- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
tamam , sadece bu konuda objektif olup olmadığını merak etmiştim:)elbette. ama konumuz nü olduğu için bu örnekleri verdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam , sadece bu konuda objektif olup olmadığını merak etmiştim:)elbette. ama konumuz nü olduğu için bu örnekleri verdim ben
Çok Seksi dimi sanat diye buna derim benDoğuşu görünce kör oldum
ilavede ettim bak mesajıma ekleme yaptımtamam , sadece bu konuda objektif olup olmadığını merak etmiştim:)
amanınnnn:))Şimdi şu fotoğraf güzel değil mi ya..
Dikkat ayıplı fotoğraf
https://upload.wikimedia.org/wikipe...and_van_Gumpal_Straat_Sunda_TMnr_60030186.jpg
Ne güzel demiş sevgili eski nü model ''savunduğumu dayatmam '' diye .
En çok bu söz hoşuma gitti
Ha konu nü resimleri savunma noktasında şuan ; bende tam bunu merak ediyorum .
Bir arkadaş sormuş kaçınızın evinde nü tablo var ? diye .
Bunun cevabına kalkan eller çooook olabilir .
Asıl şunu sormak isterim ben ; kaçınız nü modellik yaptınız ?
Bunun cevabına evet diyecekler hiç ya da hiçe yakın ise ; demek ki öyle kuru kuru savunmakla olmuyor bu işler .Sizinde kendi içinizde de yıkamadığınız tabular var
Hadi bana nü model ol diye gelse kapınıza ünlü bir ressam , kaçınız düşünmeden kabul edersiniz ?
Bana toplum falan demeyin , bu ülkede bu iş gayet yapılıyor . O ressama red cevabı veriyorsanız , nü candır canandır diye terane okursunuz ancak benim kulaklarıma.
Gozlerim kamaştı tam olarak göremedim du bi daha bakayımÇok Seksi dimi sanat diye buna derim ben
Ama estetik değil mi oky?amanınnnn:))
Hahaha olivia bende de yok, o yüzden işte anca böyle fotoğraflarlahayatimda bu kadar nü`yü müdafa edecegim hic gelmemisti aklima.
S shot bak arkadasim seni cok severim ama bu yaptigin cok büyük kötülük. Koyma böyle resimler, olani var olmayani var, ic geciren var. Allah sahibine bagislasin daha ben ne diyeyim. Ya iste doga`nin kanunu degilmi ? yapsana her erkegi böyle ???
Evet muhteşem. Gözlerdeki derinlik kaslardaki gerçeklik anatominin gerçekliği.. Fakat mahrem bölgeyi ortebilecek bir şal bu muhtesemligi asla geri plana atmazdi. Bende bir sanat tarihçisi olarak insanın ve vücudun estetik olduğunu düşünüyorum. Fakat bir kadın sadece ciplakken sergilemez güzel vücudunu. Güzel bir elbise de kadın vücudunun güzelliğini ortaya koyabilir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum. Fakat kadın ya da erkek vücudunun güzelliğini sanata yansıtmak için tüm kivrimlari en derinde bulunan mahremi ortaya koymanin pek de anlamlı olduğunu düşünmüyorum.Michelangelo'nun Davut Heykeli
kadın değil
ve nü.
muhteşem Eki Görüntüle 1723460
ne alakası var ?Ne güzel demiş sevgili eski nü model ''savunduğumu dayatmam '' diye .
En çok bu söz hoşuma gitti
Ha konu nü resimleri savunma noktasında şuan ; bende tam bunu merak ediyorum .
Bir arkadaş sormuş kaçınızın evinde nü tablo var ? diye .
Bunun cevabına kalkan eller çooook olabilir .
Asıl şunu sormak isterim ben ; kaçınız nü modellik yaptınız ?
Bunun cevabına evet diyecekler hiç ya da hiçe yakın ise ; demek ki öyle kuru kuru savunmakla olmuyor bu işler .Sizinde kendi içinizde de yıkamadığınız tabular var
Hadi bana nü model ol diye gelse kapınıza ünlü bir ressam , kaçınız düşünmeden kabul edersiniz ?
Bana toplum falan demeyin , bu ülkede bu iş gayet yapılıyor . O ressama red cevabı veriyorsanız , nü candır canandır diye terane okursunuz ancak benim kulaklarıma.
aynen ya. nü sevmek için yada nü sanatı savunmak için illa milletin önüne çıkıp çıplak pozmu vermek gerekiyor. ne alaka. tabuyla ne alaka.ne alakası var ?
bana teklif gelse nü model olmam için ben de kabul etmem.
Nü tabloyu sevmemem mi gerekiyor bu durumda.nü modellere karşı mı olmam gerekiyor
siz de kendi düşüncenizi bize dayatmak için kelime oyunu yapmayın.
Bir şeyden hoşlanmakla o şeyi bizzat yapmak bir mi? Daha doğrusu bizzatihi yapmadığım şeyi beğenemez miyim?
Kafkas dansı izlemeyi severim ama hiç denemedim, denemem de. O zaman Kafkas oyunları izlememeli veya sevmemeli miyim? Alakasız demeyin, verdiğiniz örneği genişletince bu çıkıyor :)
çok seviyorsanız kendiniz soyunun demek istemiş aklıncaaynen ya. nü sevmek için yada nü sanatı savunmak için illa milletin önüne çıkıp çıplak pozmu vermek gerekiyor. ne alaka. tabuyla ne alaka.
ne alakası var ?
bana teklif gelse nü model olmam için ben de kabul etmem.
Nü tabloyu sevmemem mi gerekiyor bu durumda.nü modellere karşı mı olmam gerekiyor
siz de kendi düşüncenizi bize dayatmak için kelime oyunu yapmayın.