Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

Eğitim şart hatun ben anneyim erkek evledım var evliliği ruhen bedenen hazır hissetmediği sürece asla tavsip etmem..mevla korusun yanlış adımlar atmaktan anneye babaya çok iş düşüyorr..

Tabiki evlatlarımız belli bir yaşa gelince eli ekmek tuttuğu zaman,işi gücü olduğu zaman evlendşrmek daha mantıklı.
Bana göre erkekler 30 yaşında filan evlensin,keza kızlarımızda öyle..

nurettin yıldız demiş ki,geç evlenince ne zaman 5-10 çocuk doğuracaklar.doğurma yaşı en fazla 55.
merak ediyorum kendisi neden 5-10 çocuk yapmamış da 4 çocukla yetinmiş.merak ediyorum kendi çocukları 5-10 çocuk yapmış mı yada bizi karıştırmayın ama sizler erken evlenin 5-10 çocuk yapın mı demek istiyor

O gün sordun ya baktım bende 54 yaşında 4 çocuk babası,çocuklarıyla ilgili bişey bulamadım

Hoca bence sen irana git orada istediklerini yaptırırsın ,nede olsa şeriat ülkesi , kadınlarda onaylar zaten , beyininde düşüncelerinde tam oraya göre , burada halen medeni kanun geçerli , humeyni kadınları haklarını verecekti ama kandırdı gülende bunları yapacaktı ama olmadı ,

O gün sordun ya baktım bende 54 yaşında 4 çocuk babası,çocuklarıyla ilgili bişey bulamadım
bir arkadaş doğurmak değil doyurmak önemli demişti ablacım..dahada önemlisi eğtim ve yeterli anne baba olabilmek tabi..saldım çayıra mevlam kayıra olursa 10 tanede yap..

bir arkadaş doğurmak değil doyurmak önemli demişti ablacım..dahada önemlisi eğtim ve yeterli anne baba olabilmek tabi..saldım çayıra mevlam kayıra olursa 10 tanede yap..

Elbette istersen 10 taqnede doğurursun,onun karnını doyurmak güzel bie gelecek verebilecekmisin acaba..

aynen sırf bu nedenle kadınların erkek spikere bakmasında sorun yok diyorlar

Bizim bir akraba yetkili biri olarak otelde kalıyormuş sonra hamama girmiş bu ünlü vaaz veren hocaları hamamda kadınlara masaj yaptırıyorlarmış
değil mi ama kadınlara hjer şey yasak günah da bu neden caiz.pek ala kadın da erkek spikere hallenebilir

Bizim bir akraba yetkili biri olarak otelde kalıyormuş sonra hamama girmiş bu ünlü vaaz veren hocaları hamamda kadınlara masaj yaptırıyorlarmış
biz neler duyduk gördükte tartışma çıkmasın diye yazmıyoruz ema..

değil mi ama kadınlara hjer şey yasak günah da bu neden caiz.pek ala kadın da erkek spikere hallenebilir

ben İrfan Değirmencioğlunu çok sempatik buluyorum mesela Caizse bakayım bol bol ohhhhhhh
Bu durumda erkeklerin dizi izlemesi de yasak olsun ne öyle mini mini etekler, spikerin bi kafası gözüküyo. Ne günahı var erkeklerin , hallenemedikten sonra ana haber izlemek neye yarar

Ya böyle caiz değil falan dediklerine ne bakıyorsun akılları fikirleri çıtır hatunlarda bu hoca takımının. Yoksa cinsel konularda bu kadar fetva verirler mi? Kafada hep seks var.

minimini bir kuş donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cik cik ötsün diye
pır pır ederken canlandı
ellerim bak boş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…