Nur Topu Gibi Bir Kaynana Problemim Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta da söylediğim gibi, "içimi dökmek istedim" çünkü bu konuyla ilgili konuşmaya ihtiyacım var.
İçinizi dökün tabi ama burada dökerseniz insanların da yardım etmek adına size tecrübelerini aktaracağını göz ardı etmeyin.

Bazen klavyeden sert kelimeler dökülebiliyor, yazı dilinde anlatmak istediğimiz şeyler, okunduğunda farklı anlaşılabiliyor. (Burada özellikle bir kaç üye var ki, çoğu konuda karşılaşıyoruz, pat küt yüzünüze yüzünüze yazıyorlar ama kötü niyetli yorum yapmıyorlar diye düşünüyorum. Bir sorun için konu açmak zorunda hissedersem, bu üyelerin yorumlarını yabana atmam mesela.)

Hayat sizin tabi ki ama siz de buradaki tecrübeleri ve fikirleri yabana atmayın derim. Sevgilinizi savunmayı boş verip kendinize ve tecrübelere odaklanın bence.

Sizin sorunlu evliliğiniz kısa vadede bizi yıpratmaz, ya da sevgilinizden ayrılmanız kısa vadede bize fayda sağlamaz, ama uzun vadede zincirleme olarak toplumu da etkiliyorsunuz. Mutlu anne mutlu çocuklar demek, mutlu çocuklar mutlu bir gelecek demek. Düşünüyorum kızlarımız büyüyünce mutsuz evlerden çıkan adamlarla karşılaşacak, al başına belayı, sayınızı ne kadar azaltırsak iyi.

Siz daha o kadinin gözünde cizdiginiz profilin farkinda degilsiniz. O yüzden problemin sadece kadinin ogluna fazla müdahele etmesine bagliyorsunuz
aslinda bu bahsettiginiz o kadar ufak gibi gorunen hatta hic gorunmeyen ama aslinda 'en buyuk' etken ki.
okurken ayni seyi dusunduk, ilk intiba denilen sey "daan" diye iniveriyor ve asla degismiyor sahsi bakis acisinda.
cok kotu bir bakis acisi ama maalesef yasandi, yasaniyor ve yasanacak :/

İş o noktaya geldiğinde, daha doğrusu maddi durumu duzeldiginde isyan edeceğini düşünüyorum. O şartlarda yine de karşımda pısırık bi adam görürsem aşkımdan ölsem de boyun eğmem. Aileme etmediğim eyvallahi onun ailesine etmem kendisi de bunu çok iyi biliyor. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için gerçekten yardimci olmaya çalıştığınızın farkındayım
Simdi bu kadar seviyorsunuz zaman gectikce daha cok baglancaksiniz sizin icin daha zor olacak ayrilmak yolun basindayken bu kadar strese olaya gerek yok bence.

aslinda bu bahsettiginiz o kadar ufak gibi gorunen hatta hic gorunmeyen ama aslinda 'en buyuk' etken ki.
okurken ayni seyi dusunduk, ilk intiba denilen sey "daan" diye iniveriyor ve asla degismiyor sahsi bakis acisinda.
cok kotu bir bakis acisi ama maalesef yasandi, yasaniyor ve yasanacak :/

Aci ama gercek. Anne engel olmaya calisiyor her yolla.

Veee tüm bunlara ragmen, sevgiliniz sifirdan kendi isini kurmayi dusunmesine ragmen en hafif tabirle SALAK gibi anasının oldugu sehirde isini kurup evlenmeyi düşünüyor oyle mi?? Bence o da anneciginin o korumaci tavrina bagimli. Erkekse alsin karisini da baska bi sehirde yasasin. Yoksa arkaniza bakmadan kaçın. Fragmani izlemissiniz, bu filme gidilir mi allah askina?

