- 7 Eylül 2022
- 673
- 1.847
- Konu Sahibi Black Wine
İçinizi dökün tabi ama burada dökerseniz insanların da yardım etmek adına size tecrübelerini aktaracağını göz ardı etmeyin.Başta da söylediğim gibi, "içimi dökmek istedim" çünkü bu konuyla ilgili konuşmaya ihtiyacım var.
Bazen klavyeden sert kelimeler dökülebiliyor, yazı dilinde anlatmak istediğimiz şeyler, okunduğunda farklı anlaşılabiliyor. (Burada özellikle bir kaç üye var ki, çoğu konuda karşılaşıyoruz, pat küt yüzünüze yüzünüze yazıyorlar ama kötü niyetli yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum. Bir sorun için konu açmak zorunda hissedersem, bu üyelerin yorumlarını yabana atmam mesela.)
Hayat sizin tabi ki ama siz de buradaki tecrübeleri ve fikirleri yabana atmayın derim. Sevgilinizi savunmayı boş verip kendinize ve tecrübelere odaklanın bence.
Sizin sorunlu evliliğiniz kısa vadede bizi yıpratmaz, ya da sevgilinizden ayrılmanız kısa vadede bize fayda sağlamaz, ama uzun vadede zincirleme olarak toplumu da etkiliyorsunuz. Mutlu anne mutlu çocuklar demek, mutlu çocuklar mutlu bir gelecek demek. Düşünüyorum kızlarımız büyüyünce mutsuz evlerden çıkan adamlarla karşılaşacak, al başına belayı, sayınızı ne kadar azaltırsak iyi.