 asla az deil cok iyi ki diyetisyenler de 4 kilodan fazla verilmesini önermiyor bir anda almadıgımız gıbı bır anda da veremeyiz versekte geçici olur kalıcı değil

nurovic nurovic prensesss016 prensesss016
Kızlar bıleklık yüzük agırlık yapar mı kı onları niye cıkarıosunuz 😂 bende burunda hızma var iri hemde kulaklarda da 2 şer delik var akıllı bileklik var çıkarmaya kalkarsam yandım 😂
Ben sadece alt pıjama cıkarıom oda agır bir ara baktım 400 gram fark ediyordu oyüzden onun dısında üstüm inceyse cıkarmıom iç çamaşırı hıc cıkarmıom okadar fark eder mi ki öylemi denesem 😂

45. Gün

Sabah
Hindistan Cevizi yağlı collejenli filtre kahve

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
30 gr ezine peyniri
1 adet domates

Akşam
1 porsiyon antrikot
1 porsiyon karamelize soğan
1 adet domates

Eklentiler

• IMG-20240527-WA0005.jpg
    IMG-20240527-WA0005.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar bıleklık yüzük agırlık yapar mı kı onları niye cıkarıosunuz 😂 bende burunda hızma var iri hemde kulaklarda da 2 şer delik var akıllı bileklik var çıkarmaya kalkarsam yandım 😂
Ben sadece alt pıjama cıkarıom oda agır bir ara baktım 400 gram fark ediyordu oyüzden onun dısında üstüm inceyse cıkarmıom iç çamaşırı hıc cıkarmıom okadar fark eder mi ki öylemi denesem 😂
Valla canım ben denedim fark ediyor. Akıllı bileklikli bileksiz bariz fark var. Ama ben 50 gr bile yük istemiyorum üzerimde:KK70:
İç çamaşır ile tartiliyorum sadece :KK66:

Valla canım ben denedim fark ediyor. Akıllı bileklikli bileksiz bariz fark var. Ama ben 50 gr bile yük istemiyorum üzerimde:KK70:
İç çamaşır ile tartiliyorum sadece :KK66:
Ozaman bende çıkarıp deniyim ama küpe hızma çıkaramam hele hızma takması cok zor benimki baya kalın hızma çünkü ucu toplu falan 😂 haha bakım fark olacak mı merak ettim 😂

Yeni bir tarifle geldim birazdan bunu denicem 🤭 güzel olursa sizde denersiniz malzemeleri azaltarak tek kişilik olarak yapıcam ben ozaman malzemeleri de ona göre yazarım 🥰 hesapladım 1 kişilik sufle kalorisi 250 oluyor cok iyi bence normali 400 500 arası çünkü 😂 buarada şunu fark ettim sadece tatlı araştırıyorum baya seviyorum ya 😂

Kızlar 1 kişilik sufle kalorisi 221
Şu sekılde yaptım
1 tatlı kasıgı kakao
2 tepeleme YK yulaf
1 tatlı kaşığı bal
1 paket vanilin
1 çay kaşığı kabartma tozu
Çeyrek su bardagı süt
Hepsini robot tan geçirip kaba bosaltıyoruz içine cıkolata koyuyoruz ben 1 parça şekersiz cıkolata koydum 10 dakika Airfry da pişirdim bunun yerine fırın da olur önceden ısılıtılmıs 200 derecede tadı baya iyi oldu bitter çikolata ile yaparsanız acı olabilir balı biraz fazla koymanız gerekebilir

Son düzenleme:
Sabah sporu:
17 dakika karışık karın egzersizleri yarısı 2 kilo dambılla

Öglen sporu:
16 dakika 15 günde forma gir 6.gün 2024 videosu (bazı hareketler 2+2kilo agırlık ile)
19 dakika 15 günde forma gir 6.gün 2023 videosu
11 dakika agırlıklı leslie (2+2kilo) +1 dakika koşu
3 dakika esneme soğuma egzersizi

Akşam sporu: (23.30 gibi yapıcam)
20 dakika 5 kilo dambıl ile tüm vücut+aralarda koşu
26 dakika leslie tarzı video + 3 dakika soğuma esneme egzersizi

Eklentiler

• IMG_20240527_213815.jpg
    IMG_20240527_213815.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20240527_213803.jpg
    IMG_20240527_213803.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20240527_213749.jpg
    IMG_20240527_213749.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 13
Şu sekılde yaptım
1 tatlı kasıgı kakao
2 tepeleme YK yulaf
1 tatlı kaşığı bal
1 paket vanilin
Çeyrek su bardagı süt
Hepsini robot tan geçirip kaba bosaltıyoruz içine cıkolata koyuyoruz ben 1 parça şekersiz cıkolata koydum 10 dakika Airfry da pişirdim bunun yerine fırın da olur önceden ısılıtılmıs 200 derecede tadı baya iyi oldu bitter çikolata ile yaparsanız acı olabilir balı biraz fazla koymanız gerekebilir
Of diyorum offfff
Ben bunu yarın öğlen yemek hakkım için kullanırım. Yapacağım ve yazacağım nasıl olduğunu çok tşk ederim ellerine sağlık ve afiyet olsun cnm 🌸

Of diyorum offfff
Ben bunu yarın öğlen yemek hakkım için kullanırım. Yapacağım ve yazacağım nasıl olduğunu çok tşk ederim ellerine sağlık ve afiyet olsun cnm 🌸
Rica ederim canım 🥰 ara ögün olarakta olur canım cok kalorili deil içinde yağ yok şeker yok hep sağlıklı malzemeler var 🥰 şimdiden afiyet olsun cok begeneceksin bence asırı iyi oldu şuana kadar denediklerim arasında acık ara en iyisi 😋 teşekkürler canım ❤💐