Çok teşekkür ederim en iyi anlayan siz oldunuz gerçekten. Zaten hemen evleniyoruz gibi bi durum yok ki. Bu süreçte sevgilimin "annem işte, öyle dediyse nolmus sen de idare et" falan dediğini duyduğum anda bu ilişkiyi bitiririm zaten...
o isler oyle olmuyor maalesef :KK43:
"aman canim nolucak birakirim gider off" kismini yakinen deneyimlemis biri olarak aninda o iliski bitmiyor, surecin dogasi geregi yoluna giriyor zaten akan su ve sonra uzun ve mesakkatli bir surec.
kayinvalide problemini bilemiyorum cunku benimki ikimize birden uzak lakin bu bahsettiginiz "o anda bitiririm iliskiyi" kismi yalan oluyor ve tataaa siz sevdiginiz adamla evlenmis oluyorsunuz :)
dilerim gonlunuze gore olsun her sey.

Veee tüm bunlara ragmen, sevgiliniz sifirdan kendi isini kurmayi dusunmesine ragmen en hafif tabirle SALAK gibi anasının oldugu sehirde isini kurup evlenmeyi düşünüyor oyle mi?? Bence o da anneciginin o korumaci tavrina bagimli. Erkekse alsin karisini da baska bi sehirde yasasin. Yoksa arkaniza bakmadan kaçın. Fragmani izlemissiniz, bu filme gidilir mi allah askina?
Babasının ciddi bi rahatsızlığı var, okuduğu şehirde kalmayıp dönmesinin sebebi o. Yoksa her fırsatta söylüyor o şehirde olsam çoktan işimi kurmuştum ama gidemiyorum diye

Babasının ciddi bi rahatsızlığı var, okuduğu şehirde kalmayıp dönmesinin sebebi o. Yoksa her fırsatta söylüyor o şehirde olsam çoktan işimi kurmuştum ama gidemiyorum diye
Yaa biz ana babasindan ayri yasayanlarin anne babalarinin saglik garantisi mi var acaba, biz evlat degil miyiz Bunlar guzel bahaneler. Anasının kuyrugundan ayrilamiyor o kadar. Siz bunla evlenin 1. Haftada aglayarak benzer bi konuyu gelip burda acmazsaniz hicbir sey bilmiyorum ben

evet ve biraz da akilli yahut kurnaz bir kadinsa gelsin yaman oyunlar, alicengiz oyunlari hatta sonra canak comlek patladi etc allah ne verdiyse :/ :)

Akıllı veya kurnaz olmasina bile gerek yok. Yeter ki devamli yapsin ve eninde sonunda is kopma noktasina gelecek. Ben erkegin ailesi istemiyor diye nikahtan bir gün önce terke edilen bir kadin taniyorum. Kina gecesi felan da olmustu. Elinde kinasiyla herkese nikah ve dügün iptal olduguna dair haber verdi. Bazi seyler kendini bastan gösteriyor, ama güya büyük bir sevgi oldugu icin sonunu getirmeye calisiliyor. Cogu zaman da kadin icin hüsranla bitiyor

biz o fragmandan cikali 1.5 yil oluyor ve farkli sehir hayat kurtariyor tam olarak dediginiz gibi.
yani farkli sehirlerde olmamiza ragmen ciddi problemler yasandi bizde zamaninda.
sanirim herkes kendi filminin icinde basrol oluyor eninde sonunda, daha once yasayanlar yapmaa diye bas bas bagirsa da :/

evde yemek yemeden sizin yanınıza gelememesinin sebebi annesi değil sevgiliniz. sorun annede değil. sorun sevgilinizde. benim de annem heeer şeye karışır, bir şey söyler ama ben her şeyi dinleyip yapmam. yapıp yapıp pasif agresif tepkiler vermem. şimdi sınır koyamayan evlenince de koyamaz. bunun para kazanmakla hiç mi hiç alakası yok. 2.5 aylık sevgilinize biraz fazla toz pembe bakıyorsunuz bence.

