Yooo gayet mantıklı , alakasız demem . Seversin , takip edersin ama yapmazsın . Nü de böyle .
Ben bu sebeple örneğimi soru ile çeşnilendirdim
Dediğim gibi ; kapın çaldı , o çok sevdiğin ressam , o çok savunduğun nü sanatını , senin bedenini model alarak yapmak istedi .
Hayır deme sebeblerinizi bir sorgulayın . Vaktiniz mi yok ,hazır mı değilsiniz , utanır mısınız ? Bir sebep sunuyorsunuz sonuçta .
Bunun içinde çıplak olmaktan utanmak varsa ; kimse bana nü normaldir , utanılacak bir şey de değildir demesin diyorum .
Cesaret ister , bende o cesaret yok desin , eyvallah mesela .
nü resimleri sevmemiz sizi neden rahatsız etti.Yooo gayet mantıklı , alakasız demem . Seversin , takip edersin ama yapmazsın . Nü de böyle .
Ben bu sebeple örneğimi soru ile çeşnilendirdim
Dediğim gibi ; kapın çaldı , o çok sevdiğin ressam , o çok savunduğun nü sanatını , senin bedenini model alarak yapmak istedi .
Hayır deme sebeblerinizi bir sorgulayın . Vaktiniz mi yok ,hazır mı değilsiniz , utanır mısınız ? Bir sebep sunuyorsunuz sonuçta .
Bunun içinde çıplak olmaktan utanmak varsa ; kimse bana nü normaldir , utanılacak bir şey de değildir demesin diyorum .
Cesaret ister , bende o cesaret yok desin , eyvallah mesela .
baktımilavede ettim bak mesajıma ekleme yaptım
gölge etme başka ihsan istememBu kadar subjektif bir konuda bile bu nasıl bir "beğenin" diretmesidir yorumlarda anlayamadım ya. Sanat subjektifin dibi bir alanken herkes kendi gördüğü kadarını beğenir. Şimdi bana sanattan anlamıyo etiketini yapıştırın evet ama o atılan tablolardaki kadınların vücudu güzel bile değil bana kalırsa ne estetiği ya? Doğuşun nü hali neden estetik değil o halde?
Böyle şeylerde bari insanlar anlasa keşke saygı duymayı. Ben beğenmiyorum, adamın ç*kü benim için estetik bi değer ifade etmediği için gözüme güzel gelmiyor bugüne kadarda böyle bi bakış açım var diye bi sıkıntı yaşamadım? Metallica dinleyene Ahmet Kaya diretmek gibi bir şey bu.
seni anlamıyorumki. sultanahmet camiini muhteşem bir eser demek sanat tarihçiliktenmi çıkarıyor insanıbaktım
bir esere hayran olabilirsin sebebin de vardır olursun
güzel demek.. bunun felsefesi beni aşarken sanat tarihçisi olarak ben "güzel" diyebiliyorum diyorsan, üzüldüm sadece..
botticellinin venüsü ..
nü. bu kadar harika bir eser varmı dünyada.
ben hayranım bu tabloya mesela. altın saçlı uzun boyunlu, bal gözlü ,uzun ince venüs. venüsun doğuşu. benim için en güzel kadınlardan biridir o..
Eki Görüntüle 1723417
Eki Görüntüle 1723416
evet.Bu kadın mı ince yahu?
Ay rica ederim siz "sanat güneşim" olarak etrafımdan eksik olmayın.gölge etme başka ihsan istemem
"Beğenin" diretmesi yok, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Ama kalkıp "nü seviyorsanız siz de soyunun" da demesin bir zahmet :)Bu kadar subjektif bir konuda bile bu nasıl bir "beğenin" diretmesidir yorumlarda anlayamadım ya. Sanat subjektifin dibi bir alanken herkes kendi gördüğü kadarını beğenir. Şimdi bana sanattan anlamıyo etiketini yapıştırın evet ama o atılan tablolardaki kadınların vücudu güzel bile değil bana kalırsa ne estetiği ya? Doğuşun nü hali neden estetik değil o halde?
Böyle şeylerde bari insanlar anlasa keşke saygı duymayı. Ben beğenmiyorum, adamın ç*kü benim için estetik bi değer ifade etmediği için gözüme güzel gelmiyor bugüne kadarda böyle bi bakış açım var diye bi sıkıntı yaşamadım? Metallica dinleyene Ahmet Kaya diretmek gibi bir şey bu.
Aynı annen gibi düşünüyorum. Bir gün Floransaya gitme fırsatım olursa Davud'u giyinik hayal edip bir de öyle bakacağım eminim öyle de muhteşem görünür.
evet.
biz derste ince uzun olarak gördük. o dönemde figürler böyle uzun ve ince çizilirdi.
bakınGayet normalse neden kabul etmiyorsun ?
ben çok beğenirim. zevk meselesiTablonun atmosferi çok güzel evet ama bana kalırsa estetik bir kadın vücudu yok
Gayet normalse neden kabul etmiyorsun ?
"Beğenin" diretmesi yok, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Ama kalkıp "nü seviyorsanız siz de soyunun" da demesin bir zahmet :)
Beğenmeyenlere saygı duyun diyorsunuz da, siz şu yorumlarda beğenenlere saygı görüyor musunuz?