Kendini bukadar aç bırakmana gerek yok canım hareketli bir insansın yediğin şeyler sağlıklı olduktan sonra 500 600 kalori ile beslenmene gerek yok bu sana zarar metabolızman yavaşlar sonra daha hızlı kılo alırsın kalıcı olması için biraz daha yavaş gitsin ama karnın doysun ve buarada 3.2 asla az deil cok iyi ki diyetisyenler de 4 kilodan fazla verilmesini önermiyor bir anda almadıgımız gıbı bır anda da veremeyiz versekte geçici olur kalıcı değil
ah cnım nasıl moral oldu yazdıkların. yok karar verdim sağlıklı besinlerle kendimi aç bırakmadan devam edeceğim ama aralıklı oruç şeklinde. işte hep hemen olsun hemen zayıflayalım dediğimiz için bu hallere düşüyoruz.
farkeder canım südyen bile farkediyor. ben mümkün olduğunc çıplak tartılıyorum. çok nadir sadece alt kalıyor. çünkü genelde sabahları duşa girdiğim için. duşun önünde hemen tartım. girerken tartıya çıkıyorum önce sonra giriyorum :-)
Şu sekılde yaptım
1 tatlı kasıgı kakao
2 tepeleme YK yulaf
1 tatlı kaşığı bal
1 paket vanilin
Çeyrek su bardagı süt
eline sağlık canım bende hafta sonu deneyeceğim mutlaka. çünkü en çok kaçamak hafta sonu yapılıyor.
Sabah sporu:
17 dakika karışık karın egzersizleri yarısı 2 kilo dambılla

Öglen sporu:
16 dakika 15 günde forma gir 6.gün 2024 videosu (bazı hareketler 2+2kilo agırlık ile)
19 dakika 15 günde forma gir 6.gün 2023 videosu
11 dakika agırlıklı leslie (2+2kilo) +1 dakika koşu
3 dakika esneme soğuma egzersizi

Akşam sporu: (23.30 gibi yapıcam)
20 dakika 5 kilo dambıl ile tüm vücut+aralarda koşu
26 dakika leslie tarzı video + 3 dakika soğuma esneme egzersizi
oh süper bende 5,30 da kalkmaya devam. 15 dk yağ yakıcı egzersizler serisini yapıyorum.

günaydın kızlar ben aralıklı oruc ile devam ediyorum.
dünkü menüm

sabah
hindiba kahve

öğle 12:00
tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmeği

ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi
1 adet hurma topu
actıvıa yogurt

akşam 20:00
tarhana çorbası

su 2,5 lt
dukan bira yaptım tüm gün içtim.

50 dk yürüyüş

ah cnım nasıl moral oldu yazdıkların. yok karar verdim sağlıklı besinlerle kendimi aç bırakmadan devam edeceğim ama aralıklı oruç şeklinde. işte hep hemen olsun hemen zayıflayalım dediğimiz için bu hallere düşüyoruz.

farkeder canım südyen bile farkediyor. ben mümkün olduğunc çıplak tartılıyorum. çok nadir sadece alt kalıyor. çünkü genelde sabahları duşa girdiğim için. duşun önünde hemen tartım. girerken tartıya çıkıyorum önce sonra giriyorum :-)

eline sağlık canım bende hafta sonu deneyeceğim mutlaka. çünkü en çok kaçamak hafta sonu yapılıyor.

oh süper bende 5,30 da kalkmaya devam. 15 dk yağ yakıcı egzersizler serisini yapıyorum.
Evet canım en güzel ve sağlıklı karar olmuş sızı görünce ben aclık hissediyorum bende bır nevi aralıklı oruç yapıyorum istemeden çünkü son ögün 9 gibi oluo en geç ara ögünüm sonra ertesi gün ilk ögün 1 1 buçukta oluyor evet bu yanlış acele ise şeytan karısır derler yavaş ama emın adımlarla gidelim sonu güzel olsun 🥰

Haha tamam bende öyle yaparım artık okadar dikkat etmiyordum 😂

Mutlaka dene aşırı güzel oldu normal sufleden neredeyse hıc farkı yok ama dedim gibi bitter cıkolata ile acı olur bimden şekersiz cıkolata alın onla deneyin harika oluyor

Süpersin valla tebrik ederim hem spor hem iş hem ev hepsine yetisiyorsun maşallah 💐🥰💪

Evet canım en güzel ve sağlıklı karar olmuş sızı görünce ben aclık hissediyorum bende bır nevi aralıklı oruç yapıyorum istemeden çünkü son ögün 9 gibi oluo en geç ara ögünüm sonra ertesi gün ilk ögün 1 1 buçukta oluyor evet bu yanlış acele ise şeytan karısır derler yavaş ama emın adımlarla gidelim sonu güzel olsun 🥰

Haha tamam bende öyle yaparım artık okadar dikkat etmiyordum 😂

Mutlaka dene aşırı güzel oldu normal sufleden neredeyse hıc farkı yok ama dedim gibi bitter cıkolata ile acı olur bimden şekersiz cıkolata alın onla deneyin harika oluyor

Süpersin valla tebrik ederim hem spor hem iş hem ev hepsine yetisiyorsun maşallah 💐🥰💪
Tamam çikolatayı öyle denerim

sağol canım teşekkür ederim

X