NST SANCI

egeligelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
61
41
3
26
Merhaba kızlar, 36+1 haftalık hamileyim, doğuma az kaldı inşallah. Bazen inanılma sancılarım oluyor ama düzensiz tabii geçiyor 3 dakika sonra, özellikle de geceleri, karnım taş gibi sert oluyor. Bugün Nst ye girdim ve net esnasında da inanılmaz kasılmam oldu. Görselini bırakacağım, sizce kasılma var mı sancı çıkmış mı bilen biri bakabilir mi? Teşekkür ederim ❤️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 25
Son bes hafta sancı her nst.mde çıktı 2cm de acilmam vardı, ben 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum 😂 😂 başka belirti yoksa öyle sancı çıkması çokta aciliyetli bı durum sayılmıyor, doktorun bakmadı mı durumuna, sağlıcakla, kolaylıkla kavuşun inşallah 😊

Doktorunuz ne dedi
Benimde sancılarım çıkıyordu.tek başına bi dogum belirtisi sayılmıyor.sizin sona doğru bu sanciniz gozukuyor.siz genelde dikkatli olun doktor kontrolünde olun.burda sorularınıza yanıt aramanız digru degil

Doktorunuz ne dedi
Benimde sancılarım çıkıyordu.tek başına bi dogum belirtisi sayılmıyor.sizin sona doğru bu sanciniz gozukuyor.siz genelde dikkatli olun doktor kontrolünde olun.burda sorularınıza yanıt aramanız digru degil
Çok haklısınız ama doktorum eğitim araştırma hastanesinde olduğu için ona randevuyu ancak yarın bulabildim, nst yi özelde çekildim yarın kendi takipli doktoruma göstericem. Bana da diğer nstlerime göre sancı varmış gibi geldi.

Son bes hafta sancı her nst.mde çıktı 2cm de acilmam vardı, ben 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum 😂 😂 başka belirti yoksa öyle sancı çıkması çokta aciliyetli bı durum sayılmıyor, doktorun bakmadı mı durumuna, sağlıcakla, kolaylıkla kavuşun inşallah 😊
Doktorum sonuca yarın bakacak ben bunu özelde çekildim takipli doktoruma da anca randevu buldum. Teşekkür ederim 🙏🏻

Sonlara doğru sanci demeyelim de kasılmaların olmuş bu arada yorumlarınızı okudum kendi dokturunuza gidecekmişsiniz... doktor tekrar bi nst çektirecek çünkü her gün kasılma ve sancı oranı değişiyor zaten 37 oldunmu tam 9 aylık oluyorsun artık normal böyle kasılmalar sancilar arada yürüyüş felan yap iyi gelir sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌹
Merhaba kızlar, 36+1 haftalık hamileyim, doğuma az kaldı inşallah. Bazen inanılma sancılarım oluyor ama düzensiz tabii geçiyor 3 dakika sonra, özellikle de geceleri, karnım taş gibi sert oluyor. Bugün Nst ye girdim ve net esnasında da inanılmaz kasılmam oldu. Görselini bırakacağım, sizce kasılma var mı sancı çıkmış mı bilen biri bakabilir mi? Teşekkür ederim ❤️

Back
X