Sütten kesilmemis olduğunu düşünmüyorum nolur haksızlık etmeyin kendisi herşeyin farkında. Farkında olmasa ne kadar sağlığını bozacak kadar strese girsin. Dekolte mevzusunu ben açtım aslında düğünde dik dik dekolteme baktığını farkettim. Ayrıca zaman zaman tersliyor annesini, geçen gün yanımdayken telefonda kavga etti, bu konuda onu anlıyorum sonuçta ne kadar kavga ederse etsin akşam döneceği ev orası eve döndüğünüzde her Allah'ın günü aynı kavgaları ettiğinizi düşünün, insanı yorar bi süre sonra. Kaldı ki bu süreçte ben de sevgilimin biraz daha alttan alması gerektiğini düşünüyorum çünkü her akşam huzursuz ve kavga çıkan bi eve gitsin istemiyorum. İşini kurana kadar biraz kafasını eğsin, şu süreci kazasız belasız atlatalim. Zaten hemen evlendigimiz yok nerden baksanız en az bi senesi var o süreçte net bir karara varacak kadar tanırım diye düşünüyorum
ama birşeyi kaçırıyorsunuz
annesi trip atıyor diye istediklerini yapıyor hemen

bu tripler evlendikten sonra da oğlum gel hastayım la başlayacak ve tripler alıp başını gidecek
ve sevgiliniz hep annesinin istediğini yapacak

tek çocuk mu sevgiliniz?

Babasi nerde cocugun? Eger yalniz kadinsa ve tek cocuksa ona sariyor iste.. kadinin cani skliyor😐😂 persembenin gelecegi carsambadan bellidir..suan beni sal der annesine, evlenince kiymete biner emin ol.

Hani diyolar ya yok anasina bacisina duskun olan karisinada duskun olur, oyle birsey yok🙄 cunku annesinin karisindan ustun tutup aradaki dengeyi kuramiyor boyle erkekler. Bnce ayril gitsin basini yakma

Arkadaşınız 8 senede iki üniversite bitirirdi.ne yapmış bu süre icinde o şehirde ? Belki bu yüzden annesi guvenmiyordur ona. Çalışkan felan demişsiniz ya. Acaba iş bulma çalışma konusunda gerçekten gayret gösteriyor mu ?

2 buçuk aylık ilişkide kayınvalide problem olabilir mi mantık olarak?
Olmaması lazım demekki ters birşey var. O da ne biliyor musunuz?
Sevgilinizin tavrı. Siz toz kondurmamışsınız fakat annesinin bu kadar gündemde olması tamamen sevgilinizden kaynaklı.
Kadın darlıyordur, kadın şöyledir böyledir tamam fakat size yansıtmayacak annesinin çenesini kapatacaktı. Kısa kesecek susturacaktı.
Kendinizi kandırmayın, tek sebebi adamın tavırları :KK66:
Ayrıca 2 buçuk ayda sizi annesiyle bu kadar uğraştıran adamla evlenme kararınızı tekrar tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

ama birşeyi kaçırıyorsunuz
annesi trip atıyor diye istediklerini yapıyor hemen

bu tripler evlendikten sonra da oğlum gel hastayım la başlayacak ve tripler alıp başını gidecek
ve sevgiliniz hep annesinin istediğini yapacak

tek çocuk mu sevgiliniz?
Hayır bir de kardeşi var. Her zaman yapmiyor, yapmadığında böyle kaos çıkıyor zaten

Arkadaşınız 8 senede iki üniversite bitirirdi.ne yapmış bu süre icinde o şehirde ? Belki bu yüzden annesi guvenmiyordur ona. Çalışkan felan demişsiniz ya. Acaba iş bulma çalışma konusunda gerçekten gayret gösteriyor mu ?
Gösteriyor hem çalışıp hem kendi işini yürütüyor. Öğrenciyken de boş durmamış sürekli çalışmış bi yandan zaten işsiz gezmeyi seven biri değil. Suanki işini bulamamış olsaydı boş durmasın diye kuryelik yapacaktı

Yaşadıkça göreceksiniz olmayacağını biz ne desek şuan siz sevdiğiniz için önemsemeyeceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X